1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Reparatie A6 C6 (4F) in urma unui accident

Discuție în 'Accidente auto' creată de web, 23 Noi 2013.

  1. web 1st Gear Member

    Înscris:
    9 Noi 2013
    Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Audi A7
    Salutare la toata lumea, de curand am achizitionat un Audi A6 quattro ...
    In mare parte este ok masina, are 200.000 de km dar nu am deocamdata nici o problema , am puso pe tester, s-au conectat baietii de pe aici la ea cu VAG si ar fi totul perfect (tin sa precizez revizia a fost facuta numai in reprezenta audi cu isotoricul service la zi ), dar dupa ce am cautat mai bine pe forumul acesta am zis ca trebuie neaparat sa o mai modific nitel , sa nu mai fie asa "rudimentara" ...
    Precum:
    MMI 3G
    Spoiler
    Faruri RS(cele cu led)
    Volan S
    Bara fata + Grila S
    Jante
    Schimbator RS
    Tipsuri
    Stopuri + bara spate (preferabil modelul 4G-2011, inca nu stiu sigur daca se potriveste)
    ETC, vedem ce mai imi trece prin cap si de ce resurse financiare dispun ...

    Ati fi spus probabil ok, toate bune si frumoase .... dar cand eram pe punctul sa ma apuc de treaba, ieri dimineata MI-A BUSIT UN DOBITOC MASINA in parcare !!!!!
    :wtf: Zic bai nene e incredibil ... toata partea dreapta este facuta zob, nu se mai poate indrepta , chitui , asa rau incat nu se mai deschide nici usa, mi-a sterpelit si bara fata ... acum ce pot face ?
    Ma duc la Audi la reprezentanta ( in Berlin ) vreti sa stiti scor ? 4.000 de euro ! sa cad jos s-au dus banii mei de facelift pe anu` asta ...
    Piese avariate si care necesita neaparat schimbare:
    USA FATA
    USA SPATE
    ARIPA FATA
    INDREPTAT ARIPA SPATE, CHITUITA
    + VOPSEA, LAC , GRUND
    si etc etc ... ce mi`au mai explicat ei acolo ....

    Deci am recapitulat suma de bani si am constat ca mai pun inca 4.000 si mai imi iau inca o masina ,am citit cate putin si am zis ca e mai simplu si frumos sa folosesc ebay.de
    Baieti stiu ca multi dintre voi ganditi ceva de genu: "ce sa iti fac eu mai nene" sau "ce te tot vaiti " dar am zis ca trebuie sa vb cu cineva sa ma descarc ca nevastamea imi spune, " lasa-ma ca sunt doar fiare, se indreapta, mai mergi si tu cu ea asa ce are, vindeo ca ceasa e prea mare ... "

    O sa atasez in cursul zilei de azi ceva poze ... dupa care si cu montarea/demontarea pas cu pas a usilor, upgrade schinbator , spoiler, tipsuri ... si ce o mai fi dupa

    Comenzi ebay(Am pus pozele pe un host deoarece sunt prea mari si prea multe ):

    S-au miscat foarte repede cei de la dezmembrari azi dimineata a venit si usa (fata dreapta)

    http://cs.justbe.pro/audi/parte lateral dreapta/
    Numai acesta usa a costat
    (Zu zahlender Betrag:
    EUR 175,29)


    Apusacasem sa comand pedalele, spoilerul si tipsurile si sa schimb doar schimbatorul :
    http://cs.justbe.pro/audi/schimbator/
    (pret 110 euro)
    Atentie ! Referire la schimbator am vazut ca l-a ma schimbat cineva pe aici, La acest schimbator nu se potriveste suportul din plastic care tine pielea ( cel care intra in bord) trebuie luat cel vechi si montat pentru a pastra si pielea care vine cu schimbatorul. Sau se poate schimba doar maciulia pe pielea veche.

    http://cs.justbe.pro/audi/pedale/
    (pret 95 euro)
    Tipsurile care inca nu au venit (65 euro )
    O sa mai atasez ceva poze cand ajung piesele ...

    Si o parte din plati ....

    http://cs.justbe.pro/audi/plati_masina/
     
    Ultima editare de un moderator: 23 Noi 2013
  2. alien_h2001

    alien_h2001 Silver Member

    Înscris:
    27 Dec 2007
    Locație:
    Bistrita
    Masina:
    A6,2010, 2.7 TDI,CANA,190CP
    Stai sa vad daca am inteles: ti-a lovit cineva masina in parcare si a fugit? Oricum nasoala treaba.Ai incercat si alte service-uri in afara de reprezentanta?
     
  3. web 1st Gear Member

    Înscris:
    9 Noi 2013
    Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Audi A7
    Da man , a plecat omu linistit , oricum din cate imi aduc aminte parcasem langa o furgoneta sau ceva de genu` ... dar ce pot sa mai zic, paguba mea.

    Am incercat si la alte service-uri si cam tot ce am gasit a fost intre 1200 -1500 euro luate noi din nush ce depozit ... Asa ca m-am hotarat sa le comand singur dupa ebay si le voi monta + vopsi la un service nu chiar OEM :D
     
    Ultima editare: 23 Noi 2013
  4. alien_h2001

    alien_h2001 Silver Member

    Înscris:
    27 Dec 2007
    Locație:
    Bistrita
    Masina:
    A6,2010, 2.7 TDI,CANA,190CP
    Cu siguranta de pe ebay le gasesti la un pret mai mic,daca ai rabdare si timp.Ce sa zic...ghinion.Succes in a repara masina si sa ne tii la curent cu decursul lucrarilor :)
     
  5. remus31 6th Gear Member

    Înscris:
    17 Iun 2014
    Locație:
    Lombardia - Italia / Iași - România
    Masina:
    audi a6 3.0tdi 2011 CDYA
    Salut are cineva o schema a motorului din partea stanga fata a soferului? Am facut accident si am rupt partea stanga din fata rotii cu spoiler si aripa stanga fata. Am incercat sa fac un deviz propriu si din imagine pare a fi spoiler fata, aripa fata stanga, radiator clima ac, uscator clima si far. Sunt in italia si astept deviz de la macaronari si cum bine stiti preturile pe.aici is super umflate. Poate cineva sa ma ajute cu o parere va rog? Cam ce ar trebui schimbat din ce se vede in poza? http://tinypic.com/r/2vjd37q/8
     
    Ultima editare de un moderator: 16 Aug 2014
  6. giurgeaflorin

    giurgeaflorin 5th Gear Member

    Înscris:
    31 Aug 2012
    Locație:
    tecuci/italia
    Masina:
    fiat doblo 1.6 m jet 2011
    remus31,imi pare rau de ce ti sa intamplat,sper sa nu fi fost vina ta,singurul sfat pe care ti-l pot da este sa demontezi toata partea vatamata,doar asa iti poti da seama de ce ai stricat.La prima vedere par putine elemente dar cand demontezi ai sa gasesti multe piese de schimbat.Ai conducte,ai cablaje,ai multe elemente de sustinere si fixare plus ca o sa trebuiasca sa faci si un control la directie.Nimeni nu o sa iti poata spune dupa poza ce trebuie schimbat si sa-ti faca un pret.Cauta un tinichigiu(carozzier) particular,o sa te coste mai putin fata de reprezentanta.Bafta!
     
  7. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    remus31 trebuie sa desfaci tot si dupa aia vezi concret ce ai de reparat. Cel mai bine trimiti masina in tara cu platforma. Tot iesi mai ieftin decat in Italia. Bafta.
     
  8. remus31 6th Gear Member

    Înscris:
    17 Iun 2014
    Locație:
    Lombardia - Italia / Iași - România
    Masina:
    audi a6 3.0tdi 2011 CDYA
    Va multumesc tuturor pentru sfaturi voi astepta devizul celor din service, am chemat o tractare din zona ceva multimarca sper sa nu fie prea scump. Va informez asupra situatiei imediat ce aflu si eu. A fost vina mea :( Am intrat intr.o curba cu 50 si era umed asfaltul si m.a furat spatele. Intamplator imediat dupa curba venea un suv din contrasens si bum n.am avut timp sa repun masina pe strada. Deci sfatul meu: lasa.ti.o usor in curbe mai ales cand e umed :)
     
    Ultima editare: 16 Aug 2014
  9. remus31 6th Gear Member

    Înscris:
    17 Iun 2014
    Locație:
    Lombardia - Italia / Iași - România
    Masina:
    audi a6 3.0tdi 2011 CDYA
    Salutare tuturor. Mi.am reparat masina aici in italia in cele din urma. Am avut de schimbat urmatoarele piese: bara fata, far stanga, proiector stanga, aripa stanga, intercooler stanga, brat oscilant stanga partea de jos si cateva sisteme de prindere care s.au rupt in urma incidentului plus tuburile de la AC care din pacate nu le.am gasit la mana a doua dar le voi schimba acasa. Am cumparat piesele de la dezmembrari, am avut un noroc chior as putea spune. Am dat aproximativ 500 de euro pe piese. Din pacate intercooleru nu se potrivea asa ca am fost nevoit sa il cumpar nou. Aici unul nou costa 300 de euro original. Am reusit sa-l cumpar de pe internet cu 125 de euro pe AVA cu tot cu transport. Manopera m.a costat in felul urmator: 400 de euro mecanicul, 150 de euro carrozziere, 50 de euro geometria, 25 de euro tester, 150 de euro tractare. Total aprox 1300 de euro, totul fara factura.
    Bara fata si aripa sunt de culoare gri deci mai punem 200 de euro sa le vopsesc in tara, aici costa 400 de euro. Tuburile de la AC costa 200 de euro in tara din dezmembrari si noi 600 de euro. Deci pe langa 1300 mai punem 200 vopsitul si 200 tuburile de AC plus montaj sa zicem undeva la 1750-1800 de euro. Cat costa de reparat masina daca ceream si factura si cumparam toate piesele noi? Cred ca undeva la 4000 de euro. Deci nu va dati zmei pe italia ca daca faceti accident trebuie sa scoateti cu miile de euro din buzunar ;))
     
    Ultima editare: 12 Sep 2014
  10. wug

    wug Platinum Member

    Înscris:
    1 Oct 2010
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C6 Avant 2.0 Tdi BRE 2007
    Chiar si un A3 daca aveai tot la mii de euro se ajungea. Totusi manopera la mecanic mi se pare putin cam exagerata. Doar o parere strict personala. Bine ca ai rezolvat si totul s-a terminat cu bine.
     
  11. remus31 6th Gear Member

    Înscris:
    17 Iun 2014
    Locație:
    Lombardia - Italia / Iași - România
    Masina:
    audi a6 3.0tdi 2011 CDYA
    Ai dreptate este super exagerata. Am reusit sa.l gasesc dupa multe batai de cap. Ceilalti mecanici imi cereau 700-800 manopera fara geometrie si fara tester si tot fara factura. In cele din urma dupa multe si multe cautari si mutari de masina de la un service la altu care promiteau sume mult mai mici pentru manopera, am ajuns la asta care sa zicem ca mi.a luat cel mai putin. Si.a facut foarte bine treaba, lucru de altfel evident pentru banii pe care i.am dat ;))
     

Distribuie pagina asta