1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Geamuri fata /spate - macara geam - demontare geam - la A2 - probleme diverse si rezolvari

Discuție în 'Audi A2' creată de audia38l, 7 Mar 2014.

  1. audia38l 3rd Gear Member

    Înscris:
    18 Oct 2011
    Locație:
    Cluj Napoca
    Masina:
    A2, 1.4 Tdi, 2001
    Am montat azi folii negre pe geamuri (nu eu, am fost la un atelier specializat). Am discutat cu baiatul care monteaza foliile, si mi-a zis ca el nu se baga la demontat geamuri si eu, jurist de meserie am zis ca le desfac eu, ca doar nu poate fi foarte greu. Asadar, aviz amatorilor, aveti nevoie de vreo 2 ore pentru montare, demontare si multa rabdare. Ce e ciudat la geamuri, este ca trebuie desfacute cu tot cu cadru, practic ramane usa goala, exact ca la un passat cc , spre exemplu. Daca aveti nevoie de informatii, va stau la dispozitie.
     
    Ultima editare de un moderator: 7 Mar 2014
  2. alinbay

    alinbay 1st Gear Member

    Înscris:
    27 Iun 2013
    Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi A2 1,4 TDI 2001
    Salut, va rog ajutati-ma si pe mine cu problema urmatoare:
    - dintr-o data nu am mai reusit sa deschid geamul stanga fata (geam cu inchidere electrica),cel din dreapta e perfect functional, oglinzile la fel inchiedrea functioneaza perfect doar cel din stanga e mort.
    -am verificat motorasul si macaraua si sunt perfect functionale, am schimbat modulul de comfort de pe usa cu una din dezmembrari dar care e functionala ( placuta electronica de sub motoras) si la fel nu functioneaza, de auzit se aude ca primeste curent in placuta electronica deoarece se aude un cantanit in bobina dar geamul tot nu se mica ( stie careva ce ar putea fi? ma chinui de aproape un an si nici cum nu-i dau de cap Va multumesc mult.
     
  3. lxl

    lxl Gold Member

    Înscris:
    27 Ian 2009
    Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi allroad 2002.2,5 TDI AKE,A2 2002. 1,4TDI AMF,A4 2017 2.0 DETA.A4 2.0 2017 deta,A4 2015,2.0,CNHA
    Incearca cu ajutorul unei persoane sa tragi de geam in jos cu forta, pui palmele fata-n fata si intre timp sa se apese pe butonul coborare dar nu continuu, in impulsuri de 3-4 secunde. Mecanismul este agatat si motorasul nu reuseste sa dezvolte forta, pentru ca nu-l lasa partea de electrica din modul, doar cateva secunde.

    Sau se poate incerca si la o firma care monteaza parbrize, sa puna 2 ventuze pe geam, cu care sa fortezi in jos si apesi pe comanda geamului.
     
  4. Vlad_accesories 1st Gear Member

    Înscris:
    7 Noi 2011
    Locație:
    iasi
    Masina:
    a2, 1.4tdi, 2002
    As avea si eu o problema. Fata portierei de la sofer e desfacuta in partea de jos. Are cineva idee cum se da jos fata?
     
    Ultima editare: 20 Sep 2014
  5. inoltenia 1st Gear Member

    Înscris:
    27 Iul 2017
    Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A2 1,4 2001
    Am urmatoarea problema. In momentul cand exista umiditate ridicata in habitaclu(s-a varsat in portbagaj 1/2 l apa), la usa din dreapta nu mai pote fi coborat sau ridicat electric geamul(merge actionat insa de la comenzile soferului). Alta data nu a functionat geamul din stanga(cel de la sofer). Rezolvarea a venit data trecuta(la geamul din stanga-sofer) dupa ce am uitat un bec aprins si mi-a murit bateria. La reincarcarea acesteia, ca prin minune, geamul de la sofer funtiona. Am incercat sa las masina fara alimentare 1 ora si nu a mai functionat "minunea". Va multumesc.
     
  6. PopaRadu06 1st Gear Member

    Înscris:
    18 Apr 2018
    Locație:
    Bacau
    Masina:
    Audi a2 , 1.4 16 v , 2002
    Buna ziua,
    Va rog sa îmi dați și mie un sfat cu privire la demontarea fetei de usa partea șofer. Va rog un sfat, vă mulțumesc .
     
  7. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
  8. Bogfrom 1st Gear Member

    Înscris:
    11 Noi 2014
    Locație:
    Falticeni
    Masina:
    Audi, A2, 2001
    Am avut probleme cu geamul electric de la pasager, funcționa aleatoriu si pe urmă deloc. Am constatat ca nici portiera nu se incuia. Dupa ce am testat un nou modul de control al geamului, mi-am dat seama ca nu acesra era problema, ci faptul că tensiunea de alimentare a mudulului oscila intre 6 și 12V, un fir intrerupt in undeva pe la furtunul de la balamaua portierei. Am mai adăugat un fir de 2,5mm de la conectorul de la portiera pana la modulul de control, l-am inlocuit pe cel defect si de atinci au trecut 3 luni si nu am mai avut probleme. Pentru mai multe detalii întrebați-mă aici.
     

Distribuie pagina asta