|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Nu de mult am fost plecat din tara vreo 2 sapt si cand m-am intros am surpriza neplacuta de a constata ca pe strada mea s-a asfaltat si stropit cu amorsa daia de asfalt sau cum s-o numi si ca amble masini sunt pline de asa ceva in proportie de 60-70% din tabla si geamuri. La spalatorie nu a iesit absolut nimic. Cine stie sa imi dea si mie un sfat? cum sa scot acele mici puncte de ce-o fi de pe tabla si de pe parbriz, cele de pe parbriz ar fi cele mai rele ptr ca daca bate soarele direct in parbriz nu mai vad nimic... Merci
|
|
|
||||
|
||||
|
Cauta o spalatorie "adevarata".
Exista solutii care scot aceste pete de bitum. Eu am avut asa ceva pe o aripa si pe capota si mi le-au curatat la spalatorie fara niciun fel de urma pe vopsea. ![]()
|
||||
|
||||
|
Cloroform,asa ii zice la acea solutie care scoate petele sau stropii de emulsie,bitum,scoate inclusiv de pe haine
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
incearca acetona , eu am reusit si nu atinge vopseaua masinii sau ceva de genul
|
||||
|
||||
|
cum nu atinge acetona? acum depinde si concentratia ei dar nu e recomandata, iti ataca lacul prima data si daca folosesti mai mult va ajunge si la vopsea.
|
|
|
||||
|
||||
|
Exista un spray care se numeste TAR REMOVER. Nu sunt sigur, dar cred ca este de la WURTH. Putin Google si afli imediat firma. Eu am folosit la masina de curse sa indepartez asfaltul lipit de jante si crede`ma acolo sunt bucati adevarate de asfalt lipit, apoi am incercat pe masina direct si nu ramane nicio urma. Sper ca ti`am fost de folos. Bafta
|
|
|
||||
|
||||
|
varianta cea mai ieftina
e benzina .. garantat nu afecteaza vopseaua/lacul de pe masina |
|
|
|||
|
|||
|
TESTAT - spray-ul pt. gudron de la SONAX - rezultate ffbune!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Spray-ul de curatat frane Clean Brake de la 2+2 - testat foarte bun
|
||||
|
||||
|
Incearca cu niste benzina iti spun sigur ca merge bitumul de pe vopsea am indepartat la mai multe masini si nu au afectat in nici un mod lacul sau vopseaua
...torni benzina pe o bucata de material si dai usor peste pete...si surpriza ...bafta...credc a merge si motorina nu am incercat dar ar trebui sa "dizolve" bitumul de pe masinaLater Edit : ...acum am vazut ca a postat si Flo_tiesto varianta cu benzina...cred ca e cea mai ieftina si la indemana ![]()
Audi B3 1.8S NE....90 CP & Audi A4 Avant 1.9 TDI-PD 115 CP... ![]() AUDI... ![]() My B3 --->http://www.clubaudi.ro/exterior/598-audi-80-b3.htmlMy "new" Audi A4--->http://www.clubaudi.ro/audi-a4/5562-...izitie-a4.html |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|