|
|
|||
|
|||
|
Spuneti-mi si mie daca pot sa pun pe a3-ul meu bara asta, normal eu vad ca e pe un a3 8l 2001 ca al meu, daca trebuie sa modific ceva si de unde pot sa iau una
|
|
|
||||
|
||||
|
cauta la rieger in catalog,este pe net catalogul si vezi ca sunt ca si bara asta pt a 3 plus ca mai sunt si altele poate gasesti si altceva
![]()
|
|||
|
|||
|
Am gasit
merci fain, pe ebay.de e full si de 2 X mai ieftine ca la noi |
|
|
||||
|
||||
|
La ce pret ai gasit? Si ce inseamna full? ms ms
|
|
|
|||
|
|||
|
am gasit tot kit-ul la 500 eur in Germania, e umpic mai frumos de atat, la noi sunt scumpe rau.
![]() ![]() http://cgi.ebay.de/Audi-A3-8L-FULL-B...item3a53d03790 |
|
|
||||
|
||||
|
Arata foarte bine kit-ul si ii sta bine la A3 8l cu single-frame. In schimb nu stiu cum se impaca acest kit cu drumurile noastre si mai ales cu acele denivelari de limitare a vitezei, cel putin la noi in TM e plin de prostii dinastea si destul de inalte. Dai o caruta de bani (500e+vopsit) si te doare sufletu cand dai cu botu de asfalt.
|
|
|
|||
|
|||
|
corect
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
am gasit bara, e facuta de RIEGER tuning si ma costa 200 eur + taxe.
![]() |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|