|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
am inteles ca se monteaza relativ usor tempomat si computer bord ( schimbare de manete si ceva setari cu vag com ) , stiti pe cineva care sa faca aceasta operatie ? astept un raspuns cu un nr. de tel . va multumesc
|
|
|
||||
|
||||
|
tempomatul se monteaza destul de usor
cit despre bord computer..............e mai complicat trebuie alt instrument cluster plus maneta.trebuie trase ceva fire si facute codari si adaptari oricum pasul nr 1 este cumpararea unui bord cu maxidot succes |
|
|
||||
|
||||
|
Cam ce ar insemna in bani montarea tempomat-ului? Stie cineva sa dea detalii?
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Sunt tare curios daca descoperi ce e de facut. In orice caz sa ma anunti si pe mine te rog. Bafta la cautat
|
||||
|
||||
|
kit pilot automat 330-370 ron ,la porsche romania(trebuie sa includa maneta si cablaj),montaj 150 ron
succes |
|
|
||||
|
||||
|
Ma intreb daca pe un Audi 8P care nu are tempomat se poate instala unul nou, exista aceasta posibilitate?
![]()
|
||||
|
||||
|
Exista.
|
|||
|
|||
|
intra aici si o sa iti faci o idee
http://www.clubaudi.ro/audi-a4/718-tempomat.html |
|
|
||||
|
||||
|
pe mine ma intereseaza cu computeru de bord daca se poate instala ? sa zicem ca fac rost de bord`u cu display maxi dar cine stie sa il monteze? si oricum din cate stiu eu daca ai computer de bord poti sa vezi anumite informatii si in display`urile de la ac daca nu ma insel ? adica ar trebui sa se complice treaba nu?
|
|||
|
|||
|
Pana la urma a montat cineva computer de bord pe A3 8L?
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|