|
|
|||
|
|||
|
Salut, intreb posesorii de b5-uri facelift, ce modificari stiti ca au fost aduse in plus la model, am observat ceva la faruri fata-spate si mici alte detalii, dar ma intreb, a fost de exemplu imbunatatita siguranta, fata de cele 3.5 stele ncap? sau modificarile au tinut strict de design, fara motor, caroserie etc.?
|
|
|
||||
|
||||
|
La toate masinile,facelift inseamna o mica schimbare in design,caracteristicile ramanand aceleasi;ca si plus,din 98 au aparut si air bag-urile laterale din scaun,iar din 2000 primul motor pd AJM de 116cp euro3.Restul schimbarilor sunt de design.
|
||||
|
||||
|
Confirm
Restul schimbarilor sunt de design atat la interior cat si mici detalii la exterior. |
|
|
|||
|
|||
|
4 linii orizontale in loc de 5 la grila (parca..)
|
|
|
||||
|
||||
|
Diferentele la design sunt foarte multe, cele mai multe fiind pe exteriorul masinii.
|
|
|
||||
|
||||
|
interiorul este mult mai "modern" la facelift fata de versiunile anterioare, butoanele mai finisate, mai ales cele de langa cupholder. Diferenta este chiar majora daca e sa le pui face to face...dar layout`ul ramane acelasi.
|
||||
|
||||
|
Uite mie de exemplu imi place modelul de climatronic mai mult la non-facelift decat la facelift. Si in afara de consola centrala si plafoniere, in interior eu nu vad nici o diferenta (in comparatia cu a mea, care e din 1998)
|
|
|
||||
|
||||
|
Uitati "cateva" diferente intre modelul B5 clasic si cel cu facelift
...si nu-s chiar putine ...iar unele se pare ca nu-s deloc numai la partea de estetica cum s-ar crede la prima vedere(au mai rezolvat unele "hibe" de la varianta precedenta) .... acest facelift de la B5 a facut trecerea la urmatoarea generatie de A4...la B6
Audi B3 1.8S NE....90 CP & Audi A4 Avant 1.9 TDI-PD 115 CP... ![]() AUDI... ![]() My B3 --->http://www.clubaudi.ro/exterior/598-audi-80-b3.htmlMy "new" Audi A4--->http://www.clubaudi.ro/audi-a4/5562-...izitie-a4.html Last edited by Vlad04NOZ : 16th April 2010 at 20:52. |
|
|
||||
|
||||
|
aparent diferente sunt gramada, deabea acum imi dau seama, dupa pozele lui Vlad. Confirm, doar pana acum imi dadeam seama ce model e dupa stopuri/faruri si daca are duzele pe capota sau nu...
aparent sunt si diferente mecanice/electro pe langa estetici. bafta si ms de poze,,
|
||||
|
||||
|
In plus anumite piese difera ca proiectare:
-rulmentii de la roti,placutele de frana,compresorul de la clima,fulia de la alternator difera. Diferentele sunt in primul rand de comfort,siguranta si design. Hibele sunt identice,preturile aproximatix la fel.
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|