|
|
||||
|
||||
|
Stie cineva daca se poate pune adica daca exista mufe in bord etc...pe modelul meu nu am ...
|
|||
|
|||
|
Mda, nici eu nu am computer de bord, cu toate ca masina e din 2003 si absolut toti pe care i-am intrebat care au Audi A3 din 2003 au computer de bord. Oi fi eu mai special...
. Oricum am inteles ca s-ar putea pune (cel putin la masina mea) dar ca ar fi un pret pe undeva pe la 500 euro, asa ca... probabil o sa ma las pagubas. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Salut.Va asig eu ca la toate modelele A4 B6 8E se poate monta computer de bord.
Uite aici o pag web in romana unde iti prezinta pas cu pas,cu poze,toata operatiunea.Iti prezinta si ce piese ai nevoie,si ce sa modifici in software cu VAG-cOM. Sper sa-ti fie de folos,eu unul inca nu ma incumet sa-mi bag nasul pe acolo... Ps: Asta e pag: http://www.vwforum.ro/articol.php?id=71 |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Omul a intrebat,eu i-am dat un raspuns langa care am adaugat ca ma depaseste...
Fiecare e liber sa experimenteze daca vrea... ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() Last edited by cristi231077 : 9th October 2007 at 15:09. |
|
|
||||
|
||||
|
Stai linistit,nu e loc aici de suparari...A fost doar o gluma...
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Referitor la intrebarea mea din acest topic,la unele modele 'trip computer'-ul este considerat optional si atunci uzina producatoare tocmai ptr a usura instalarea lui ulterioara prevede o mufa (ptr comunicarea cu senzorii motorului),care la Audi nu stiu unde se gaseste.De exemplu la Calibra (masina mea dinainte) aceasta mufa la unele modele era sub masca aceea de la schimbator.
|
|||
|
|||
|
ma intereseaza subiectul cu calculatorul de bord daca cineva face sau a facut va rog sa imi spuneti si la ce meserias ati fost multumesc
|
|
|
|||
|
|||
|
Din ce oras esti ?
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | Search this Thread |