|
|
|||
|
|||
|
Buna fratilor, am fost recent la RAR, pt a inmatricularea masini ce am adus-o din usa. Fabricata in Germania, dar este facuta pt Usa, identica cu cele de pe piata Europeana.
Am o mare problema, masina nu este omologat pt Europa, zic mare si tare cei de la RAR, (este si un nene de acolo ce ma ajuta, dar nu are ce face prea mult). Ei zic ca motorul Amb nu este omologat pt Europa, fiind 1.8 T, 125kw, ei nu au asa ceva in baza de date. S-a facut o cerere de consultanta direct la Bucresti de catre RAR, ieri,.. si azi , au zis ca trebuie Test Dinamic, pt masina, si costa cam 50 mil vechi. intre timp am sunat in Germania, la fabrica de unde a fost facuta masina, si mi-au cerut documentele masini sa fac ei o evaluare gratuita, pt ca nu le vine nici lor crede ce se intimpla aici in Romania. astept un raspun de la ei in citeva zile, sint foarte promti, mi-au scris si deasemnea m-au sunat pt detali , chiar vor sa ma ajute nemtii, As vrea sa intreb de au mai fost situati asemanatoare si ce s-a putut face pt asta? merci . chris |
|
|
|||
|
|||
|
Am fost contactat recent de Porsche Romania.
Cei din Germania, de la Audi AG, au sunat la Bucuressti. mi-au spus ca voi primi un certificat de conformitate european pt masina, in citeva zile. dar au zis ca s-ar putea ca RAR, sa fie "nu prea prietenos" si s anu il accepte, deorece ei vor sa faca propriul lor test dinamic. am sa revin cu noutati. Chris |
|
|
|||
|
|||
|
Am si eu aceasi masina tot din usa audi a 4 18 t 2001,si cei de la rar oradea mau trimis in bucuresti la test dinamic care costa cam 50 mil si depinde ce euro vor sa ti dea...dar la un prieten tot cu audi a 4 2005 iau dat non euro...merci ca ai adus problema si voi lua si eu leg cu cei de la fabrica care a facut masina..
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu poate fi non euro din 2001, trebuie sa fie euro 3 sau euro 4 , aceste modele de audi sint fabricate pe aceasi linie de asamblare din Ingolstadt, germania ca si celelate modele pt Europa. Motorul este acesasi motor de pe modelul european cu un soft diferit, pt a se incadra in normele de poluare din california, care sint cele mai inalte din lume, (cele mai restrictive). Cea mai buna varinata ar fi certificatul de conformitate emis de fabrica din Germania, acolo se vor specifica norma de poluare Euro, ecvivaeta Ulev pt masina aceasta cit si faptul ca se incadreaza in normele de sigurata pt a circula in Europa. Vreau sa specific ca masinile europene fabricate pt Usa, vin mai echipate decit cele europene, asa se cere pt siguranta in Usa. O masina pt Usa este superiora aceluiasi model European. de curiozitate a fost in piata auto, si acolo erau masini gen modelul meu, dar pot sa zic, echipate mult inferior, si aratau mult mai ieftin facute. de ce asta nu stiu sigur. Oricum nu te lasa ca cei de la RAR, zic eu nu sint competenti sa stabileasca o norma de poluare pt o masina, asta o stabileste fabrica de unde este facuta . Suna in Germania si te vor ajuta.
[COLOR="Black"]AUDI AG International Customer Services 85045 Ingolstadt Germany Tel.: +49 841-8944600 (international) Fax: +49 841-8938889 (international) E-Mail: service@audi.de We appreciate your effort and look forward to hearing from you soon. Yours sincerely[/color] Poti vorbi ff bine in Engleza cu ei si te vor servi imdiat. Chris |
|
|
||||
|
||||
|
Din pacate ca la noi....niciunde! Bafta baieti si sper sa reusiti cu omologarea.
|
|||
|
|||
|
Am primit azi, prin fax, un document de la audi, aici citeva detali in legatura cu maisina mea.
au spus ca in citeva zile voi primi prin fax, documentu original, cu antet si semnaturi Vehicle-Ident-No.: Audi A4 Avant Quattro 1.8 Dear Mr. ....... AUDI AG confirms the following data for the above stated vehicle at the moment of dispatch: Model : 8E552Z Type : 8E Mark on the engine : AMB Gearbox : 5-speed-automatic-transmission Engine capacity : 1781 ccm Maximum power : 125 kW / 5700 1/min Maximum speed : 209 km/h Permissible maximum mass : 2190 kg Permissible maximum mass on each axle front : 1120 kg rear : 1100 kg Stationary noise : 80 dB (A) / 4275 1/min Moving noise : 73 dB (A) Noise level : 70/157/EEC*1999/101/EEC CO2-emission combined : 225 g/km The vehicle meets the requirements of the exhaust emission standard 70/220/EEC including all amendments up to 98/69/EEC (EURO 4). Yours sincerely, AUDI AG International Customer Services e bun de ceva asta, sau trebuie sa cer altceva. ? |
|
|
|||
|
|||
|
azi am fost la Rar, si documenetul a fost trimis la Bucuresti, au zis ca nu il pot lua in considerare.
am sunat din nou la Audi ag, si le-am dat informatiile ca sa contacteze RAR Bucuresti. In Usa dura 5 min sa verifici o masina, pe cind aici este ..... |
|
|
||||
|
||||
|
Ca la noi,la nimeni!Welcome back to RO
![]()
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|