|
|
|||
|
|||
|
Am si eu o intrebare si ma gandeam ca poate ma puteti ajuta.Cum se poate curata un senzor de abs?k am avut niste probleme prin bord si cred k mis murdari senzorii.Daca stiti careva va rog sa ma instiintati si pe mine.Ms!
AUdi |
|
|
||||
|
||||
|
cu ajutorul lui etka sau etos,cauti poza senzorilor cum sint instalati la fiecare roata,dai jos fiecare roata si scoti sonzorul,il cureti ,posibil alcool tehnic sau spray contacte (sa fii sigur ca sint cele care nu ataca plasticul),pui la loc,cureti si mufele daca e nevoie,si gata.
|
|
|
||||
|
||||
|
stii cumva cum se cauta in etka senzorii, pe mine ma intereseaza sa gasesc senzoru de turatie. M-am pierdut in programul ala.
Mersi mult![]() |
|
|
||||
|
||||
|
daca nu ma insel,e acelasi senzor cu ABS-ul de pe stinga..nu sint sigur.ori e senzorul de ABS de pe stinga,ori ai senzor pe cutia de viteza..trebuie de vazut mai intii in elsa,apoi cauti in etka.pune tipul motorului sa vad dc gasesc in elsa ceva.
Last edited by cata26bcn : 30th October 2009 at 17:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Cod motor: akn
si ce inseamna elsa si etka? audi rulzzz |
|
|
||||
|
||||
|
codul motorului e ALT, e un singur tip de motor de 2.0 benzina de 131 cp
|
|
|
||||
|
||||
|
din etka despre senzorii de viteza,ei sint folositi si pentru ABS cit si pentru indicarea vitezei masinii ,se pare ca senzorul fata stinga e cel folosit ca referinta pentru viteza.
Last edited by cata26bcn : 30th October 2009 at 21:58. |
|
|
||||
|
||||
|
care senzor turatie??? arbore cotit,axa cu came...
|
|
|
||||
|
||||
|
chiar nu stiu ce sa-ti zic, daca e pe arbore sau axa
..probabi e unul din cei 2. Sunt 2 senzori de turatie? credeam ca e doar unul singur, care chiar nu m-a interesat unde e pozitionat...dardaca zici ca sunt 2 ......![]() |
|
|
||||
|
||||
|
pai e cel pe axa cu came,undeva in capul ei,si mai senzorul rpm care e senzorul de turatie arbore cotit.ce turatie te intereseaza??asa e mai usor sa inteleg
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|