|
|
|||
|
|||
|
am o problema cu computerul de bord in sensul ca la relanti nu-mi afiseaza corect consumul. Am impresia ca ramane afisata ultima valoare a consumului inainte de a opri masina.
Am mai observat ca daca accelerez pe loc, valoarea nu se modifica. Deci functioneaza doar in timpul mersului. Mai are cineva aceasta problema? Cum se poate remedia? |
|
|
||||
|
||||
|
Nu se poate remedia, la toate audiurile A3, A4 in care m-am urcat este aceeasi problema. Nu se stie exact cauza
![]()
|
|||
|
|||
|
am vazut prin alte discutii ca oamenii ziceau fiecare cat le consuma la relanti. cum se poate afla acest lucru? eu credeam ca e afisat pe computerul de bord...
|
|
|
||||
|
||||
|
e foarte posibil sa poti sa vezi acest lucru cu Vag_Com-ul ....
|
||||
|
||||
|
si la a mea e la fel. Afiseaza ultimul consum de la ultima turatie. Asa e la audi computerul de bord facut sa functioneze. Nu arata consumul la relanti cum e la VW - unde arata consumul pe ora! (la bora mea de 1,6 -16 v, consum 0,6l/h)
|
|
|
||||
|
||||
|
Salut.Eu am un Audi a4,B6 din 2002 cu computer de bord.
Mie nu imi afiseaza consumul la bord,nici nu am maneta de la stergatoare cu acele butonase pe ea. Am auzit ca la Audi A4 B6 se poate schimba maneta aceasta si prin activarea prin Vag Com se poate afisarea consumul la bord. Stie cineva ceva de chestia asta?Asi dori sa schimb si eu maneta asta si sa-mi afiseze consumul la bord... |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Displayul ala dinter ceasuri il am,si acolo imi afiseaza doar cati km mai fac cu motorina din rezervor,temperatura de afara si Radio...
eu vreau sa imi afiseze si consumul,si am vazut pe un alt forum ca ar fii posibil... Ma gandeam ca poate stiti vreunul ceva... ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
am un audi a4 E8 are computer de bord si imi afiseaza doar cati km mai fac cu motorina din rezervor, am gasit informatii de activare a consumurilor dar vreau sa stiu daca inlocuiesc maneta de actionare a stergatoarelor si toate cele in soft o sa-mi mai arate cati km fac cu motorina existenta in rezervor?
![]()
|
||||
|
||||
|
pt ce te-ar mai interesa daca iti arata consumul mediu,viteza medie si consumul instantaneu?
Cred ca nu iti mai trebuie sa-ti mai arate cati km mai faci cu motorina din rezervor... ![]() |