|
|
|||
|
|||
|
Fratilor, ajutati-ma sa aleg ce jante sa-mi pun pe masina. Am A4 Avant, 2003, 1.9TDI, 131Cp.
Pana acum m-am gandit la: Alutec Cult ![]() sau Rial Port Black ![]() daca aveti si alte sugestii, nu ma supar. vreau ceva mai inchis la culoare, nu argintiu deschis. ca si calitate, care sunt mai bune dintre cele doua marci, Alutec sau Ronal?
Regulamentul forumului Last edited by cristi231077 : 27th February 2008 at 18:00. |
|
|
|||
|
|||
|
depinde de tine in primul rind cit esti dispus sa cheltuiesti pentru ca marcile de renume sunt mai scumpe(OZ,MOMO,AEZ,KESKIN,etc)asa ca este foarte greu sa ma pronunt care ar fi alegerea perfecta pentru masina ta,TU AI BANI TU ALEGI
Last edited by TA2A2 : 27th February 2008 at 12:23. Reason: add pictures |
|
|
|||
|
|||
|
nu vreau sa bag prea multi bani in ele ca oricum e singura cosmetizare, sa zic asa, pe care i-o fac. daca as fi imbunatatit mai multe chestii gen praguri, spoilere, etc, as fi alocat mai multi bani si pt jante.
deci ca pret sa fie in jurul valorii de 100 euro. le voi lua din germania peste 2 saptamani. astept in continuare pareri despre cele doua marci, Alutec si Rial.
Regulamentul forumului Last edited by 4AUDI : 27th February 2008 at 13:22. |
|
|
|||
|
|||
|
citeva modele de jante care se potrvesc pe A4
Last edited by TA2A2 : 15th March 2008 at 22:23. |
|
|
||||
|
||||
|
ce recomandari de jante cat mai mari aveti ptr un audi a3 ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Originale Audi cele mai mari sunt de 18'.
|
||||
|
||||
|
ai idee..cele originale de 18 se potrivesc ok pe a3 ??
|
|
|
||||
|
||||
|
Pai daca sunt originale Audi... mai intrebi? Eu le am pe masina (A3 2.0 TDI Sportback 2007) ca roti de vara, cu anvelope 245/45 ZR. Sunt cele in 7 spite duble. Arata fain. Insa n-am mai putut sa pun distantiere nici macar de 0,5 cm ca imi ating cauciucurile de aripi.
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
eu zic ca daca tot pui ceva sa fie si de calitate ... modelul de janta din poza 2 postul #4 prezentat de @tatuatu ar veni bine.si eu am facut gresala si am luat pe 17'' in loc de 18'' care veneau mult mai bine, acum regret dar ma mai costa si vreo 1000e in plus cu cauciuguri. pana la urma alegi si in functie de buget dar eu zic ca mai bine pui jante pe 17'' de S-line, sunt si originale si rezistente! |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|