|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
datele problemei sunt urmatoarele: am un var care a plecat din RO acum vreo 20 de ani si s-a stabilit in Germania. acum lucreaza intr-0 multinationala si are de la firma un audi a4 B7 1.9 tdi 116cp din 2006 pe care urmeaza sa-l predea in vreo 2 luni .... ideea e ca m-am intalnit cu el recent si discutand un alta am ajuns si la masini si i-am zis ca as fi tentat eu s-o cumpar.
mi-a zis ca firma ii cedeaza lui masina pentru 6000E. daca m-as hotari eu ar mai trebui sa cheltuiesc pe langa banii astia taxa de prima inmatriculare (euro 4 - cred ca vreo 700E maxim), vignete, taxe de drum, motorina, etc. - deci cred ca in final maxim 7500E. ca dotari zice ca nu sunt prea multe insa cred eu ca sunt de bun simt. problema e ca are KM cam multicei pt mine - 180.000, insa facuti pe autostrada. in plus, nu cred ca a avut grija prea mare de ea fiind de la firma si nu personala. masina nu a avut niciun accident. Voi ce spuneti? |
|
|
||||
|
||||
|
Pretul este bun, depinde si cum arata masina!
|
||||
|
||||
|
Masinile de firma de dincolo nu prea se pot compara cu masinile de firma din Romania. Mai mult, daca cunosti foarte bine vechiul propietar poate sa-ti dea toate detaliile (daca schimburile de consumabile au fost facute la timp, etc)
Pretul e bun, iar km. nu sunt asa multi........... pe langa toate cheltuielile poate ca ar trebuii sa schimbi si distributia in curand .
|
|||
|
|||
|
@orgonaskaroly - masina inca nu stiu cum arata pt ca prin RO vine doar cu avionul. pretul si mie imi cam face cu ochiul
![]() @kuciu9 - sunt convins ca a facut toate interventiile la masina la timp pt ca a platit firma. nu avea niciun motiv sa nu o faca. strict din punctul lui de vedere zice ca masina are multi KM si ca un neamt nu ar luao pt ca e rulata mult ... de aici si pretul mai mic |
|
|
||||
|
||||
|
pretul e foarte bun . din start masina de firma are toate service-urile facute la dealer , nu pe la bloc in garaj . eu as cumpara-o daca as fi in locul tau , ca pretul prea face cu ochiul
![]()
|
|||
|
|||
|
Eu nu as mai sta pe ganduri si i-as face capul mare sa fie a mea.
In alta ordine de idei, am un amic ce a cumparat in 2008 un A4 din 2006 tot cu 180.000 km la bord si pana acum nu a avut nicio problema. Bafta la achizitie!
|
||||
|
||||
|
oricum neamtu nu prea vinde audi sub 150.000 km sunt foarte rare ,si acolo sigur are toate reviziile la zii ca ei nu se complica,iar pretu este excelent si mai ales ca stii istoricul masinii eu n-as sta pe ganduri credema rar gasesti asa ocazie , bafta in alegerea pe care o vei lua
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
La genul acesta de masina doar uleiul din cutie si servo ar fi de schimbat in rest totul trebuie sa fie la zi.
|
||||
|
||||
|
Si eu zic sa nu stai pe ganduri,si sa o cumperi imediat..este un pret excelent (parerea mea)
Daca cumperi din romania A4 -2006 ajoritatea au aproximatic 100.000 ( maj facuti pe drumurile noastre) si te ajunge in jur de 10.000 Decizia e a ta..Dar daca masina nu are probleme majore.eu zic sa nu stai pe ganduri. Ce n-as da sa am si eu verisori dinastia :D |
|
|
|||
|
|||
|
mersi pt raspunsuri. totusi, inca sunt un pic in dubiu pt ca am vb un pic si cu el si cred ca nu prea a avut grija de masina. adica cica a mers cu viteze mari cu ea si nu a respectat regulile de utilizare al motorului diesel (fara forja cand e rece sau sub 1800r/m, mers la relanti un pic dupa drum lung,etc) insa vizitele la service le-a facut la timp si ce a fost de inlocuit s-a inlocuit.in conditiile astea nu stiu la ce as putea sa ma astept daca as lua-o.
in plus de asta, eu am acum un peugeot 307 cu doar 30.000km pe care ar trebui sa-l vand ... si deci sunt si mai nehotarat ... trebuie sa ma hotarasc daca vreau masina premium si confortabila dar cu km multi sau sa raman la pejoul meu care nu m-a dezamagit pana acum |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|