|
|
|||
|
|||
|
Am si eu o rugaminte!poate cineva sa ma ajute sa schimb becul de la stopul dreapta!Multumesc
|
|
|
|||
|
|||
|
in porbagaj, dreapta pentru tine unde ar fi stopul se afla un dop pe care trebuie sa-l scoti, dupa care cu o tubulara de 10 cred ca, se desface piulita de plastic, in felul asta partea din stinga a stopului este desfacut de pe caroserie, mai ramine partea dreapta care este prinsa ca si cum sunt prinse telescoapele de la capota , aici cica trebuie tras in spate, rog cine stie mai bine sa ma corecteze, nu am facut asta pina acum doar am auzit.
|
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc pentru ajutor si sper sa ma descurc!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Stimate domn,
daca nu este prea tarziu... In calitate de patit priceput, recomand ca la extragerea triplei sa se foloseasca parghii din plastic, deoarece eu, intelept "DUPA" am folosit surubelnita, si cu toata finetea, am stirbit usor vopseaua. Deci ATENTIE LA PARGHII ! Dupa scoaterea respectivei piulite din plastic, conform unei scheme primite de la o "persoana de sprijin", trebuiesc folosite parghii pentru extragerea triplei. Si inca : dupa ce schimbi ce gasesti ars, atentie la montarea corecta, cursa completa, a placii cu becurile in corpul triplei, trebuie bine studiata inainte, pentru a sti pana unde intra. Bafta,
SALAMANDRA ALBASTRA Last edited by Cristian S. : 18th February 2010 at 11:32. Reason: nu mai folosi functia quote la ultim mesaj,este al 2-lea avertisment. |
|
|
||||
|
||||
|
Am si eu o intrebare; daca vreau sa schimb un led de la stopul din mijloc, cum ar trebui sa operez?
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu inteleg la ce stop/led te referi?
|
||||
|
||||
|
se refera la ledul de la stopul din interior.cel de langa luneta.si pe mine ma intereseaza ca am unul ars
|
|
|
||||
|
||||
|
adica al 3 lea stop
![]()
|
|||
|
|||
|
Pentru a da jos acel stop trebuie sa desfaci tapiteria de deasupra lui dar ca sa poti desface acea tapiterie trebuie sa incepi cu tapiteria de pe stalpul de pe stanga si apoi ajungi la bucata care acopera stopul!mai multe detalii nu am si nici poze !!!Sper sa te ajute cu ceva
|
|
|
||||
|
||||
|
Si nu stric tapiteria la faza asta? adica nu trebuie lipita la loc? si inca ceva unde se gasesc leduri de alea, la orice magazin de piese auto?
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|