|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Am o problemă cu farurile la un A6 2001, am căutat nu am găsit nici un topic deschis, dacă este scuze moderatorilor. Să revin la problemă. E simplu, nu mai văd aprope deloc. Nu am xenon, doar faruri normale cu lupă. Becurile sunt bune, am pus noi m-am gāndit că or fi uzate (la disperare !!). Īn momentul de faţă faza lungă abia vede ca luminile de īntālnire, iar faza scurtă cam ca poziţia. Am fost la tot felul de meşteri şi nici o părere care să rezolve problema. help please !!!
|
|
|
||||
|
||||
|
1. da farurile jos si spala-le pe interior, este posibil sa se fi matuit si pe exterior desi ma indoiesc, sunt centre specializate care slefuiesc asa ceva. nu stiu sa-ti recomand.
2. cumpara becuri cu lumina mai puternica, gen Phillips white 50% more light...ble ble ..tot faceau reclama, si chiar sunt mai bune! nu cu 50% dar mai bune! |
|
|
||||
|
||||
|
Si eu am avut un Fiat punto inainte de Audi si ave niste faruru dezastruase si vorbeu baietii de pe forum de ceva becuri Osram (in jur de 90 ron perechea), eu nu am apucat sa le testez ca mi-am vandut masina dar se zice ca dau randament
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
2) inlocuiesti becurile cu altele la fel, dar noi(nu poti pune mai puternice pt ca distrugi farul) 3)adaptezi o instalatie Xenon(se poate) si atunci chiar ca vezi superb Parerea mea este ca varianta 2 e cea mai buna!!! Nu merita sa investesti asa multi bani pentru operatiuni precum 1 sau 3 ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
EXELERON, cred ca ai dreptate, ajuta-ma cu un nr. de tel, sau o firma, sa-mi rezolv problema, sunt din Cluj, pe pm., mulţam oricum tuturor pt. păreri.
|
|
|
|||
|
|||
|
Singura firma de care am auzit ca face becuri recomandate pentru asa ceva este Philips, insa cred ca e mai bine sa ii intrebi pe cei de la reprezentanta Audi ce tip si marca recomanda,iar apoi sa te duci sa ti le cumperi singur de la un magazin specializat ca sa te coste mai putin(la reprezentanta sunt la suprapret).Eu personal nu le-am schimbat si merg cu ele asa...oricum vad cat de cat, cand se ard atunci le schimb
|
|
|
||||
|
||||
|
Din pacate si eu ma confrunt cu aceasta problema:
desi la inceput eram ff multumit de cum bat, acum cateva zile am fost surprins neplacut de faruri. Becurile motate sunt Philips ExtremePower. Reglatul e ff bun. In ultimul timp nu prea am mers noaptea inafara localitatii pana zilele trecute cand la iesirea din oras pe o strada cu 2 benzi pe sens + iluminat public din acela portocaliu mai mult ... am observat ca nu prea am o intensitatea prea mare a luminii pe asfalt. Am iesit din zona cu iluminat public si nu prea imi dadea piciorul sa maresc viteza din cauza luminii. Am inceput sa cobor farurile sa vad daca observ vreo diferenta. Ele coborau, distanta de iluminare se scurta, dar nici o imbunatatire. Ca sa nu mai zic ca pe asfalt negru e s mai nasol. Pe asfalt gri e OK. Eu o pun pe seama faptului ca becurile sunt spre sfarsite (desi le am din august 2007 si nu le-am folosit exagerat) sau sticla farului este matuita ,desi nu prea pare, dar totusi are ceva ceva. Mi-as pune xenon ... ![]()
|
|||
|
|||
|
eu am upgrade toate becurile cu new xenon extreme white quart bulbs de la ABD-UK.(16£ perechea) H7 12V 55W-4500K.calitate 100% redau o lumina alb-albastruie
Last edited by TA2A2 : 21st March 2008 at 15:38. Reason: add pictures |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|