|
|
||||
|
||||
|
Salut baieti. Am un a6 avant din 2oo3 motor 1.9 tdi ( 131 cp ) .
Cand stau cu masina la ralanti si xenon`ul aprins ... imi tremura lupa ... atunci cand o turez un pic ... se aliniaza ... se opreste ... Mai are cineva problema asta ?! De la ce o fi ?! sE poate face ceva ?! Va multumesc ! Last edited by LevY : 16th January 2009 at 00:54. |
|
|
||||
|
||||
|
S-ar putea sa nu fie lupa si sa fie becu... e instalatia originala sau after market?
|
||||
|
||||
|
Fostul proprietar mi`a spus ca este original . Ca daca am spalator de far si nu pot sa reglez eu farul este original . asa mi`a spus .
insa de curand mi`a schimbat un prieten pozitiile ... iar cand a desfacut capacul din spatele farului .. mi`a spus ca xenonu este pus ( el lucrand in domeniu ) acum nu stiu ce sa zic ... daca e din fabrica sau nu ...
|
||||
|
||||
|
daca prietenul tau care se pricepe ti-a spus ca xenonul este pus atunci eu iti spun ca 70% e becu, de la bec iti face asa incearca sa il scoti sau sa misti mufele la el chiar sa il scoti si sa te uiti la el. Dar tie iti tremura fascicolul de lumina? lupa nu prea are cum sa tremure ti-am zis incearca sa misti mufele.
![]()
|
||||
|
||||
|
poti verifica si farul cu totul ..adica sa misti un pic de el sa vezi daca are joc. Si ca te convingi poti incerca si cu celalat far sa vezi ce joc are !
![]()
|
||||
|
||||
|
Deci sa va zic .... ambele faruri imi trepideaza . DAr daca ridic capota ... si ma las pe far .. pe deasupra lui ... trepidatia dispare .... am incercat sa strang suruburile care tin faru de caroserie ... dar sunt stranse la maxim ...
Nu stiu ce sa`i mai fac ... e foarte jenant la un semafor sa stau in spatele altei masini ... si sa vad cum trepideaza ambele faruri ... si cum alti participanti se uita si ei uimiti pe masina din fata sa vada cum imi trepideaza faru .... ![]()
|
||||
|
||||
|
deci farul trepideaza ..nu lupa ..nu becu ..
incearca sa le fixezi cu ceva ..sa pui un fel de manson de caucicuc ...sa stea fix !
|
||||
|
||||
|
am inteles !!
Sper sa reusesc .
|
||||
|
||||
|
Trebuie stranse toate cele 4 suruburi care tin farul(sunt 2 fixe si 2 reglabile care se strang si alea)!
|
|
|
|||
|
|||
|
si eu am o problema asemanatoare..insa am pus-o pe seama faptului ca fiind pe motorina e normal sa trepideze din cauza motorului.acum depinde ce intelegi prin trepidatii...cand stau pe loc si accelerez mi se aprind si se sting becurile de pe langa butonul de la care aprinzi farurile.Ceva de genu ca si cand ai clipi.
PS:la mine sunt xenoanele din fabrica...repet, depinde ce intelege fiecare prin trepidatii. |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|