|
|
||||
|
||||
|
A6-2001,2.4i-165cp
In mers-putin turat, in rampa- am observat ca masina trepideaza usor dar nu tot timpul.Poate fii din cauza bujiilor sau al combustibilului?Ori e un senzor la motor-turatie???? A mai intalnit cineva problema asta? |
|
|
||||
|
||||
|
Chiar nu stie nimeni?????????
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Sunt o gramada de topicuri deschise pe tema asta ... da`i si u un Search !
|
|||
|
|||
|
Da, am întâlnit eu problema, şi încă o mai am. Cam de vreo 7-8 luni îmi face aşa.
Am deschis câteva thread-uri pe diverse forum-uri şi majoritatea zic că ar fi de la turbină, mai ales dacă motorul ar fi fost "tunărit"... ceea ce nu e cazul la mine. Cei de la reprezentanţă au propus diverse soluţii, de la c.u.r.ăţarea injectoarelor (soluţie pusă în practică dar fără rezultat pentru problema dată), până la schimbarea uleiului la cutie (soluţie nepusă în practică încă). Ia vezi, nu cumva trepidaţiile apar la 1800 rpm? Last edited by silkworm : 13th June 2009 at 07:13. Reason: modulul "inteligent" de detectare a cuvintelor obscene (c.u.r.ăţarea = cuvânt obscen în "opinia" site-ului) |
|
|
||||
|
||||
|
Ai dreptate,trepideaza in jur de 1800.Cunoste cineva cum se rezolva problema?
|
|
|
||||
|
||||
|
Ajutor asa face si la mine de 4 zile nu pot sa merg mormal prin oras ma impinge brusc inainte si pot sa tamponez un automobil din urma ,apas accelaratorul si nu se intimpla nimic apoi zmulge si nu se ea viteza.????????
|
||||
|
||||
|
WALY daca iti trepideaza tot timpu la o anumita turatie este posibil sa fie volanta !
|
||||
|
||||
|
Cum verific daca este volanta?
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Pai doar ce ti`am spus .. iti trepideaza tot timpul la o anumita turatie ?! Mai sunt topicuri deschise pe tema asta ...
|
||||
|
||||
|
si unde e acest topic ca nu gasesc in acest forum?!
![]()
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|