1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Stropitori parbriz - brate stergatoare in fata si la hayon - vas lichid stropitori - A6 C6

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de vartan, 7 Dec 2008.

  1. vartan

    vartan 1st Gear Member

    Înscris:
    23 Noi 2008
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi AS6 ABT, 2005, 3.0 TDI V6 Quattro, 272 CP, 550 NM.
    Aseara am dat stergatoarele pe pozitia AUTO, au mers bine shi dupa o juma' ora au inceput sa se blocheze sau/si sa nu raspunda la comenzi. Raman intepenite la jumatea parprizului cateva secunde, dupa aia merg sacadat si tremura. Ce sa fie: motorashul de la stergatoare, vreun fir care nu face contact bine sau a facut senzoru' de ploaie Parkinson...? Nu prea stiu eu sa explic dar sper sa intelegetzi. E foarte, foarte enervanta situatizia, zici k am dat cu marmelada pe parbriz de fiecare data knd pornesc stergatoarele, nu se mai vede nimik prin el...!!! :motz::motz::mad: :mad: :banghead: :banghead:
     
    Ultima editare de un moderator: 8 Dec 2008
  2. bencheacata

    bencheacata Silver Member

    Înscris:
    28 Aug 2008
    Locație:
    Bacău
    Masina:
    Audi Q7 4L 3.0TDI quattro
    dar daca dai pe pozitie normala de sters iti merge bine treaba cu stersul sau intrerupe?
     
  3. kadima 1st Gear Member

    Înscris:
    17 Sep 2008
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A8 4E 3.0 2006
    Am patit si eu acelasi lucru. S-a blocat motorasul si trebuie sa mergi la un service sa-l dea jos, sa-l curete si sa-l unga. Apoi totul va merge normal.
     
  4. DXY

    DXY 2nd Gear Member

    Înscris:
    15 Oct 2008
    Locație:
    Titu
    Masina:
    AUDI A6 S-line 3.0 TDI, Vw Polo 1.2 TDI 6R
    Si eu am avut probleme cu stergatoarele, adica au ramas blocate la jumatatea parbrizului.Am fost la un service, a umblat la ansamblul de stergatoare, dar mai era o problema la modulul de la motoras. Am comandat motorasul la reprezentanta si cu 700ron s-a rezolvat problema.
     
  5. vartan

    vartan 1st Gear Member

    Înscris:
    23 Noi 2008
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi AS6 ABT, 2005, 3.0 TDI V6 Quattro, 272 CP, 550 NM.
    Pe orice pozitie dau tot intrerupe... O sa ma duc maine peste aia de la Audi shi nu plec pana nu se repara. Ms de ajutor.
     
  6. andrein

    andrein Bronze Member

    Înscris:
    21 Aug 2007
    Locație:
    piatra
    Masina:
    Audi
    pacat ca aacest defect se manifesta si la generatia de dupa 2005 la A6 ! :noway:
     
  7. Claudiu0909 1st Gear Member

    Înscris:
    18 Dec 2008
    Locație:
    in masina
    Masina:
    audi a6 avant 2008 3.0tdi
    nu cumva ai fost cu masina la spalatorie si ai ceruit-o? poate a ramas ceara pe parbriz si o iau senzorii razna (mai era pe aici un topic pe chestia asta cu aceeasi solutie)
     
  8. vartan

    vartan 1st Gear Member

    Înscris:
    23 Noi 2008
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi AS6 ABT, 2005, 3.0 TDI V6 Quattro, 272 CP, 550 NM.
    Nu era de la senzori, am reparat stergatoarele, era gripat macanismul angrenat de motoras. Oricum, a fost senzatie la service k inaptzii aia knd se chinuiau sa dea stergatoarele jos, mi-au spart parbrizu... :wtf: Dak nu mi-l schimbau, eram decis sa-i macelaresc... :haudrauf: :slapped: P.S: Pt cine vrea sa-si schimbe parbrizul, e 1400 Ron la AGER unde l-am facut eu, AUDI original, cu tot cu montat.
     
  9. adrian.M

    adrian.M 3rd Gear Member

    Înscris:
    21 Apr 2009
    Locație:
    -
    Masina:
    -
    Incredibil...peste tot numai "meseriasi"..
     
  10. tipoval 4th Gear Member

    Înscris:
    3 Aug 2008
    Locație:
    bucuresti
    Masina:
    Audi a6 3.0 TDI
    doamne ce idioti, daca asta se intampla la reprezentanta ce pretentii sa ai de la amaratii din coltu strazii.
     
  11. sorin.crisan

    sorin.crisan 4th Gear Member

    Înscris:
    13 Noi 2008
    Locație:
    Timișoara / Deva
    Masina:
    (ex) Audi A4 B5 1.9 TDI-PD AJM 2001
    si eu am avut probleme cu mecanismul stergatoarelor..la reprezentanta mi-ai cerut 600 ron sa il inlocuiasca.bineinteles nu am acceptat si am mers la un service no name,au desfacut mecanismul,l-au uns..merg brici acuma..mi se pare mie sau deja sunt cam multe probleme comune la audi?? :aggressive:
     
  12. andrein

    andrein Bronze Member

    Înscris:
    21 Aug 2007
    Locație:
    piatra
    Masina:
    Audi
    asta cu gripatul stergatoarelor este o problema cunoscuta la A6 generatia 2002-2005.
     
  13. Bestie

    Bestie 5th Gear Member

    Înscris:
    7 Apr 2008
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B6 1.9 TDI Quattro AVF 2003
    Pierd lichid de parbriz

    Am un A6 C6 care imi pierde lichidul de parbriz, pe undeva pe dedesubt cred, pe la duzele spatoarelor de faruri, mai exact prin dreapta..pe undeva cred. Prima data eram in drum catre Brasov...am spalat parbrizul de cateva ori si farurile si ma trezesc ca ma averizeaza ca nu mai am lichid. Am umplut rezervorul de lichid si pana sa apuc sa pun capacul vad cum mi-a curs tot jos. Am ajuns inapoi in Bucuresti, m-am dus la un service, au pus ei apa in rezervorul acela ca sa ii faca proba...si nimic. Totul mergea ok. M-am gandit ca poate pe drumul acela spre Brasov, din cauza temperaturii scazute sa-mi fi inghetat duzele si sa nu se mai inchida bine... Dupa ce am fost la service si cei de acolo nu au gasit nimic aiurea am plecat linisit. Intre timp am mai folosit spalatorul de faruri cu ce mai ramasese in acel rezervor...un pic de lichid si 1-2 l de apa de cand pusesera tipii de la service, nu a mai fost nici o problema,. Acum cateva zile m-am gandit ca vine iarna si e cazul sa completez cu lichid de parbriz de iarna. Zis si facut, am completat...am mers cu masina, am actionat spalatorul de parbriz si de faruri si cand am ajuns acasa mi s-a aprins iar becul ca nu mai am lichid. Am zis ca o fi iar o anomalie. Am pus iar 1 l de lichid..si acum e balta sub masina, a curs si asta.

    Aveti idee ce poate fi? Ce sa verific? (cei de la service atunci nu au dat bara jos...s-au uitat ei asa..pe dedesubt, ca era masina pe elevator) A mai patit cineva? Ce sa fie?
     
  14. premieru

    premieru 2nd Gear Member

    Înscris:
    30 Noi 2007
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Mercedes C220
    Eu am patit ceva foarte asemanator la a4. In cazul meu era spart furtunul care pleaca din vasul cu apa de parbriz, la spalatoarele de faruri. La mine era undeva in partea stanga, la sofer si se putea accesa usor daca bracai rotile la dreapta maxim si trageau usor de materialul acela de protectie din interiorul aripii, in fata rotii stangi. Sper ca m-am facut inteles :)
     
  15. popaalyn

    popaalyn 3rd Gear Member

    Înscris:
    13 Mar 2008
    Locație:
    Craiova
    Masina:
    A6 3.0 TDI Quattro 280 PS
    Eu am patit exact ca tine la aceeasi masina.La mine era spart vasul in care sta lichidul.L-am schimbat la Serpico Craiova,cost 150 RON.Bafta
     
  16. padurar2009 1st Gear Member

    Înscris:
    2 Ian 2010
    Locație:
    suceava
    Masina:
    Audi A4, 1.9, 2002
    Pai daca a inghetat si aveai apa chioara ceva sigur s-a spart . Trebuie sa te uiti peste tot, incepand cu furtunele. Ele crapa mai usor.
     
  17. eminence

    eminence Pasionat Audi

    Înscris:
    10 Sep 2008
    Locație:
    Turda, jud.Cluj
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Si eu ma confrunt cu problema asta la a mea. Am incercat sa dau jos vasul cu lichid dar nu imi dau seama cum se face asta. Furtune nu vad deloc. Am pus pe un prieten sa sprituiasca parbrizul in timp ce ma uitam sub capota dar nu se vede nimic. In schimb daca umplu vasul imi curge in cateva ore tot. Asa ca imi suna toata ziua in cap avertizarea. :(
     
  18. Bestie

    Bestie 5th Gear Member

    Înscris:
    7 Apr 2008
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B6 1.9 TDI Quattro AVF 2003
    Azi am fost in service cu mai multe probleme printre care si aceasta. Bineinteles ca atunci cand am ajuns acolo si au pus ei apa in rezervor si au facut teste pe acolo nu a mai curs nimic :) Ma rog, intr-un final mi-au zis ca e o problema la unul dintre pistonase...nu stiu exact care, ideea e ca acel pistonas ma costa 490 RON. Mi se pare infernal de scump asa ca ma gandeam sa anulez spalatoarele de faruri. Cei de la service mi-au zis ca nu se poate. Are cineva vreo solutie?
     
  19. 03geo 4th Gear Member

    Înscris:
    16 Feb 2009
    Locație:
    Târgu Jiu
    Masina:
    Audi A4 B7 avant, 2.0 TDI, blb, 140 CP, S-line, 2005
    Am avut si eu o problema asemanatoare, pe care am rezolvat-o acum doua saptamani. Pierdeam lichidul pe la spalatorul de far din stanga, spart in urma unei lovituri in parcare, bineanteles cu autor necunoscut. Se pot si suspenda spalatoarele prin introducerea unui dop-surub in furtunul de sub bara, inainte de teul care face legatura cu acestea.
     
  20. Dr.Silviu

    Dr.Silviu Gold Member

    Înscris:
    13 Mar 2008
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 2007
    La A3 merge sa modifici cu vcds-ul timpul dupa care sa porneasca spalatoarele de faruri. Poate merge si la A6 si poti mari timpul ca sa intre mai tarziu.
     

Distribuie pagina asta