|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Am schimbat un motor la 4.2 V8 la Audi A8 deci stiu despre ce vorbesc. Uita-te neaparat la cutie. Faptul ca o urneste din loc nu-ti spune multe. Gandeste-te ca e TipTronic si ca are ambreiaj pe fiecare treapta. Faptul ca in prima trage nu are relevanta pt ca de obicei masina merge 70 - 80 % in a patra/ a cincea. Daca vrei piese si consili trimite-mi un mail la ncristin@libero.it. Iti pot da toate informatiile pt circuit electric sau pt piese in general (ETKA). Eu am cumparat una de rezerva si am piese in abundanta de caroserie (mai ales cele de rezistenta ) si mecanica + radiatoare etc... jenti S8 de 18 toli. Ciao
|
|
|
|||
|
|||
|
salut, ti-ai cumparat deja A8-ul?
![]() orice A8 iti iei din germania, daca vrei sa-ti tina cutia de viteza inca 200.000km du-te cu ea la ZF DORTMUND, aia iti refac toata cutia, verifica si curata tot, iti pun ulei, tot programul! dupa aia nici numai simti schimbarea de viteza, asa bine o fac! seful de acolo, un Herr Sagert, este cunoscut in toata germania pentru lucrul care il face! ZF Dortmund la motorizare, si eu iti recomand 4.2, mai ales daca nu te intereseaza consumul (al meu consuma in oras 30-35 de litri, modelul de la 99 incoace probabil consuma mai putin, in jur de 25 in oras foarte aglomerat ca si clujul). asta cu taxa sigur ca este nasol. daca ei motor sub 3000 mai bine ei 2.8 fiindca dupa cate am auzit eu, motoarele pe benzina tin mult mai mult la A8 (D2).
|
|||
|
|||
|
Salut! Am A8 model 2004 si vreau sa-i fac un up-grade la modelul 2008-2009 cu proiectoarele dreptunghiulare. As vrea sa stiu daca poate sa ma ajute cineva la un pret omenesc. Multumesc anticipat!
|
|
|
||||
|
||||
|
Parerea mea e sa'ti iei 2.8 pe benzina, sau 2.5 tdi de 150 cai sau 180 de cai... eee ieftin la impozit
si taxele.. una'i 4.2 si alta 2.8-2.5 ... asta daca nu ti'ai luat de atunci masina...![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Intaresc si eu ce-au spus si altii 4,2 n-are moarte
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Salut ... nu cred ca te pot ajuta eu deoarece pana la Iasi e cale lunga dar iti spun ca se poate face si la pret convenabil : Orientativ vei putea gasi pentru face-lift-ul nou ( depinde ce ai acum pe masina ) cam urmatoarele preturi ... Capota - in jur de 40 mil. , grile proiector aprox. 2mil/buc. , proiectoare aprox. 15 mil./set , spoiler - vreo 25 mil./buc , grila W12 sau S8 - vreo 12 mil./buc. + vopsit + alte maruntisuri dar ca sa nu schimbi farurile trebuie modificat spoiler-ul de un cunoscator ca sa nu ti-l strice ( se decupeaza din el ) . Bafta !
P.S. - Ogrila de 6.0 W 12 am eu daca te hotarasti ... ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ii adevarat ca motorul merge bine nu am ce sa ma plang,.. poate merge prea bine
. Singuru lucru ce ma omoara este consumul ) nu imi vine sa cred ce insetata ii masinuta ma chinui din rapsuteri sa tin motoru sub 2000 de ture si sa scot cat scrie la carte :D consumul mixt dupa 5000 km ii cam 14-15 nici vorba de 11 cat zice in carte, ii adevarat ca consumul poate sa fie ca in carte daca mergi sub 2000 de ture si nu treci de 90 km/h in afara localitati, la 180-190 km/h consumul este de 22 afara (testat pe tempomat si consum instant). Oricum sa castig procesele legate de titlul de proprietate si il vand , urmatoare masina va fi tot A8 (imi place prea mult) dar motorul de 2,5 TDI v6 180 cai. Sunt aboslut sigur ca 4.0 TDI modelu noi ar avea in consum mult mai decent.. dar...nu imi permit modelele din 2003 incolo |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
2.5 TDI 2.8 FSI 3.0 TDI 3.2 FSI 3.3 TDI 3.7 FSI 4.0 TDI 4.2 TDI 4.2 FSI 6.0 FSI |
|
|
|||
|
|||
|
Buna , nu demult am cumparat un A8 , 2.8 din 1998 , masina merge si arata super , vroiam sa va intreb daca inafara de distributie si ulei ar trebui sa mai fac ceva verificari sa nu am surprize neplacute ? ms mult
|
|
|
||||
|
||||
|
schimba si uleiul din cutie si cam asta e daca nu are chestii vizibile
Last edited by Cristian S. : 23rd July 2010 at 19:34. Reason: nu se foloseste functia QUOTE la ultim post! |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|