|
|
||||
|
||||
|
Salut,am si eu o nelamurire in ceea ce priveste suspensia pneumatica,adica in loc de modul "comfort" la mine apare "standard".Are vreo legatura faptul ca suspensia este sport,desi la alte masini cu suspensie sport apare "comfort"? |
|
|
||||
|
||||
|
Standard si Confort, depind de modulul de comanda al suspensiei. La modelele pana in 08. 2005 suspensia sport vine cu modulul in care scrie STANDARD...dupa 2005 modulul se schimba si scrie CONFORT atat la suspensia sport cat si la suspensia standard, diferenta intre suspensia sport si cea standard fiind la adaptari si codari.
Last edited by crista_silviu : 20th February 2010 at 19:31. |
|
|
||||
|
||||
|
in sfarsit,cineva ma scoate din ceata,deci nu trebuie sa-mi recodez suspensia astfel incat sa-mi apara comfort si sa inteleg ca nu e nicio diferenta intre comfort si standard si aici ma refer la tinuta de drum! |
|
|
||||
|
||||
|
Daca ai vag-com spunemi codarea initiala pe 34- LEVEL CONTROL - coding ( fara a modifica nimic ). Teoretic nu ar trebui sa fie diferente dar daca a fost modificata codarea si adaptarea atunci se schimba treaba.
|
|
|
||||
|
||||
|
in weekend ajung la un prieten care le are cu vag-cum-ul si ii spun lui sa se uite ,oricum te tin la curent!merci de raspuns! |
|
|
|||
|
|||
|
cum se face cu suspensia cand te duci la vulcanizare sa nu le mai lungeasca pernele de aer cand o salta cu cricul?
|
|
|
||||
|
||||
|
Se apasa Car - Setup - Jaking mode.
![]() |
|
|
|||