|
|
||||
|
||||
|
se poate face un update la soft .. nu stiu ce sa zic .. si nu mai inteleg nimic in ce stadiu esti acum :D
|
|
|
||||
|
||||
|
crede-ma nici eu nu mai inteleg nimic
...maine o sa merg la audi si o sa vad ce mai imi zic si ei...sper sa rezolv odata k deja m-a inebunit![]() |
|
|
|||
|
|||
|
almic, nu antzeleg de ce complici lucrurile...eu am schimbato pur si simplu,(varta 110) si merge f nici o problema. nu mi_a scazut niciodata sub 80%,si am folosit webasto si am lasat si pozitiile aprinse 2_3 ore.
|
|
|
||||
|
||||
|
pai nu cred k trebuie schimbata k am vb cu prietenul asta a meu care a patit si el exact la fel si a zis k s-a rezolvat din soft...daca nu rezolv maine dimineata la audi direct dupa baterie am plecat :D...poti sa imi spui de unde ai luat-o si un pret aprox?
|
|
|
|||
|
|||
|
eu CRED cum ti_am spus de la anceput... pro motor. 6 mil. si un pic. 2 ani garantie. ancearca si la ciclop...
|
|
|
||||
|
||||
|
bateria ce ai spus tu de 110 Ah , 930 A ii foarte buna. Dupa ce schimbi bateria trebuie doar sa mergi la reprezentanta sa iti codeze bateria pe masina atata tot.
|
|
|
||||
|
||||
|
am fost la reprezentanta si mi-au facut nu stiu ce update si mai nu stiu ce pe acolo timp de 2 ore iar acuma nu mai ai nici o problema...dupa 10min de mers cu masina bateria este plina...totul este cum era inainte :D
|
|
|
||||
|
||||
|
deci ai ajuns la vorba mea :D
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
poti folosi si alta baterie cu parametri asemanatori, dar la testele pe care le fac ei, cei de la reprezentanta, o sa ti dea eroare....mie unul asa mi au spus: ori nu e bateria originala ori e dusa... (asa vede testerul lor). |
|
|
||||
|
||||
|
Si bateria mea este pe duca,deci sa inteleg ca pot lua o baterie de la varta cu aceleasi specificatii si masina v-a merge fara probleme? |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|