|
|
|||
|
|||
|
5 aprilie 2008- Am facut un drum Suceava-Bacau dus-intors si pe seara am tras o fuga si pe la PUTNA.Un total de aproximativ 500km mers cu o viteza medie de peste 120km/h. Pe tot drumul a rezultat un consum mediu de 11.6 % avand in vedere ca am trecut prin centru la fiecare oras vizitat. Concluzia e ca masina la ce performante are genereaza un consum de combustibil foarte mic ! Masina am cumparat-o pe 2 aprilie si deja are peste 1200km
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
10 aprilie 2008- Masina a fost la RAR ! Toti au laudat masina si mi-au urat numai de bine ! Ma bucur ca se apreciaza marca AUDI in ROMANIA !
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Alex cred ca ai deschis cutia pandorei sincer nu stiu citi or sa te creada pentru ca se asteapta de la un A8 pe benzina la consumuri exagerate,uite ca realitatea e alta. |
|
|
|||
|
|||
|
Consumul e mare dar doar in anumite conditii ! Exemplu in Bucuresti in trafic infernal consumul e de 20-21 % dar in Suceava de exemplu mai mult de 17 % nu sare ! Consumul mediu e undeva la 11-12 % ! Vara asta am sa merg un tur de Germania cu ea si am sa scriu in jurnalul deschis pe forum ce consum are pe Autobahn !
Last edited by alex.petrariu : 10th April 2008 at 21:52. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Ce motive am sa mint ! Nu merg f tare dar recunosc ca merg cu peste 120 prin localitati ( nu si in orashele mari ) !
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
17 aprilie 2008- Colegii de facultate au fost realmente hipnotizati ! Erau in stare sa-mi fure masina
![]() Last edited by alex.petrariu : 18th April 2008 at 20:04. |
|
|
|||
|
|||
|
pai nici nu e de mirare masina arata super
|
|
|
||||
|
||||
|
Intotdeauna mi-au placut navele amiral de la Audi si intotdeauna i-am respectat pe cei care le detin. E o bijuterie si impune un respect pe masura.
Alex sa ne traiesti o mie de ani si tu si Nava Amiral pe care o detii. Felicitari si toate cele bune ! Altceva ... I'm speachless ...
|
||||
|
||||
|
Quote:
).
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|