|
|
||||
|
||||
|
Dragilor,
Daca il aveti in format pdf sau stiti un link de unde am putea sa il luam ar fi foarte folositor. Nu de alta dar imi place sa imi bag nasul si sa invat cat mai multe si m-ar interesa sa imi schimb becurile fata/spate singur si nu reusesc sa gasesc ce fel de becuri imi trebuie si nu as vrea sa arunc cu banii aiurea ![]() Merci Gabi Late edit: am gasit niste manuale. Sper sa va fie de folos. Dupa ce le descarcati sa le scoateti extensia .doc intrucat ele sunt arhive .rar sparte in mai multe bucati pentru a putea sa le incarc pe site (450 kb) Gabi |
|
|
|||
|
|||
|
salut sunt si eu un proaspat posesor de audi tt roadster mk1 si dupa multe cautari tot nu am reusit sa gasesc un manual in engleza sau romana pt masina mea
. pe forum este un manual pt tt roadster mk2 de dupa 2006 care nu imi este util. voi fi foarte generos in limita a 2 (doua) beri bune cu persoana care ma poate ajuta cu un manual electronic sau o copie xerox in iasi, eventual trimisa prin posta pt care voi achita eu transportul. |
|
|
||||
|
||||
|
Salut si felicitari pentru achizitie, sa va bucurati impreuna si cat mai putine incidente.
Vezi ca am gasit si postat niste manuale pt tt mk1 dar au fost mutate de aici. Foloseste functia "Search" si o sa le gasesti. Gabi p.s. acum m-am uitat unde ai postat. vezi ca mai sus gasesti manualul care iti trebuie.
|
|||
|
|||
|
le-am vazut si downloadat insa nu pot sa le dezarhivez. am sters extensia .doc si imi da eroare :| insa din titlu inteleg ca e vorba de TT-ul nou de dupa 2006 iar eu am un tt din 2001... poate gresesc eu undeva
![]() |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|