1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Recomandare si variante Service auto - Mecanica - Electrica si Diagnoza in Bucuresti

Discuție în 'Service' creată de cvp, 29 Oct 2007.

  1. bobalex18

    bobalex18 Audi Expert

    Înscris:
    21 Iun 2011
    Locație:
    București
    Masina:
    A4 B9, 2.0 TDI 2016 Stronic&quattro
    Eu pentru schimb ulei la cutia multitronic la A4 B6 merg in spate la Plaza la un băiat pe nume Bogdan Nechita.
     
  2. stefannt108

    stefannt108 1st Gear Member

    Înscris:
    16 Oct 2017
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4, 2.0 BPW, 2005
    Salutari,

    Fiind momentul sa inlocuiesc si eu uleiul din cutia de viteze m-am decis sa apelez la cei de la http://www.cutieautomata.ro, din pacate experienta mea cu ei nu a fost nici de departe apropiata de cea pe care a avut-o colegul nostru "freeware". Totul a inceput cu programarea, in primul rand am intrebat daca ma pot ajuta sambata sperand sa nu fie nevoie sa ma invoiesc de la munca pentru aceasta operatie, entuziamul mi-a fost taiat rapid ''nu se poate sambata, programul este de luni pana vineri de la 10 la 19'' . Am zis ok, nu sunt obligati sa ma ajute in afara programului asa ca am stabilit o programare pentru vineri la ora 10 dimineata.
    In dimineata programarii am bagat adresa pe waze (str Dumbravei nr.2J, Bragadiru) si am plecat din timp ca sa ajung mai devreme si sa las transmisia sa se raceasca asa cum am fost informat ca trebuie.
    Din pacate waze nu m-a dus la adresa corecta, asa ca am ajuns intr-un ansamblu rezidential pe strada Dumbravei, zic nu e o problema, bagam maps in actiune... se pare ca nici maps nu a reusit sa ma indrume, asa ca m-am invartit prin zona si am intrebat localnicii daca nu ma pot ajuta sa ajung la service-ul de cutii automate...nimeni nu a stiut sa imi spuna asa ca am mai pierdut cateva zeci de minute prin zona pana sa gasesc curtea in care se afla atelierul.
    Poarta nu are numar sau firma luminoasa, nu are nici un element de identificare. De pe poarta iese un domn al carei conduita nu denota profesionalism, arata fix ca mecanicul de la coltul blocului care repara motoare de dacia pe bordura si deja incepusem sa ma alarmez un pic, gandindu-ma daca nu mai bine plec, insa am zis sa nu ii incurc pe oameni si sa ma tin de cuvant. L-am intrebat daca aici sunt baietii de la cutieautomata.ro si mi-a raspuns afirmativ indrumandu-ma sa parchez vis-avis de gardul institutiei masina ca sa se raceasca si sa astept pentru ca baietii nu au venit inca.
    Zis si facut, parchez masina si ma pun sa astept (asta se intampla pe la ora 9:35); pe la 10:30 am inceput sa ma plictisesc, nu a venit nimeni (nimeni in afara de mecanicul de cartier care nu parea ca are legatura cu cei de la cutieautomata) sa ma intrebe de sanatate, cu toate ca programarea era stabilita la ora 10:00, si stiam ca o sa dureze cateva ore pana se raceste masina insa mi se parea normal un minim de contact la ora stabilita.
    Asa ca am incercat sa sun la numarul de pe site, insa nu a raspuns nimeni, cred ca am sunat de 2-3 ori pana la 11 cand a iesit pe poarta un alt personaj (din pacate tinuta lui nu a reusit sa imi schimbe prima impresie, avea pe el pantaloni de salopeta fara tricou) si m-a intrebat daca am vorbit cu "baietii", i-am spus ca nu am discutat cu nimeni, asa ca se intoarce si striga in curte la baieti :
    1 - baaa, e un domn aici cu o cutie automata la ulei!
    2 - da baaa, stiu! Lasa-l sa astepte, ce plm ma frecati atata la cap!?
    In secunda 2 m-am suit in masina si am plecat, ulterior m-am apucat sa sap un pic despre ''baietii"' de la cutieautomata si am descoperit ca userul ''freeware" are doar 3 postari pe forum ceea ce ma facut sa cred ca rewie-ul lui poate fi o postare de promovare, asa ca am intrat pe pagina de google a siteului (https://www.google.ro/search?q=www....8#lrd=0x40b1ffd33470e0c3:0xe3a59f00523bbedd,1,,, ) unde am gasit atat cuvinte de lauda cat si foarte multe postari de la persoane care nu au avut o experienta tocmai placuta la ei.

    In concluzie as vrea sa clarific faptul ca aceasta postare nu incearca denigrarea userului "freeware" sau a celor care sunt responsabili de http://www.cutieautomata.ro, am incercat doar sa va povestesc experienta mea cu ei; cat despre calificarea lor in domeniu, plata cu cardul, facturi sau garantii nu pot sa vorbesc pentru ca in cele aproape 2 ore petrecute in fata unitatii lor nu am fost invitat sau mai bine spus nu am fost lasat sa intru in curte sau in service.

    P.S. Nu aveti magazin in zona, asa ca luati-va ceva de baut cu voi cat asteptati.

    Toate cele bune.
     
    Dan53 și vladliviu85 apreciază asta.
  3. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ca un sfat si doar o remarca: sa stii ca meseria nu are legatura cu haina de pe om. In alta ordine de idei intai trebuia sa te documentezi mai bine chiar si la fata locului, se verifici atelierul asta inainte de a merge cu masina efectiv acolo pentru reparatie. Cum tu nici macar nu ai intrat cu masina in curte experienta ta in legatura cu profesionalismul lor ca reparatori de cutii automate este egal cu zero si postul de mai sus nu reprezinta decat o barfa si atat. Asa cum ai scris aici pe forum tot aici pe forum trebuia si aveai obligatia sa citesti absolut toate topicurile despre cutii automate existente pe forum si topicul despre service-uri in Bucuresti din aria dedicata si sa te documentezi inainte despre reparatori de cutii automate de viteza nu sa scrii direct un review bazat pe o experienta mai mult emotionala decat una privind profesionalismul lor ca reparatori.
    Pot sa stea si in pantaloni scurti :) daca ei asa vor si sunt niste profesionisti pe partea de reparatii.
    Nu ii cunosc si nu stiu cine sunt ei asta pentru ca sa nu crezi ca am vreo legatura cu ei si mai ales faptul ca pentru mine orice masina ce are cutie automata este o mizerie. :)

    Inca ceva: mesajul a fost mutat unde trebuia sa scrii. Bafta.
     
    stefannt108 apreciază asta.
  4. stefannt108

    stefannt108 1st Gear Member

    Înscris:
    16 Oct 2017
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4, 2.0 BPW, 2005
    Apreciez remarca ta, si cum am spus la sfarsitul postarii mele, nu comentez asupra profesionalismul lor ca reparatori, asa cum ai spus si tu, pot sa stea imbracati cum vor ei atata vreme cat fac treaba buna, doar ca eu nu am apucat sa beneficiez de serviciile lor, si daca asa isi trateaza clientii, am zis ca e o idee buna sa va spun si voua, poate mai avem colegi interesati de ei...

    Oricum iti multumesc de sfaturi, recunosc ca nu m-am uitat pe acest topic. :)
     
    vladliviu85 apreciază asta.
  5. audi66

    audi66 Audi Expert

    Înscris:
    18 Ian 2011
    Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Wow, foarte ok review-ul.

    Firma se cheama Severon de fapt, sunt cei la care am vrut si eu sa apelez pentru reconditionarea unui convertizor.
     
    stefannt108 apreciază asta.
  6. irirat 2nd Gear Member

    Înscris:
    8 Noi 2017
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 Allroad S-tronic/ CGLC / 2014
    Salutare,
    Puteti sa-mi recomandati un service bun in Bucuresti pentru schimbarea uleiului si filtrului in cutia S-tronic (cod PXA) ?
    As vrea sa folosesc piese originale dar oferta de 1900 de lei de la Porsche Bucuresti Vest nu ma incanta :), am incercat la Avia Motors si m-au refuzat pe motiv ca nu fac operatiunea asta pentru Audi-uri.
    Multumesc!
     
  7. nucugheri

    nucugheri Audi Expert

    Înscris:
    13 Dec 2007
    Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Ti s-a parut scump 400 euro la reprezentanta ? As zice sa citesti ce patanii au mai fost la alti colegi si sa te mai gandesti putin.
     
    irirat apreciază asta.
  8. audi66

    audi66 Audi Expert

    Înscris:
    18 Ian 2011
    Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    @irirat O sa economisesti maxim 100€ daca il faci in alta parte, cu piese ZF.
     
    irirat apreciază asta.
  9. irirat 2nd Gear Member

    Înscris:
    8 Noi 2017
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 Allroad S-tronic/ CGLC / 2014
    Multumesc amândurora pentru sfaturi. Va fi reprezentanța, ma deranja la ea pretul la piese nu la manoperă dar la max 100€ economisiti, nu merita riscul.

    Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
     
  10. marius cmn

    marius cmn 1st Gear Member

    Înscris:
    7 Noi 2018
    Locație:
    giurgiu
    Masina:
    Audi A4 Quatrro, 2.0 tdi-177 Cp, CGLC, 2013
    Salut! A avut cineva vreo experienta cu service-ul Gearbox din Crangasi? Trebuie sa schimb volanta si as vrea sa gasesc un service care sa faca treaba buna
     
  11. achiperi

    achiperi 1st Gear Member

    Înscris:
    13 Feb 2015
    Locație:
    București
    Masina:
    A6, 2.0 Tdi, 11.07.2010 WAUZZZ4F8BN010309
    Salut, eu stau in Crangasi, sincer am auzit multe lucruri bune despre ei dar nu am trecut pe acolo (nu a fost cazul), cam atat pot spune.
     
    marius cmn apreciază asta.
  12. marius cmn

    marius cmn 1st Gear Member

    Înscris:
    7 Noi 2018
    Locație:
    giurgiu
    Masina:
    Audi A4 Quatrro, 2.0 tdi-177 Cp, CGLC, 2013
    Am contactat astăzi service-ul: 6.000 de lei preț volanta plus 1.000 de lei manopera sau una second hand 2000 de lei ambele originale. Domnul cu care am vorbit mi-a spus ca toate volantele în afară de cele originale nu sunt bune.
     
  13. pronet

    pronet Bronze Member

    Înscris:
    7 Mai 2014
    Locație:
    București
    Masina:
    VW Tiguan 5N 2.0 TDI, 2014
    Pe bune??? Hai ca e simpatic. Crezi ca cea originala e facuta de audi? Sau tot de un trader? Si apropo, cum poti sa te gandesti sa pui volant sh? Daca service-ul propune asa ceva, mai bine te orientezi spre altul. My 2 cents.
     
    Schatten05, bobalex18 și MDU apreciază asta.
  14. marius cmn

    marius cmn 1st Gear Member

    Înscris:
    7 Noi 2018
    Locație:
    giurgiu
    Masina:
    Audi A4 Quatrro, 2.0 tdi-177 Cp, CGLC, 2013
    Nici nu ma gandesc sa pun sh, asta a fost oferta omului :) Cred doar ca a incercat sa imi vand o piesa pe care o avea pe stoc cu un pret bun (pentru el) Mie inca nu imi vine sa cred ca ai nevoie de o gramada de sapaturi ca sa gasesti un mecanic priceput care sa iti faca o lucrare pentru care tu PLATESTI
     
    Schatten05 apreciază asta.
  15. Radoi Florin

    Radoi Florin 1st Gear Member

    Înscris:
    25 Iul 2018
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi a4 , 18.T , 2009
    Atentie unde va duceti masinile. Eu am ajuns intr-o situatie foarte neplacuta "datorita" recomandarilor de pe Club. Toata lumea il recomanda pe Sorin Nedelea, care are un ghetou de "service" in Militari pe strada Intrarea Flotei unde abia daca intra o masina pe santul sau improvizat. Masina mea a stat acolo 1 luna pe strada, nici macar nu s-a uitat sa vada ce are, in timpul asta, hotii deja incepusera sa fure de pe masina ( mi-au furat capacele de la roti ). De aici m-am intalnit cu prietenul lui acest Sorin, care m-a invitat la el la Service ca cica el reuseste sa o faca in 4 zile. :) POVESTI DE ADORMIT COPII. Acest service se afla in Pantelimon Strada Vergului nr.10 .Acesti indivizi nu sunt mecanici, ei sunt niste CAMATARI. Te usuca de bani si fac treaba de mantuiala. Atentie la gasca lui Sorin Nedelea din Militari
     
    Schatten05 și vladliviu85 apreciază asta.
  16. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Eu nu cred ca ti-a recomandat nimeni pe acest Sorin Nedelea, de la noi de pe forum, asta in conditiile in care nici macar nu este membru pe acest forum.
    Si eu cred ca ai intrebat pe cine nu trebuia pentru a-ti duce masina la reparat.
    Cand nu deschideti ochii deschideti larg buzunarul ca sa platiti toti prostii care mai rau va strica masinile.
     
    Schatten05 și vladliviu85 apreciază asta.
  17. nucugheri

    nucugheri Audi Expert

    Înscris:
    13 Dec 2007
    Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    De pe care Club ? Mizeria de pe "facebuc" poate.
     
    Schatten05 apreciază asta.
  18. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Corect. Cred ca se referea la mizeria aia de Club de pe facebook care nu poate fi in nici un caz asociat cu acest forum. Acolo s-au adunat toti prostii si unii mai smecheri profita de prostia lor.
     
    vladliviu85 apreciază asta.
  19. Iustin24

    Iustin24 1st Gear Member

    Înscris:
    23 Dec 2018
    Locație:
    Ilfov
    Masina:
    A6 4F, 3.0tdi BMK, 2005
    Salut si sarbatori fericite! Sunt nou posesor de A6 C6 2005, 3.0tdi BMK, cutie tiptronic (nu stiu codul). Masina are 188k, este luata din romania de la porsche, (km real) si as vrea sa fac un schimb de ulei si filtru la cutie. Imi puteti recomanda un service cu mecanici priceputi pe cutiile tiptronic? La cutie vechiul proprietar nu a umblat, mi.a spus ca nu a fost nevoie. Am citit tot felul de probleme pe aici pe forum si nu imi doresc sa am probleme cu cutia pe viitor. Multumesc.
     
    Schatten05 apreciază asta.
  20. Alexandru Bârbu

    Alexandru Bârbu 5th Gear Member

    Înscris:
    31 Ian 2018
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi rs4
    Iustin24 Mergi la reprezentanta un acest caz. Te costa maxim 1.500 lei.
     

Distribuie pagina asta