1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Suport pentru umbrela

Discuție în 'Interior' creată de netsonic, 9 Oct 2013.

  1. netsonic Silver Member

    Înscris:
    12 Apr 2011
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3 8PA (Sportback), 2.0 FSI 110KW (BVY), 2006
    Deschid acest nou thread pentru ca in aceasta sectiune nu exista unul similar. Pe scurt as vrea sa instalez in masina un suport de umbrela si nu stiu cum sa fac astfel incat sa fie si elegant si sa nu iasa negativ in evidenta.
    Masina mea nu are super mult spatiu fiind un A3 si trebuie luat in considerare faptul ca umbrela trebuie sa fie mica sau micuta. Din intamplare am vazut ca Audi are pentru modelul de Q5 urmatorul accesoriu disponibil.

    Suport Umbrela Audi Q5:
    [​IMG]

    --

    Pe de alta parte am gasit pe ebay urmatorul suport care cred ca se poate adapta cu usurinta daca se identifica un loc adecvat.

    Suport umbrela generic de tip clema
    [​IMG]

    Posibile pozitii de amplasare:
    [​IMG]


    In incheiere vroiam sa adaug ca ar mai fi si aceasta varianta, doar ca, pentru a lua umbrela trebuie sa cobori din masina si daca tot ma dau jos ca sa deschid portbagajul pot sa o iau linistit de acolo fara sa mai montez nimic in plus.

    Suport Umbrela montat pe haion (usa de la portbagaj)
    [​IMG]

    --

    S-a mai confruntat cineva cu o asemenea dilema? Daca da, as fi interesat sa aflu cum s-a rezolvat sau mai bine zis ce a-ti facut?
     
  2. cobi

    cobi Gold Member

    Înscris:
    14 Mar 2011
    Locație:
    Cluj
    Masina:
    Ex :Audi
    Nici nu banuiam ca exista suporti de umbrela pt masina ; la mine umbrela sta bine merci in portbagaj .. daca ploua rabatez prin interior jumate de bancheta si o "culeg" imediat :)
    interesant ar fi un suport pe spatele spatarului scaun sofer ..
     
  3. 03geo 4th Gear Member

    Înscris:
    16 Feb 2009
    Locație:
    Târgu Jiu
    Masina:
    Audi A4 B7 avant, 2.0 TDI, blb, 140 CP, S-line, 2005
    La skoda superb proiectantii au fost mai isteti si au integrat un suport de umbrela (format baston, deci destul de lunga) in usa din stanga spate care are si scurgere pentru situatia in care aceasta este depozitata uda.
     

Distribuie pagina asta