1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

audi cabrio

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de andrei_audi, 28 Oct 2008.

  1. andrei_audi Guest

    buna tuturor faniilor audi:hi:,de 2 saptamani mi-am achizitionat un audi cabrio din 98',motor de 1.8 5 v 125 de cai,masina este adusa din germania si are 160 de mii (carte servis audi),este de fabricatie 98 dar prima inmatriculare a fost facuta in 2000.Sunt fff multumit de ea si mai ales de dotari(scaune piele neagra,volan piele,decapotare electrica,incalzire in scaune,computer bord,oglinzi si geamuri electrice,proiectoare ceata fata -spate.....).in oras consuma 12,5 si afara 7-7,5(la mers normal:)),Din pacate nu am prea multe poze,dar care le am le pun si cand mai fac o sa revin:).Am si cateva intrebari,1.am obs ca la acest model luneta se deterioreaza din cauza soarelui si nu prea se vede mai nimic(se poate face ceva pt a o curatza?) si 2.trebuie schimbate ceva leduri (la ceasuriile de la presiune,incarcearea baterie.......) se poate rezolva cu usurinta???? ms anticipat ASTEPT PARERI:hi::)
     
  2. TTs

    TTs Pasionat Audi

    Înscris:
    1 Sep 2008
    Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ceasurile indicatoare se dau usor jos,sunt prinse in 2 suruburi unde se termina volanul si sunt acoperite de un plastic care iese tragandu-l in sus;dupa ce ai scos suruburile,tragi de indicatoare spre tine,iar dupa ce le-ai scos din bord ai cate o clema pe stanga si dreapta care alimenteaza ceasurile;le scoti si pe alea si ai acces la ledurile din spatele ceasurilor.Succes. F frumoasa masina,sa pui poze cu ea decapotata si cu interiorul;cat te-a costat daca nu-i secret?
     
  3. Florin Sandu

    Florin Sandu Banned

    Înscris:
    26 Mai 2008
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 3.0 TDI QUATTRO, Audi A3 1,6 FSI
    Cum colegul de mai sus deja te-a indrumat cum sa faci cu becurile/ledurile din bord, iti pot da eu un sfat la prima ta intrebare:
    - acea luneta se poate curata prin schimbare, eventual prin metoda "casco"
    bafta :)
     
  4. andrei_audi Guest

    ms de ajutor;)si de aprecieri,poze urmeaza sa mai pun saptamana asta,masina a fost 5200euro in germania si taxa este 1200 euro:mad: in total 6400 euro, parerea mea ca merita banii,nu trebuie sa schimb nimic:)deci alte cheltuieli nu prea ar fi ....
    revin cu poze:)
     
  5. andrei_audi Guest

    :)ms de sfat ,revin cu poze(decapotata,interior,motor)
     
  6. cristi231077

    cristi231077 Audi Expert

    Înscris:
    5 Sep 2007
    Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    :sign_welcome:

    Asa, asa ... cat mai multe poze ... :sign_pics:
     
  7. cipri@n

    cipri@n Bronze Member

    Înscris:
    4 Iul 2008
    Locație:
    Iași / Catania
    Masina:
    A4 Avant 2002, 1.9 TDI, 131 CP, AVF
    bine ai venit. si eu sunt nerabdator sa vad mai multe poze. ciao
     
  8. Audi80Cabrio

    Audi80Cabrio 1st Gear Member

    Înscris:
    24 Aug 2008
    Locație:
    Bucuresti (BRAILA)
    Masina:
    Audi 80 Cabrio 2.0 115Cp 1994
    Ooo, salut, felicitari pentru achizitie, intr-adevar mi se pare cel mai aratos model cabrio produs pana acum imbinand atat clasicul cu modernul cat si sportivitatea cu confortul. Spre deosebire de alte modele cabriolet locul alocat pasagerilor din spate e destul de generos. Masina arata mai bine decat a mea, s-o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de altul, defapt tu de ea....ca sigur o sa te rasplateasca!
    Sfat pentru luneta.....lipeste-i o tipla neagra pe ea....ca siasa cred ca, ca si pe mine, nu te deranjeaza decat din punct de vedere estetic (data fiind forma capotei se vede tot in spate prin retrovizoare).
    Sfat pentru ceasuri....daca sunt ca si la modelul meu, nu sunt leduri ci niste beculete, si ca sa ajungi la ele...scoti chestiile de plastic de la comutatorii de la instalatia de ventilatie, acolo o sa gasesti 2 suruburi (unul in spatele comutatorului pt turatia ventilatorului si unul in spatele comutatorului pt gurile de ventilatie), desfaci suruburile si scoti panoul de plastic si o sa vezi beculetele.
     
  9. FloRio

    FloRio Platinum Member

    Înscris:
    30 Aug 2007
    Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    foarte foarte frumoasa masina,impecabila,multa bafta la maisna si cat mai multi kilometrii.asteptam poze si alte impresii despre masina
     
  10. HESTILO

    HESTILO 3rd Gear Member

    Înscris:
    4 Mai 2008
    Locație:
    Madrid
    Masina:
    Alta marca
    Salut , si bine ai venit !! S-o stapanesti sanatos , si la cat mai multi km fara incidente!! Ceva poze cu interiorul ??:D
     
  11. Eugen

    Eugen 2nd Gear Member

    Înscris:
    24 Feb 2008
    Locație:
    Chisinau
    Masina:
    A6 C6
    Salutare.
    Foarte-foarte frumoasa masina. Sa aveti grija unul de altul. Am o intrebare: iarna cum e in ea? Nu ingheti?
     
  12. andrei_audi Guest

    ms de aprecieri:),am cumparato de 2 saptamani inca nu stiu,dar in zilele in care a fost frig am observat ca nu era atat de frig in masina si chiar sa incalzit repede in 2-3 min deja era cald bine:),ce sa zic astept iarna sa vad:) o sa te anunt cand stiu exact;)
     
  13. andrei_audi Guest

    asa cum am promis am revenit cu poze:):):) sper sa va palca,o sa mia fac si o sa mai pun:) astept pareri...........
     
  14. andrei_audi Guest

    un alt set de poze:)
     
  15. Florin Sandu

    Florin Sandu Banned

    Înscris:
    26 Mai 2008
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 3.0 TDI QUATTRO, Audi A3 1,6 FSI
    Wow :hubbahubba:
    daca din primele 4 poze atasate de tine am fost toti de acord ca masinutza ta arata super, acum ne-ai lasat cu gura cascata
    Uitandu-ma la cat de bine arata interiorul pot sa-ti spun ca nu am vazut multe masini de varsta ei sa arate asa de bine :icon_thumright:
    sa ai grija de ea si in continuare si cat mai multi km fara probleme :)
     
  16. andrei_audi Guest

    ms :):happy: mai am o intrebare, semnu' de pe volan este de la S-LINE nu? unii zic ca ar fi modelu S-LINE unii nu,io is de parere ca nu este,ma poti ajuta?ii primu meu audi deci is incepator inca:p
     
  17. Eugen

    Eugen 2nd Gear Member

    Înscris:
    24 Feb 2008
    Locație:
    Chisinau
    Masina:
    A6 C6
    Florin_Sandu are dreptate, interiorul este impecabil pentru varsta ei. Ai nimerit-o bine. Cat priveste sigla de pe volan, si a mea tot o are, dar nu stiu sigur ca e s-line, in hartiile ei nu scrie nicaieri si e unica sigla, adica nu mai are nicaieri in alta parte. Pe tapiteria de pe scaune nu scrie... Nu stiu. Poate o pun la misto astia de la Audi :) De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine la motorul meu, cred ca A6-le meu e un S mai mic :p. Dar, sa revin la masina ta: cu sigla sau fara e minunata. Unicul lucru pe care l-as avea de comentat e culoarea: nu te supara dar nu-mi plac masinele verzi :) Dar gusturile nu se discuta. Bafta :)
     
  18. TTs

    TTs Pasionat Audi

    Înscris:
    1 Sep 2008
    Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Desi ti-am laudat o data masina,ti-o mai laud inca o data:SUPER!Ma bate gandul din ce in ce mai mult sa-mi i-au si eu una,sunt prea frumoase.
     
  19. andrei_audi Guest

    :pis multumit de culoare mai ales ca in oras nu cred sa mai fie una verde,am mai vazut una rosie si una neagra, dar verdele meu sare mai tare in evidenta:p:laugh::)
     
  20. andrei_audi Guest

    ms de aprecieri:),sincer iti recomand masina:),ii super:superman::o: daca mai am intrebari revin:p
     

Distribuie pagina asta