1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Ce altceva, A4 B5 :)

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de Cy_Russ, 8 Apr 2009.

  1. Cy_Russ

    Cy_Russ 2nd Gear Member

    Înscris:
    26 Noi 2008
    Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Salutare tuturor si felicitari tuturor pentru aceasta gasca minunata si pentru acest minunat forum printre si carui membrii am onoarea sa ma numar si eu.
    Masina mea este un AUDI A4 B4 1,9 TDI din a 10-a 1997 si am achizitionat-o in urma cu ceva vreme mai exact Iulie anul trecut si am inmatriculat-o (spre norocul meu) undeva prin septembrie daca bine imi aduc aminte pe vremea cand era taxa mica :).
    De cand e in tara masina a facut aproximativ 25.000 KM si asa cum ma si asteptam (doar e un AUDI), in afara de ce am schimbat cand am ajuns in tara (distributie, termostat, ceva buji) in rest intretinerea ei s-a rezumat strict la consumabile. AM avut noroc ca inainte de achizitionare cu aproximativ 2 luni ii fusese facuta revizia in Germania si s-au schimbat mai multe: placute frana, parca 2 brate, distributie,arcuri , un far si parbrizul (+ filtre, uleiuri, etc).
    Masina are carte service cu reviziile facute la fiecare 60.000 KM (aproximativ) si se prezinta in stare foarte buna si din punct de vedere estetic. In interior (a apartinut unei doamne) era foarte bine ingrijita iar ca dotari ar fi clasicele dotari 2 airbag, climatronic, geamuri electrice fata, lemn, etc. Iar la exterior tabla e in perfecta stare (ne lovita) cu mici exceptii insa cum ar fi ceva mici zgarieturi pe bara din spate si o zona de pe bara din fata in partea dreapta unde pe o portiune de dimensiunea unei monezi s-a cojit vopseaua.
    Masina merge absolut perfect si sunt mai mult decat multumit de alegerea facuta, singurul meu regret fiind ca din pacate nu e varianta cu face-lift, dar cu timpul poate voi reusi sa fac eu ceva modificari care sa o apropie de varianta de dupa 98' (dupa ce mai adun ceva Cash :) ).
    Urmeaza sa ii pun rotile de vara si voi pune ceva poze si atunci. Sper ca nu am plictisit pe nimeni cu descrierea mea si sper ca pozele sunt destul de sugestive :)
     
  2. Stanley

    Stanley 3rd Gear Member

    Înscris:
    30 Ian 2009
    Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi b4 Cabriolet 2.0E
    sa o stapanesti sanatos!
    Aceasi culoare are si b5-ul meu:p
     
  3. sserj 4th Gear Member

    Înscris:
    23 Aug 2008
    Locație:
    Gura Humorului / Iasi
    Masina:
    Audi A4 B6 V6TDI
    Bine ai venit printre noi! Felicitari pentru masina si sa ai parte de cati mai multi km alaturi de ea :) . Sunt convins ca isi va face datoria cu succes si incontinuare asa ca sa aveti grija unul de altul. Numai bine!
     
  4. MariusQMP

    MariusQMP 3rd Gear Member

    Înscris:
    21 Sep 2008
    Locație:
    Turda (jud Cluj)
    Masina:
    Audi A4 B6 Avant, 1.9TDI 131 Cp AVF, 2002
    :sign_welcome:
    Foarte frumos exemplar. Cat mai multi km fara probleme. Se pare ca Club Audi Cluj are din ce in ce mai multi membrii :beerchug:
     
  5. stressgeorge

    stressgeorge 2nd Gear Member

    Înscris:
    26 Dec 2008
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    BMW 318 (E46) 1.9i 118 CP an 1999
  6. cipri@n

    cipri@n Bronze Member

    Înscris:
    4 Iul 2008
    Locație:
    Iași / Catania
    Masina:
    A4 Avant 2002, 1.9 TDI, 131 CP, AVF
    bine ai venit si sa o stapanesti sanatos.
     
  7. alinutzu250 1st Gear Member

    Înscris:
    17 Feb 2009
    Locație:
    barlad
    Masina:
    audi a4 1.8t 150cp anul 1995
    :sign_welcome::sign_welcome:
    nice :sign_pics::sign_pics:
    sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme
     
  8. X Gold Member

    Înscris:
    21 Noi 2007
    Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    :sign_welcome: frumoasa masina
     
  9. ans 3rd Gear Member

    Înscris:
    24 Feb 2009
    Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A4 ; 1.9 TDI 1Z ;1996
    Inca un B5. Numaratoarea continua.
    Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.
     
  10. Cy_Russ

    Cy_Russ 2nd Gear Member

    Înscris:
    26 Noi 2008
    Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Multumesc mult de tot tuturor pentru primire si promit ca zilele astea imi voi face ceva timp sa pun niste poze si cu rotile de vara, legat de care voi avea si cateva intrebari, pentru cei ma cunoscatori dintre voi. :)
     
  11. Vlad04NOZ

    Vlad04NOZ Gold Member

    Înscris:
    20 Sep 2007
    Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi B3 1.8S & Audi A4 B5 Avant
    Bun venit pe forum frumoasa masina, imi place mult cum arata interiorul;)...apropo poate ne onorezi cu prezenta la intalnirea zonala Ardeal http://www.clubaudi.ro/intalniri-evenimente/9332-intalnire-zona-ardeal.html ... acolo o sa ne cunoastem personal cat mai multi iubitori de Audi din zona:)...oricum masina se vede ca a fost intretinuta...dar vad ca ai circulat ceva cu ea ;) unde ai reusit sa faci atatia km:p...si eu tot din iulie am A4-ul (a mea e cu facelift Avant din 2000) dar nu am reusit sa fac decat 14.000 de km cu ea...pana in prezent...:nyah:...apropo cati km are masina ta ?...asta daca ai reusit sa aflii km reali ;)
     
    Ultima editare: 12 Apr 2009
  12. Cy_Russ

    Cy_Russ 2nd Gear Member

    Înscris:
    26 Noi 2008
    Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Vlad04NOZ, Ar fi super sa ne putem intalni, si chiar mi-ar face placere sa ne cunoastem. Legat de km, eu cand am luat masina ea avea pe born 214.000 si tind sa cred ca sunt reali avand in vedere ca masina avea in jur de 11 ani, si ca unicul proprietar a fost o doamna. S-ar putea sa fie si mai multi facuti nuzic nu, insa oricum la cum merge masina, si la cum a fost intretinuta nu cred ca ar fi cu mult mai multi decat zice afisajul. Putin te invidiez ca nu e si a mea varianta cu face lift, insa atunci cand am fost eu sa o cumpar nu prea dispuneam de multi bani si variantele cu facelift BERLINE (am avut eu un fix) erau destul de scumpe cpmparativ cu cele fara facelift. Ideea ar fi ca as fi vrut eu sa ii fac unele modificari de genul faruri ceata, consola centrala cu navigatie, volan ca cel de face-lift, scaune el. insa sicer nu stiu daca merita investitia comparativ cu costurile achizitionarii uneia cu facelift. Nu stiu, inca ma mai gandesc si savurez fiecare km la volan :)
     
  13. juve_star

    juve_star Bronze Member

    Înscris:
    26 Sep 2008
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 1,6 101CP
    :sign_welcome: in club! Sa o stapanesti sanatos!
     
  14. Cy_Russ

    Cy_Russ 2nd Gear Member

    Înscris:
    26 Noi 2008
    Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Asa cum am promis

    Promiteam intr-un post anterior ca voi pune niste poze cu rotile de vara. Iata ca in sfarsit am reusit sa imi fac putin timp si sa le pozez.
    Jantele sunt marca ALUETT (aproape ca branza topita :p) si sunt pe 15 cu cauciucuri Continental 2. Rotile acestea erau pe masina cand am cumparat-o si avand in vedere ca proprietarul anterior a fost o "tanti" sunt putin julite pe margini si probabil ca daca mai reusesc sa mai pun niste bani deoparte le voi duce sa le reconditionez ca mie in principiu imi plac. Mi-as fi dorit sa fie pe 16, dar bine e si asa. :)
    Din pacate traim in Romania si (asta ne ocupa tot timpul cum spune cineva pe la TV), intr-o noapte am lasat-o parcata la bloc lipita cu partea dreapta de un garaj si dimineata de pe partea stanga mi-au luat capacele de la roti, ventilele si au incercat sa imi ia si stergatoarele dar cred ca s-au incurcat ca erau doar pe jumatate trase si ridicate. M-am bucurat ca nu m-am trezit fara roti sau cu ceva oglinzi rupte, sau cine stie ca te poti astepta la orice.
    Oricum ventilurile le-am cumparat, din pacate insa capace nu mai gasesc, asa ca le-am luat jos pe celelalte 2 si le-am facut ceva poze, poate vreunul dintre voi ma poate ajuta sa gasesc o sursa de unde sa cumpar capace ca ale mele.
    Alte noutati de cand nu ne-am mai auzit nu ar mai fi decat ca am facut schimbul de ulei am pus Mobil 1 10W40, iar pe tester dupa cei 11.000 km facuti a iesit ca totul e ok, am schimbat doar placutele pe fata.
    Sper ca saptamana asta sa pun folii pe geamuri si promit ca revin atunci cu poze.
     
  15. mircea_glontzu

    mircea_glontzu Audi Expert

    Înscris:
    11 Sep 2008
    Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    frumos exemplar. sa ai noroc de ea ;) cum spunea si vlad, poate ne intalnim in 17 mai la polus, acolo unde vad ca ai facut si pozele :p
     
  16. Cy_Russ

    Cy_Russ 2nd Gear Member

    Înscris:
    26 Noi 2008
    Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Si cu folie

    Asa cum am promis, am revenit (cu ceva intarziere e drept) cu poze dupa ce am pus folia.
    Folia este marca SunTech cu indice de opacitate (cred) 15 % este a doua transparenta imediat dupa "Dark Black". Mie imi place cum arata si nu am vrut neaparat sa fie negru mat. Asa ca de vazut inauntru pe timpul zilei nu se vede de la distanta decat daca iti lipesti ochiul de geam, iar seara si noaptea deloc. Pentru cei din Cluj interesati de folii, si alte chestii (alarme, senzori etc.) stiu pe cineva care va poate ajuta. Pentru a nu face reclama, ii rog pe cei interesati sa imi trimita mesaj pe privat si le voi raspunde.
    Mai este in plan sa pun folie si pe fata (din pacate cea omologata e cam transparenta), dar nu conteaza, mie imi place oricum. Nu stiu insa daca oare nu s-ar gasi ceva folie de protectie pentru geamurile fata care sa fie putin mai inchisa. De indata ce mai fac cateceva promit sa revin cu info. Salutare!


    PS: As vrea tare mult sa ne intalnim pe 17 la Polus si daca nu intervine ceva ne vedem cu siguranta!
     
  17. Cy_Russ

    Cy_Russ 2nd Gear Member

    Înscris:
    26 Noi 2008
    Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Intrebare

    As dori sa stiu daca se pot monta pe acest model scaune fata cu reglaj electric (gen cele de pe a6, C5)(poate chiar si lombar) din mai multe motive: Primul si cel mai important ar fi confortul care sincer mi se pare ca dupa un drum de cateva sute de km lasa de dorit; am fost saptamana trecuta intr-o "plimbare" pana la cheile bicazului si dupa ceva vreme pe drumul de intoarcere ma durea foarte tare spatele si incercam sa inventez tot felul de pozitii sa stau mai confortabil. (mentionez ca am scaune stock tipice ptr a4 dinainte de face lift). Al doilea motiv ar fi ca acea maneta de care tragi pentru a ridica scaunul pe verticala mi se pare o idee cam prea lunga si cand intru si ies tot mereu ma lovesc cu piciorul de ea, si mi-e tare frica sa nu cedeze la un moment dat si sa se rupa (eu am peste 1,90 si deci spatiul si confortul sunt mereu o problema pentru mine). Multumesc anticipat!
     
  18. black sheep

    black sheep Banned

    Înscris:
    13 Apr 2009
    Locație:
    England
    Masina:
    A4 2.0 TFSI S-LINE & A2 ~ MB Aclass 170CDI~Subaru Legacy 2.0L 4WD
    Salut
    Ce fel de cotiera ai!!???
    Nu am vazut modelul asta pina acum la nici un B5
     
  19. dannypapuc

    dannypapuc Bronze Member

    Înscris:
    9 Sep 2007
    Locație:
    Găești
    Masina:
    Audi A4,1.9 TDI,motor AVF,2002,6 viteze,130 cai. The best!!!!
    sa o stapanesti sanatos si bine ai venit printre noi.:friends:
     
  20. Cy_Russ

    Cy_Russ 2nd Gear Member

    Înscris:
    26 Noi 2008
    Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI

    Este ceva model adus de un prieten din germania dar care ulterior a aparut si pe la noi prin piete si pe care nu il recomand nimanui pentru ca suruburile in care e prins se desfac continuu si zornaie cand treci peste gropi de te saturi. Asa ca in viitorul apropiat imi voi lua o cotiera originala :)
     

Distribuie pagina asta