1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Proiect ambitios - motor de golf 4 ALH si sistem quattro pe Audi 80 coupe '85

Discuție în 'Modele clasice' creată de Viper9010, 21 Noi 2009.

  1. Viper9010

    Viper9010 1st Gear Member

    Înscris:
    11 Ian 2009
    Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi 80 coupe
    sal .Am un proiect ambitios vreau sa pun pe un audi 80 coupe din 85 motor de golf 4 ALH si sistem quattro .Este posibil acest lucru ? si daca nu ma intereseaza sa pun macar motorul ALH
     
  2. tavi_cc

    tavi_cc 6th Gear Member

    Înscris:
    5 Dec 2009
    Locație:
    Romania
    Masina:
    Honda CRX Del Sol 1.6 VTEC
    Sal,bafta cu proiectu,app masina din avatar o cunosc.In principiu e posibil orice,depinde de cat volum de munca si bani esti dispus sa investesti tu in masinutza aia.eu am vrut sa convertesc audi b3 tractiune fata in quattro si mam lasat cand am facut calculul.ma costa mai mult proiectul dec at o masina de-a gata quattro,in plus aveam sanse ca mereu sa am probleme cu diverse....asa ca am abandonat.oricum si eu as sch motorul de pe b3 cu unul 1.8t(un coleg de forum a faqt conversia cu succes).numai bine si tinene la curent cu ce vei face(analizeaza profund situatia inainte de a te apuca de tb:rockwoot:)
     
  3. MariusSS

    MariusSS Gold Member

    Înscris:
    6 Mar 2009
    Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi 80 B3 1,8S PM 1989 ; Audi A4 B5 1.6 ADP 1996 ; Kawasaki VN800 Clasic
    e posibil dar nu merita. trage linie, calculeaza, compara cu bugetul si timpul tau si ai sa vezi....mai erau unii care aveau carburator si vroiau sa puna injectie...e greu, complicat, costa bani si timp si nervi si e posibil si sa nu iti iasa ok la sfarsit. parerea mea. bafta`
     
  4. ManiAcuV6 Banned

    Înscris:
    31 Aug 2007
    Locație:
    IASI sau BOTOSANI
    Masina:
    Audi A4 B6 2001 AWX
    Partea cea mai grea a proiectului tau este sa montezi motorul fizic pe maisna .Dupa aia ai nevoie sa potrivesti furtunele de apa , de la servodirectie. Apoi treci la firaraie unde e un pic de munca dar se face. Trebuie sa scoti Immo pentur a folosi bordul masinii. Daca te uiti pe acest forum vei gasi pe un Audi 80 B3 montat un 1.8T. La maisna aia la fel am facut .Am pastrat bordul de 80.
    P.S.: De ce nu folosesti un motor ce e montat longitudinal , de pe A4 A6 , Passat B5 ? Cred ca e mai simplu . La motorul tau ALH care e transversal nu stiu daca ai prelucrate gaurile din bloc pentru suporti.
     

Distribuie pagina asta