1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Claxon la Audi 80 - 90 - 100 (B3 - B4) - diverse probleme si rezolvari

Discuție în 'Modele clasice' creată de romy_all7, 9 Iun 2008.

  1. romy_all7 1st Gear Member

    Înscris:
    26 Mai 2008
    Locație:
    Sibiu
    Masina:
    AUDI 80 D 1,6 89
    ma confrunt cu o problema de cateva zile legata de claxon...mai precis la inceput nu a mai vrut sa functioneze iar apoi a inceput sa claxoneze singur...si cum nu era vorba de o nunta nu mi s-a parut amuzanta situatia:D
    asa ca am scos siguranta dar am ramas si fara lumina de la stop pe frana:(Ma poate ajuta cineva?
     
  2. ManiAcuV6 Banned

    Înscris:
    31 Aug 2007
    Locație:
    IASI sau BOTOSANI
    Masina:
    Audi A4 B6 2001 AWX
    ASi nevoie de o siguranta de 25 Amperi care o pui la pozitia 3. Apoi desfaci frumusel capacul volanului prin tragere pe directia paralela cu axa volanului si va iesi. Acolo ai niste suruburi ( 4 la numar din care 1 s-a desfacut).Apoi se pune prin impingere la loc capacul. GATA!:p
     
  3. romy_all7 1st Gear Member

    Înscris:
    26 Mai 2008
    Locație:
    Sibiu
    Masina:
    AUDI 80 D 1,6 89
    ms ManiAcu...am rezolvat din proprie initiativa...iesise mufa principala de sub capacul de care spuneai si facea atingere pe undeva...odata asezata la locul ei s-a rezolvat problema,siguranta nu era arsa...multumesc oricum:yes:
     
  4. ignatius33 2nd Gear Member

    Înscris:
    19 Aug 2014
    Locație:
    Focșani
    Masina:
    audi 80 b4, 1.9 tdi 1z, 1994 cu aer conditionat si airbag sofer
    Claxonul audi 80 b4

    Va salut
    La masina mea audi 80 b4 cu airbag pe volan, claxonul nu ma functioneaza. de la cine am cumparat masina mi-a spus ca a avut probleme cu claxonul, volanul a fost dezinstalat odata si cu ocazia asta nu a mai reusit sa pozitioneze corect volanul cu directia rotilor, adica volanul sta putin sui, dar problema mea este claxonul. Stiu cum se desface volanul dar nu imi dau seama cum actioneaza claxonul? adica atunci cand apasa pe volan/pe airbag ce actioneaza claxonul? ce ar putea fi defect, atunci cand apasa volanul e clar ca apasa pe ceva, iar acel ceva cred ca nu mai face conatct ca sa dea 12 v pe goarna claxon din compartimentul motor, banuiesc ca asa functioneaza nu?

    Sau cumpar un volan cu airbag in stare de functionare? va multumesc
     

Distribuie pagina asta