1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

  1. mihai mihaescu 1st Gear Member

    Înscris:
    11 Dec 2015
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vw passat 2.0 125kw dsg B7
    da, este adevarat, am platit cu 1500 euro mai mult decat pretul pietii, eu singur am ajuns la concluzia ca trebuie sa mai scot ceva din buzunar daca vreau ceva bun.
    pentru mine a fost "simplu" dupa ce am vazut multe masini, ma simteam ca la top gear, fiindca am testat mai multe branduri (ford, citroen, renault,peugeot, audi, vw, skoda) toate in aceiasi gama, cutie automata, dotari putin peste standard, in jurul sumei de 11.000 euro. cand am vazut ca nu gasesc nimic la pretul asta, am mai pus o mie, iar dupa ceva timp am mai pus o mie.

    am facut 300km cu masina de cand am luat-o, fiindca numerele rosii au expirat repede, cu o zi dupa ce am facut rar, iar actele au durat ceva, ca de programare pentru taxa de mediu trebuia facuta, si tot asa. azi sunt cu ea la revizie, desi, conform istoricului de service, cat si a cartii, era facuta. ca sa stau eu linistit le-am cumparat pe toate iar acum se face revizia. imi doresc din tot sufletul sa n-am probleme cu ea, dar numai timpul imi va arata daca am facut o afacere buna sau nu.
     
  2. ilky

    ilky Silver Member

    Înscris:
    14 Mar 2015
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 -2.0 TDI 2009 CAGA
    Sa-ti ajute Dumnezeu sa nu ai probleme cu ea! Dar eu de la samsari nu as cumpara , eu am cautat la inceput folosind optiunea pret crescator berlina pana in 10k, la fel ca tine mai multe marci, gen Opel Insignia, Mazda 6 , Passat b6, b7, C180, Bmw seria 3, nu eram prea hotarat , am incercat si la suvuri gen Santa Fe, Tiguan pana am ajuns la A4.Dupa 3 luni in care nu am gasit absolut nici una care sa se apropie de stare buna, am schimbat cautarea excluzand samsarii si dintr-un foc au disparut 95% din anunturi( filtru pe origine Romania, unic proprietar). Am scutit din timp pierdut si m-am reorientat spre masina in care m-am simtit cel mai bine - A4. Dupa aceea, am observat ca sunt si samsari si mai marlani, care trec unic proprietar, dar de fapt unic proprietar la ei inseamna proprietarul din Germania, desi era trecuta origine Romania, de km reali nici nu se pune problema, eu nu am gasit una care sa-i aibe (poate sunt eu mai ghinionist), era problema mare si la nr de chei pentru ca multi aveau doar o cheie . A trebuit sa le filtrez si din telefon si a durat, de abia dupa 6 luni am gasit exact ce mi-am dorit, masina de la persoana fizica, proprietar de noua, cu carte de service la zi. Oricum ar fi e o loterie achizitia sh, dar pentru mine achizitia de la samsari implica un risc in plus pentru ca tu nu o sa ai niciodata contact direct cu proprietarul adevarat nu o sa schimbi nici o vorba cu el,nu ai idee despre cum a condus-o el, ce fel de om este.BTW referitor la nr de km, din ce stiam eu din perioada de cautari , km se pot da inapoi doar la anumite valori emise de soft, de exemplu stiam ca la B8 se pot da la la 80k, 130k, 150k sau 170k .

    http://www.4tuning.ro/tehnica-auto/...ce-trebuie-sa-stii-si-cum-sa-nu-fi-14222.html
     
    AlexNfs apreciază asta.
  3. AlexNfs

    AlexNfs 3rd Gear Member

    Înscris:
    16 Ian 2013
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI CAGC, 2011
    Un aspect important, niciodata nu te duce sa cumperi o masina singur,sau cu un amic care nu are habar ,la reprezentanta toti mecanicii sunt unsi de samsari.Prin prisma meseriei,am si clienti cu parcuri auto care cumpara bilete de avion de la mine .Am vazut o masina care avea real 230mii km si in bord arata 70mii km,vizual si tehnic era impecabila.Deci in stilul asta se pot maslui km.Mai sunt unii pe Sos.Colentina,aia la fel dau cu nesimtire km inapoi.
     
    lowlife apreciază asta.
  4. mihai mihaescu 1st Gear Member

    Înscris:
    11 Dec 2015
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vw passat 2.0 125kw dsg B7
    eu am prieten la reprezentanta VW, de aia pana la urma am cumparat VW si m-am orientat in final la masini din grupul VAG. Sa-l masluiasca pe el era mult prea costisitor :) . Eu am avut mult timp impresia ca n-o sa-mi cumpar de aici masina, la cate cazane am vazut cu 60mi km in bord...
    @ilky multumesc frumos de urare si ASA SA FIE!
     
  5. Bibi08 1st Gear Member

    Înscris:
    12 Oct 2013
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 B8 2.0 TDI 2010
    Ultima editare: 4 Feb 2016
  6. Logitech

    Logitech Bronze Member

    Înscris:
    19 Oct 2012
    Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A4 B7 | 2006 | BRB |DPF| 1.9 TDI
    @ilky vad niște aberații în articolul de pe 4tuning de mă doare capul (bine cred ca 99% din conținutul de pe 4tuning provoacă dureri de cap) :))...
     
    sandumbogdan, ilky și dann778 apreciază asta.
  7. GunX

    GunX Gold Member

    Înscris:
    14 Mar 2012
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    NIMENI nu da la vanzare la pret de nimic o masina ne-rulata zdravan (adica peste 250.000km), iar daca cumva din an in paste se intampla sa il loveasca pe un om napasta si sa trebuiasca sa-si vanda masina impecabila la 100-150k, PAI SA FITI VOI SIGURI IN VECI VECILOR AMIN ca masina aia nu ajunge la un samsar. samsarii cauta masinile cat ma rulate si mai ieftine, nu cat mai tinere si mai scumpe, doh.
     
    ilky și Logitech apreciază asta.
  8. ilky

    ilky Silver Member

    Înscris:
    14 Mar 2015
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 -2.0 TDI 2009 CAGA
    @Logitech da asa e, eu am pus linku doar pentru a justifica afirmatia cu km dati inapoi, restu e gen cancan de pe 4tuning. Doar ca afirmatia cu km dati inapoi o stiam de la un prieten si linkul a venit in justificare. Sincer singurul site care il mai urmaresc referitor la stiri auto e automarket si din cand in cand ma mai uit pe vezicatface :) - daca se considera reclama se poate sterge.
    @GunX ar mai fi poate o a treia varianta , cand vanzatorul si-a gasit deja alta masina sau isi cumpara alta masina si are nevoie de bani atunci, gen trece de la A4 la A5 si trebuie sa scaota banii daca nu pica afacerea:)
     
  9. sergiu_88 5th Gear Member

    Înscris:
    12 Ian 2016
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI 143 CP, CAGA, 2011, sedan
    Asa am luat eu, de la un vanzator care isi luase deja alta masina si nu mai folosea audi-ul a4, dar daca au alta masina, nu prea se grabesc sa lase la.pret.
     
  10. GunX

    GunX Gold Member

    Înscris:
    14 Mar 2012
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    alea sunt cazuri de masina de proprietar, adica exact cum ziceam, nu le intalniti la samsari
     
  11. sandumbogdan

    sandumbogdan Gold Member

    Înscris:
    26 Mai 2015
    Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    cand eu scriu ca am luat masina excelenta de la samsar apare Cristi in secunda doi
    sunt multe masini bune aduse de samsari si la preturi mult mai bune fata de ce incearca sa vanda unii proprietari care surpaevalueaza epavele rulate la noi
    ia sa vedeti ce repede apare acum si incepe sa dea cu biciul
    fara suparare, sper sa nu se supere nimeni
     
    mihai mihaescu apreciază asta.
  12. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Nu suport samsarii si nu suport sa-i sustineti. Atat timp cat sunt moderator pe acest forum mesajele in care se ridica in slavi samsarii vor fi sterse/editate. Si ii rog pe cei care nu detin Audi sa se abtina de la a ne da noua lectii de achizitie a unei masini premium. Deja vad ca iar a-ti luat-o pe miriste.

    Bagati-va bine mintile in cap si intelegeti odata ca fara minim 20.000 Euro in buzunar nu va cumparati un Audi performant ci va cumparati o masina "mintita" (ori are km fara numar, ori probleme mecanice si va apucati sa scrieti pe forum dupa ca vai, ce de probleme am, vai ce masini proaste fac Audi si asa mai departe) si cei care se complac in aceasta situatie nu ii inteleg si chiar imi este mila de ei.
    Va mintiti singuri cand credeti ca o masina de peste 50.000 Euro noua o luati voi cu 10.000 Euro dupa 3-4 ani de la "bunul smaritean".

    Masina mea (este un A4 B7) a costa noua 42.000 Euro in februarie 2008 si nici in ziua de azi nu valoreaza mai putin de 11.000 Euro la km care ii am, (134.000), la optionalele care le am pe masina, la felul cum am grija de masina si asa mai departe.

    V-am mai spus si chiar este ultima oara:

    De acum incolo discutiile se vor purta in felul urmator: cineva arata o masina si ne dam / va dati cu parerea doar asupra acelei masini. Asta deoarece s-au mentionat si spus toate argumentele in favoarea si defavoarea detinerii unui A4 B8. Nu mai este nimic de spus si/sau mentionat in plus. Deja sunt aproape 300 pagini din care cred ca mai mult de jumatate scrise inutil. Mesajele in afara celor subliniate cateva randuri mai sus se vor sterge fara alte comentarii altfel voi inchide topicul definitiv.
     
    lowlife și sergiu_88 apreciază asta.
  13. sergiu_88 5th Gear Member

    Înscris:
    12 Ian 2016
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI 143 CP, CAGA, 2011, sedan
    Total de acord cu cristi.
     
  14. al3xutzu7 1st Gear Member

    Înscris:
    5 Noi 2015
    Locație:
    pitesti
    Masina:
    inca nu am
    Va salut,vreau sa achizionez un a4 din 2010 si dupa seria vin verificata imi da ca nu are lumini interioare...as vrea sa stiu si eu exact ce inseamna asta?ca nu are iluminat interior deloc?adica are doar plafoniera fata?fara alte lumini?
    Si pachetul business ce anume contine are codul PGK
     
  15. dann778

    dann778 3rd Gear Member

    Înscris:
    31 Aug 2008
    Locație:
    Galați
    Masina:
    Audi A6 ultra
    Are plafoniera fata si spate,are doua lampi in portbagaj.Lipsesc luminile de la picioare, de pe portiere,cele de la parasolar si cea din torpedou.
     
  16. dreiutz

    dreiutz 6th Gear Member

    Înscris:
    13 Mai 2014
    Locație:
    Luxemburg
    Masina:
    Audi A4 B9 2.0 TDI DETA 2016
    Cred ca are in torpedou, eu cand am luat-o era fara pachet de lumini si aveam exact cum ai scris, doar ca aveam si in torpedou.
     
  17. dann778

    dann778 3rd Gear Member

    Înscris:
    31 Aug 2008
    Locație:
    Galați
    Masina:
    Audi A6 ultra
    Norocosule,eu chiar nu am.Bine ca au "umplut" masina cu prize electrice in lo sa strecoare o lampita in torpedo.
     
  18. sandumbogdan

    sandumbogdan Gold Member

    Înscris:
    26 Mai 2015
    Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    nici eu nu am lampa in torpedou, nu-i simt lipsa insa era elegant sa aiba mai ales ca e o piesa foarte ieftina
     
  19. dreiutz

    dreiutz 6th Gear Member

    Înscris:
    13 Mai 2014
    Locație:
    Luxemburg
    Masina:
    Audi A4 B9 2.0 TDI DETA 2016
    Masina premium fara lumina in torpedou e usor aiurea. Se poate pune ulterior tot pachetul de lumini, sunt colegi pe forum care fac. Nu costa foarte mult.
     
  20. Clauu Gold Member

    Înscris:
    2 Iul 2015
    Locație:
    Constanța
    Masina:
    ̶A̶4̶ ̶B̶8̶,̶ ̶2̶.̶0̶d̶ ̶-̶ ̶C̶J̶C̶B̶,̶ ̶2̶0̶1̶2̶ A1 8X, 1.4tfsi, CAXA, 2012
    Putina vorba despre samsari si de unde o luati, sunt cam 3categorii de samsari:
    1. Care cauta masini rulate mult ori lovite luate la pret de nimic, le reconditioneaza + km inapoi si le vand cu profit maxim pt ei. Avantajul marii majoritatii al masinilor din afara este ca se pastreaza incredibil de bine pe perioada cat sunt folosite, acum de ce stiti si voi alta educatie alta cultura alte conditii etc. Asta este un mare avantaj pt samsari intrucat masina atat interior cat si exterior este impecabila, o spalatura la motor si instant devine si acolo impecabila dar doar din punct de vedere estetic :)
    2. Care stau geana pe diverse licitatii din afara cu masini in stare buna iesite din garantie si date la vanzare, iarasi la un pret foarte bun. Aici avantajul este oarecum pt ambele parti pt ca samsarul nu face decat sa o aduca aici prin diverse metode si pacaleli ale legii ca sa ajunga la costuri cat mai mici, isi mai adauga cam 15% din valoarea masinii si toata lumea este multumita, evident nu inainte de a o face sa arate tipla din punct de vedere estetic.. tehnic de cele mai multe ori nu este nevoie intrucat licitatiile prin afara se fac pe date exacte si in specificatii se detaliaza fiecare punct de vopsea lipsa sau etc. Ce nu am mentionat este ca de multe ori la masinile luate prin licitatie unele chestii sau accesorii pot lipsi gen 1singura cheie si prostii de genul
    3. Aici intra restul care fac tot felul de intermedieri si evident ca recurg la aceleasi metode de 'restilizare' al masinii
    Acum de unde alegeti sa cumparati voi stiti mai bine cum va organizati banutii si asteptarile de la viitoarea masina insa doar sa nu visati la cai verzi pt ca nimeni nu va vinde niciodata in pierdere si in absolut toate cazurile este vorba de profitul maxim ce poate fi obtinut.. it;s only business :)
     
    Ultima editare: 10 Feb 2016

Distribuie pagina asta