1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Senzori de ploaie si lumina si Functia Coming Home - Leaving Home la A3 8V

Discuție în 'Audi A3 8V (2012 - prezent)' creată de FilipLaurentiu, 15 Oct 2017.

  1. FilipLaurentiu 1st Gear Member

    Înscris:
    16 Sep 2017
    Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A3 2.0 2014
    Buna ziua,
    Detin un audi A3 8Vv iar de ceva timp s-a stricat senzorul de ploaie. Ma gandeam ca odata cu schimbarea lui, sa pun unul de lumina/ploaie ( masina nu are acum decat de ploaie). Se poate face asta?
    Odata cu adaugarea noului senzor o sa schimb si intrerupatorul de lumini ( actualul nu are functia "auto") iar apoi sa activez si Coming Home/Leaving Home
     
  2. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Cum se face este scris in aria A3 8P. Ce este scris acolo in topicul dedicat se aplica si la tine. Bafta.
     
  3. Mihaiu Marius 1st Gear Member

    Înscris:
    16 Mar 2020
    Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Audi A3 sedan,2.0 TDI,2014
    Salutari,
    Am si eu o problema cu A3-ul meu 8V. Mai exact cand am cumparat masina am luat o cu o eroare "vehicle lights malfunction". Intre timp am pus VCDS si ca eroare mi-a aparut 930056 b126a ceva legat de butonul de lumini. Ok, am crezut ca problema este din switch lights. Am inlocuit cu alt switch de la un model asemanator si nu s-a schimbat nimic, aceiasi problema. Intre timp am sezizat ca nu merge nici sistemul "follow me home ", butonul fiind pe AUTO indiferent de ora, noapte/zi tot se aprind luminile de drum (clar ma duce cu gandul ca ar fi senzorul de lumini). Normal din cate am vazut si auzit ar fi trebuit sa am in consola MMI setarea "exterior lights". La o cautare mai amanuntita, lipseste din navigatie. Ma puteti ajuta va rog, sa fie senzorul de lumini, modulul de confort ? Multumesc.
     
  4. FilipLaurentiu 1st Gear Member

    Înscris:
    16 Sep 2017
    Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A3 2.0 2014
    Mihaiu Marius
    A trecut ceva timp de cand am postat si nu mai știu eroarea. In navigatie pot sa iti lipseasca setarile, ti le poate activa cineva cu o diagnoza foarte ușor. Senzorul cred ca este 100 lei la chinezi si te sfătuiesc sa il iei, eu l-am luat original si e practic acelasi
     
  5. Mihaiu Marius 1st Gear Member

    Înscris:
    16 Mar 2020
    Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Audi A3 sedan,2.0 TDI,2014
    Este cam greu sa il iau de la chinezi in perioada asta. Am incercat sa il caut si nu prea il gasesc . Ma ajutati cu un cod ? Multumesc
     
  6. FilipLaurentiu 1st Gear Member

    Înscris:
    16 Sep 2017
    Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A3 2.0 2014
  7. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Mihai in loc sa incerci sa te ajuti singur si sa citesti forumul tu pui intrebari care se repeta. Cand te inscrii pe un forum intai citesti si pe urma (dupa foarte mult timp incepi cu intrebarile).
    Pana iti raspunde cineva cauti aici pe forum unde exista programe pentru aflat codurile de piese pentru marca Audi si nu numai.
    Adica sa citesti aici: http://www.clubaudi.ro/threads/elsa-etka-tecdoc-si-alte-programe-de-piese-on-line.31407/ mai precis in acest program mentionat si de Filip anterior: https://audi.7zap.com/en/rdw/ si/sau aici: http://www.oemepc.com/audi asta ca sa afli singur codul.
    Cand mai ceri ceva lasa seria de sasiu, cod motor si an de fabricatie exact, pentru a putea fi ajutat. Fara a identifica exact masina in programele pentru piese se poate face doar pe ghicite ceea ce doresti. Bafta.
     

Distribuie pagina asta