1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Portbagaj la Audi A8 D3 - sistemul electric la portbagaj - diverse probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A8 D3 (2003 - 2010)' creată de catalin2k, 17 Dec 2008.

  1. Cain

    Cain 6th Gear Member

    Înscris:
    19 Apr 2018
    Locație:
    UK
    Masina:
    Audi A8 D5 55 TFSI 2020 ( CZSE )
    Salut. Am si eu o problema cu portbagajul la A8-ul meu. De vreo 2 luni incoace, a inceput sa imi faca figuri cand il deschideam de la clapeta. Apasam si se deschidea putin sau pana la jumatate, daca apasam iarasi, mi se inchidea trandindu-se chiar. Dupa o vreme a inceput sa imi faca figuri si cand incercam sa il deschid din masina. Ba se deschidea doar un pic sau era acel sunet de deblocare, dar nu se ridica. Am zis ca incerc si din cheie. O vreme a functionat din cheie... dar dupa ceva vreme, nu mai voia sa se deschida nici din cheie. Am incercat unele metode spuse de colegii care au aceasi problema( cu o mana sa tin contra portbagajului si cu cealalta sa apas pe buton de inchidere, in speranta ca poate e debalansat unul din motorase sau telescop). Nu prea m-a ajutat optiunea asta. Am mers la nivelul urmator, am contactat un mecanic care avea VCDS. Aparent, ii arata o eroare ( la care nu am facut print screen sau memorat eroarea ) care ii spune ca motorasul de inchidere/deschidere ar trebui schimbat. Doar motorasul ma costa undeva la £400 + manopera de vreo cateva ore. As ajunge undeva la un £600 toata treaba. Daca ati avea niste idei/sfaturi, cu drag le-as incerca. Multumesc
     
  2. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Le schimbi si pe urma mai vezi ce se intampla. A8 nu este ieftina la intretinere. Bafta
     
  3. AMG 1st Gear Member

    Înscris:
    16 Iun 2019
    Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi S8
    Salut. Scoate lămpile de la numere pentru ca acolo este manunchiul de cabluri si înțepi cu plus cablurile iar minusul il pui pe cârligul de remorcat de pe mașina. Se deschide imediat portbagajul.
     
    Cain apreciază asta.

Distribuie pagina asta