1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Lumini interioare - Portiere - Podea - Plafon - In Portbagaj la Audi Q3 - montare ulterioara - etc

Discuție în 'Audi Q3' creată de Emilia I, 31 Dec 2018.

  1. Emilia I 1st Gear Member

    Înscris:
    27 Aug 2018
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Q3 S-line 2,0 TDI 184CP
    Buna. Stie cineva sa mi explice cum reglez lumina la interior? Am achizitionat in iulie Q3 2015 , aveam aprinse luminile inclusiv in jurul boxelor si am observat ca nu mai sunt. S ar putea la revizie sa fi umblat din greseala sau chiar eu, dar nu am gasit in manual cum rezolv. Ms mult
     
  2. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    In manual cum scrie ca se face setarea luminlor ? Nu ai gasit scris in manual asta ? Il "iei" de aici: myaudi.com. Te inregistrezi si descarci manualul de utilizare si intretinere.

    Uite aici un clip pentru A4 B9:



    Incearca si vezi daca poti seta si tu la fel din MMI. Sigur din MMI trebuie sa poti face setarile daca tu spui ca ai avut ambient light activat

    Mai este ceva foarte important de care trebuie se tii cont. Cand se intra cu masina la reprezentanta sa poate face un update de catre fabrica fara sa fi notificat/instiintat adica fara sa iti fie adus la cunostinta si pot dispare anumite setari sau functii care inainte erau active.

    Dac aasa s-a intamplat te sfatuiesc sa mergi la cineva care se pricepe si sa vada acel cineva daca in Green Menu = Hiden Menu a ramas activata functia Ambience Lighting sau Interior Lighting sau cum ai tu denumirea in MMI, exact ca in acest clip:



    Mare atentie cine si cum "se joaca" in Hidden Menu = Green Menu pentru ca iti poti transforma MMI intr-o "caramida" si inclusiv iti pui "pe butuci masina"

    Mergi la un profesionist in codari si diagnoza (gasesti asemenea colegi in aria de prestari servicii). Tot ce ti-am scris eu tu trebui deja sa stii si cum sa procedezi.

    Inca ceva: te rog, sa modifici/completezi profilul tau cu masina ce o detii (in speta Audi), adica: tipul masinii, model, an de fabricatie, tipul motor/capacitate cilindrica si obligatoriu cod motor pentru ca data viitoare, daca mai pui intrebari, sa nu stam sa ghicim despre ce tip de masina si motorizare vorbesti. Uita-te la profilul meu si ai sa intelegi, cum trebuie sa arate si profilul tau. Multumesc.
     
    Emilia I și Cosmin Blaga apreciază asta.
  3. Emilia I 1st Gear Member

    Înscris:
    27 Aug 2018
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Q3 S-line 2,0 TDI 184CP
    Multumesc. Revin daca reusesc.
     
  4. Emilia I 1st Gear Member

    Înscris:
    27 Aug 2018
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Q3 S-line 2,0 TDI 184CP
    Buna. Am trecut pe mod Eficency si e ok acum . Multumesc ptr ajutor.
     

Distribuie pagina asta