1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Service la Reprezentanta Audi in Bucuresti - garantii - reparatii diverse

Discuție în 'Service' creată de jacobson, 8 Ian 2008.

  1. audi66

    audi66 Audi Expert

    Înscris:
    18 Ian 2011
    Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Cred ca asta depinde de "cat de oameni" sunt cei de acolo. Ei si-au facut datoria si mi-au trimis scrisoarea, daca acolo treaba se suceste ii pun sa o manance, nu se mai poate cu japca din Romania.
     
  2. deeJayOg

    deeJayOg 6th Gear Member

    Înscris:
    17 Apr 2015
    Locație:
    București
    Masina:
    EX: A6 C6, 2.0 136CP DPF (CAGB), 2010
    M-am tot dus la Midocar Otopeni pentru orice, cu ambele mașini. În general am fost mulțumit... DAR:
    Ultima dată însă m-am trezit cu o surpriză nouă. Bară spate crăpată. Atașament. Mașina nu era așa când am lăsat-o.
    Deocamdată au zis liniște... că se vor uita pe camere, că de la ei sigur nu e, poate un client ceva...etc. Nici nu știu ce naiba să mai fac acum. Șanse cred că am minime să demonstrez cu adevărat că s-a întâmplat la ei. Am greșit că nu am verificat-o pe toate părțile când am luat-o.

    PS - e dată cu puțină vopsea peste crăpătură de mine acum. - asta a fost a doua prostie a mea...deh
     
  3. deeJayOg

    deeJayOg 6th Gear Member

    Înscris:
    17 Apr 2015
    Locație:
    București
    Masina:
    EX: A6 C6, 2.0 136CP DPF (CAGB), 2010
    Cu vorbă bună și înțelegere am lămurit situația cu Midocar.
    Au fost amabili și au înțeles ce și cum, și că nu umblu cu cioara vopsită cum s-ar spune. Astăzi am lăsat mașina la ei pentru remedierea problemei. Bonus mi-au spus că îmi vor mai remedia și o altă problemă pe care o mai aveam la caroserie pe aripa spate.

    În situația asta, nu pot decât să recomand reprezentanța din Otopeni; s-au comportat exemplar cu mine de fiecare dată.
     
  4. Mepyy

    Mepyy 3rd Gear Member

    Înscris:
    29 Apr 2015
    Locație:
    București
    Masina:
    A3 / 1.8 / 2000
    Skoda Team Service ( numele nu recomanda doar marca skoda..puteti merge cu orice marca ) sunt 2 dar eu am mers aici: Str. Margeanului 11-13 ..
    De fiecare data masina nu a stat mai mult de 1 zi in service cu toate ca baieti erau foarte ocupati sa facut loc.. Si am avut de schimbat o gramada la masina.. De la mine au un mare 10 baietii..
     
  5. oltean 1st Gear Member

    Înscris:
    22 Mai 2019
    Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi a3 1.8 T 2001
    Buna ziua,
    Am un audi A3 8L 1.8 Turbo cod motor AUQ si vreau sa-i schimb distributia. Ma puteti indruma la care reprezentanta Audi sau service autorizat din reteaua VAG, pot merge in Bucuresti ?
     
  6. stefan550

    stefan550 Platinum Member

    Înscris:
    19 Ian 2015
    Locație:
    București
    Masina:
    Ex: S4 Quattro, CGXC 3.0 TFSI, 2013
    @oltean poți sa încerci cu încredere service-ul Metrotehnica, sunt reprezentanta Skoda Seat însă lucrează și pe Audi, au prețuri foarte prietenoase.
     
  7. oltean 1st Gear Member

    Înscris:
    22 Mai 2019
    Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi a3 1.8 T 2001
    multumesc stefan550
     
  8. cristi1926 1st Gear Member

    Înscris:
    2 Oct 2019
    Locație:
    bucuresti
    Masina:
    q5,2.0tdi,2018
    Buna ziua,
    Am un Q5 2.0 tdi 190 cp din 2018. Ieri am fost la Porsche Pipera pentru revizia la 15.000 km (manualul spune ca trebuie la 30.000 km, dar asta a fost alegerea mea).
    Prima surpriza neplacuta a fost ca desi am fost programat la ora 8, masina a stat in curte pana la ora 12 (de ce nu am fost programat la 11.30 daca lucrau de la 12 la masina ?). A doua surpriza neplacuta a fost ca nu mi-au fost prezentate materialele pe care le vor folosi (pentru un service premium cred ca e obligatoriu acest lucru, nu si pentru Porsche Pipera). Ce m-a nemultumit cel mai mult a fost faptul ca folosesc ULEI VARSAT. Pretul pentru 4,7 liti de ULEI VARSAT Castrol 5w30 Long Life, plus filtru de ulei a fost 807 lei plus TVA. Costul total al reviziei (s-au inlocuit toate filtrele cu exceptia celui de combustibil ) a fost de 1.700 lei cu TVA.
    Din punctul meu de vedere o experienta dezamagitoare cu un service pe care nu-l recomand.
     
  9. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    De ce nu te-ai interesat inainte pentru un deviz estimativ ? Sa stii ca procedura de lucru este la fel peste tot asta vis-a-vis de intarzierile la programari. Oriunde vei merge in reteaua Porsche sa nu te astepti ca se face revizia imediat asa cum ai fost programat.

    Ca si costuri astea sunt preturile si referitor la ulei ai fi putut alege pentru ca nu erai obligat sa iei varsat, reprezentanta avand si ambalat individual la bidon. Tot ce ai scris se stie de zeci de ani si trebuia sa te informezi si tu un pic inainte. O zi buna.
     
  10. cristi1926 1st Gear Member

    Înscris:
    2 Oct 2019
    Locație:
    bucuresti
    Masina:
    q5,2.0tdi,2018
    Nu am comentat valoarea devizului. Uleiul nu aveam cum sa-l aleg pentru ca nu am fost informat (am precizat ca nu mi-au fost prezentate materialele care vor fi folosite). Faptul ca se stie nu inseamna ca trebuie sa acceptam acest tratament. Reprezentantele isi permit acest comportament pentru ca pe perioada garantiei suntem obligati sa facem toate interventiile la ei. Sunt convins ca daca ar trebui sa concureze pe o piata liber ar avea alta abordare. Ca reprezentantele ofera servicii proaste si foarte proaste o demonstreaza faptul ca majoritatea masinilor iesite din garantie nu mai ajung la ei pentru intretinere sau reparatii.
     
    borsy, marian_dnew și bobalex18 apreciază asta.
  11. ovidiutm

    ovidiutm Moderator Staff Member

    Înscris:
    16 Sep 2008
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Pot sa te intreb de ce nu iti faci schimbul de filtre undeva unde esti multumit? Mi-e greu sa cred ca in tot Bucurestiul ala nu ai un service in care sa duci masina cu incredere.
    Sa nu imi spui ca te intereseaza intrarile in sistem...
    Si nici garantia...
     
  12. cristi1926 1st Gear Member

    Înscris:
    2 Oct 2019
    Locație:
    bucuresti
    Masina:
    q5,2.0tdi,2018
    Beneficiez de inca 3 ani de garantie, prin urmare ma intereseaza.
     
    marian_dnew apreciază asta.
  13. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Atunci iti asumi toate aceste neajunsuri sau nemultumiri fara comentarii pentru ca sunt degeaba aceste comentarii. Nu dezbatem metodele de lucru si comportamentul angajatilor unei reprezentante aici pe acest froum. Asta faci acolo la fata locului cand nu iti convine ceva si iti exprimi nemultumirea, fata de tratament si angajati, direct la fata locului.
    Daca s-ar fi intamplat ceva la masina atunci poate aveai motivul de a te plange in spatiul virtual (forumuri, internet) si asa mai departe. Incheiem aici acest subiect. Cand nu iti convine ceva nu te mai duci acolo unde nu ti-a convenit. De comentat comentezi degeaba daca tu tot vei continua sa accepti acest tratatment pentru ca "ai garantie". Multumesc pentru intelegere.
     
  14. cristi1926 1st Gear Member

    Înscris:
    2 Oct 2019
    Locație:
    bucuresti
    Masina:
    q5,2.0tdi,2018
    Scopul postarilor mele a fost sa aduc la cunostinta si altor posibili clienti la ce sa se astepte in reprezentanta Porche Pipera. Nu am vrut sa ma vait si nu am asteptat nimic.
    O zi buna
     
    marian_dnew apreciază asta.
  15. Bolt 1st Gear Member

    Înscris:
    21 Apr 2017
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A1, 1.0 TFSI, 2017
    Buna ziua!
    Trebuie sa fac revizia masinii mele plus revizia masinii sotului (tot Audi), ambele masini fiind in garantie.
    Pana acum am fost la Midocar Vitan. Servicii execrabile, dar nu cred ca e nimic nou sub soare. Sotul a avut o problema cu masina recent, a dus o la Midocar Vitan si dupa o saptamana i s a spus ca s-a rezolvat. Cum sotul a insistat sa i se spuna in clar ce s-a facut la masina (dupa ce initial au incercat sa ii spuna ca nu are importanta ca oricum apare in istoric), a primit in final o foaie pe care apar lucrarile. Partea frumoasa si importanta e ca pe hartie apare ca sunt in insolventa, lucru pe care noi nu il stiam. E adevarat ca nici nu ne-am gandit la asta. In aceste conditii, stiind ce inseamna sa ai pb cu o firma in insolventa, nu ne mai ducem sub nicio forma la ei, nici macar pt revizii.
    Intrebarea este: puteti sa ne recomandati un service de reprezentanta din cele “multe” ramase ca optiuni? Ca daca citesc la recenziile de pe Google... ma ia durerea de cap.
    Multumesc anticipat pentru orice raspuns!
     

Distribuie pagina asta