1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Jante si Anvelope pentru Q5 - ce alegem si ce se potriveste

Discuție în 'Jante / Anvelope' creată de acubici, 15 Mai 2009.

  1. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Sunt mii de teste facute deja de catre profesionisti si toate le gasesti pe internetul asta infinit. Cum crezi tu ca noi, niste amatori, suntem in masura sa iti dam un verdict ? In plus NU exista ce vrei tu. Ori ai franare buna si implict NU vor tine la uzura ori iti iei niste "plastice" care vor tine la uzura dar masina ta va fi un pericol pe strada. Cumpara direct orice de la Michelin PS5 sau PS4 si gata.

    P.S.:

    Acum am facut o exceptie si ti-a ramas scris mesajul dar la intrebari ca cele puse de tine NU se mai raspunde pe forum de zeci de ani pentru ca sunt zeci de variabile de care trebuie tinut cont la alegerea unei anvelope si trebuie sa inveti singur ce inseamna o anvelopa, ce face ea, ce faci tu cu masina, cum conduci, pe unde mergi cu masina, ce motorizare ai, etc., etc., etc. si asa ajungi la zeci de intrebari pe care trebuie sa le gestionezi singur si pentru asta trebuie sa inveti singur sa iti dai raspuns la acele intrebari, raspunsuri pe baza carora alegi o anvelopa.
     

Distribuie pagina asta