1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Probleme service Scorpion (reprezentanta Audi) Galati

Discuție în 'Service' creată de catalin73, 26 Apr 2010.

  1. catalin73 1st Gear Member

    Înscris:
    3 Iun 2009
    Locație:
    galati
    Masina:
    a6, 3.0 tdi quattro, 165 kw, 2005, wauzzz4f85n060227
    am un a6 3,0 tdi quattro, 165 kw, 2006 si am fost sa-mi fac revizia la un service bunisor. cand am scos uleiul am gasit aprox.12 l in baie.dupa multe nedumeriri am continuat sa scimb uleiul filtrele de ulei, aer si motorina. am pus de 2-3 ori contactul ca sa se amorseze filtrul de motorina si cand sa o pornesc dupa ce m-am chinuit putin la automat a pornit si mergea ca un tractor.de asemenea, nu se accelera si scotea mult fum.am oprit masina si dupa 2 zile de cautari, unde pot sa verific injectoarele, am ajuns la concluzia ca trebuie sa le schimb pe toate. a venit un baiat de la reprezentanta cu laptopul si mi-a zis ca pe stanga imi arata - 5,80 iar pe dreapta +5,30 iar valorile normale ale injectoarelor sunt intre -2,50 si + 2,50.am cumparat toate injectoarele noi si tot la fel numai ca pornea mai repede.azi am dus-o cu platforma la reprezentanta si dupa teste inclusiv rescrierea injectoarelor, am constatat ca tot la fel mergea.mi-au zis ca trebuie sa desfaca chiulasa sa vada sa nu fie ceva blocat in motor.si inca ceva se aude o bataie in admisie dar nu este metalica.ce ma mira ca nu se accelereaza deloc max.1200.daca ar fi fost se accelera si batea metalic tachetii sau altceva. ajutati-ma va rog cu o idee sau un sfat ca cei de la scorpion galati sunt execrabil de amabili mai ales sunt ofuscati ca am fost sa-mi schimb consumabilele in alta parte.astept va rog un raspuns
     
    Schatten05 apreciază asta.
  2. mario242

    mario242 3rd Gear Member

    Înscris:
    30 Apr 2009
    Locație:
    București / Constanța
    Masina:
    Future>A6,Ex. B6
    referitor la cresterea nivelului de ulei...iti baga apa/motorina in baie problema e de la garnitura de chiulasa.
    cati km ai cu ea?
    compresia ti-a masurat-o?
    sa nu fie segmentii coxati..ca o idee
    distributia e pe lant....nu cred sa fie de acolo dar arunca o privire si pana nu desfaci motorul nu stiu ce sa zic
    sa ne tii la curent
     
  3. drid

    drid Silver Member

    Înscris:
    17 Oct 2008
    Locație:
    Buzău
    Masina:
    Audi A8 3.0 Tdi 2012**Audi A3 Sportback 2.0 Tdi 2011**Vw Touareg 2.5 Tdi 2006
    cum mergea masina pana sa scoti uleiul?
     
  4. nelutu_petrican

    nelutu_petrican Silver Member

    Înscris:
    15 Mar 2010
    Locație:
    Târgu Neamț / Gura Humorului
    Masina:
    A4 B6 QUATTRO 2.5TeDeI , cel mai PROST motor.. dupa BLB bineinteles :), si alta marca din 3 litere
    rau mergea, ca doar atunci se schimba uleiul in romania
    stiti vorba aia, daca merge nu bagam banii in ea :)
     
    Schatten05 apreciază asta.
  5. catalin73 1st Gear Member

    Înscris:
    3 Iun 2009
    Locație:
    galati
    Masina:
    a6, 3.0 tdi quattro, 165 kw, 2005, wauzzz4f85n060227
    am reusit sa inteleg ce era cu masina.uleiul avand inca cam 4 l de motorina in el era foarte subtire si cand am dat drumul la ulei a suferit un soc hidraulic adica s-au blocat tacheti si a sarit si de la punct.in concluzie de la 2 injectoare care "pishau" motorina in baie ma ajunge acum cam 12000 ron reparatia.baietii sau "mseseriashii" de la reprezentanta nu au fost in stare sa se gandeasca ca in primul rand se face un test de compresie pe fiecare cilindru si pe urma se desface baie si eventuale chiulasele. in sfarsit am dus-o la skoda unde am gasit un baiat foarte bun bineinteles tot prin recomandari. pentru drid, inainte cand era motorul cald tremura relantiul iar daca o acceleram sau plecam de pe loc se stabiliza, uneori dupa ce stateam pe la semafor in primii 100 metri scotea fum si pe urma mergea normal. ce nu inteleg este cum cei de la reprezentanta adica scorpion galati nu mi-au zis sa verific injectoarele eu spunandu-le de aceasta proble la 3 revizii adica aproape 45000 km.am sa va mai tin la curent cu toate piesele care au intrat si apropo pentru cei interesati am gasit injectoare originale de fabrica/noi cu 920 ron bucata.in rest una din cele mai bune masini si credeti-ma am condus destule.asta este pentru 2 injectoare acum o trag. bafta tuturor si mai revin cu informatii despre reparatii iar pentru cei din galati sau zona contactati-ma pentru baiatul de la skoda, este foarte bun.
     
    Schatten05 apreciază asta.
  6. cristian7481

    cristian7481 2nd Gear Member

    Înscris:
    30 Mar 2008
    Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6, BLB, 2005
    scorpion galati niste cacanari

    niste dobitoci sunt astia de la scorpion galati . Nu se pricep la nimic si au niste preturi imense . Eu am primit o oferta de reducere 20 la suta pe sms de la ei si la plata facturii am fost informat ca oferta nu se refera si la masina mea . Niste jeguri cu figuri de reprezentanta . Nu mai calcati acolo oameni buni . Niste tarani.
     
    Schatten05 apreciază asta.
  7. rac

    rac Silver Member

    Înscris:
    13 Sep 2008
    Locație:
    braila
    Masina:
    audi a4 b8
    oferta e valabila la masinile mai vechi de 5 ani . si eu am fost informat prin tel de aceasta oferta ,dar la firma lor, masina mea nu se incadra in vechime .
    cred ca a6 c5 fabricat pana in 2005 intra in aceasta oferta.
    intradevar au preturi de reprezentanta ,insa ce mi s'a parut un lucru bun la ei ,este ca te lasa langa masina in service.
    bine ,ca si orice service are si minusuri si plusuri.,acum depinde cum negociezi cu ei:p
     
    Schatten05 apreciază asta.
  8. cristian7481

    cristian7481 2nd Gear Member

    Înscris:
    30 Mar 2008
    Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6, BLB, 2005
    Nu stiu ce ti-a placut tie dar din cate am vazut e un haos total . Sincer parerea mea e ca lucrezi acolo . Daca nu e asa scuze dar in general am dreptate . Unul din mecanicii care a facut ceva la masina mea era in preaviz ca si-a dat demisia, doamna de la casierie ma sfatuia sa vorbesc incet ca si ea mai avea cateva zile si pleca . Oamenii astia nu pleaca de nebuni . Si nu sunt singurii cred . Domneste un haos total . Cu privire la faptul ca te lasa langa masina asa este dar sa vezi ce bine e cand ramai langa masina doar tu si inca un electrician si toata lumea pleaca la masa . Sa vezi ce frumos e sa iei piese de la magazie cand magazia este inchisa . Bestial . Cu ce lucreaza omul ala ? Cu privire la promotie e o alta poveste . Fiecare client are in baza de date datele masinii si numarul de telefon . Cand de la Marketing sau ce compartimente mai au ei pe acolo fac o promotie si o trimiti doar la clientii care se incadreaza in ea . Masina mea se incadreaza la ani dar nu la model . In sms nu scria asta . Baiatul care a receptionat masina mi-a spus ca ma intelege si ca am dreptate dar asta e are sef . Seful de service incerca sa imi explice ca a fost o greseala a cuiva fara a preciza cine . Cred ca singura greseala este prezenta lui acolo . Cand vorbea parca il vedeam pe Boc . Daca probabil damele alea de pe la marketing si relatii cu clientii nu erau angajate in urma unui casting ci in urma unui concurs serios treaba mergea altfel si nu plecau sms-uri aiurea. Dupa cat de multumiti pleaca clientii din locul ala cat de curand o sa isi mai repare masina acolo doar seful de la service . Sau poate cu acele prezente simpatice o sa se deschida altceva . Scuze pentru rautate dar sincer sunt din ce in ce mai scarbit de tara asta . Daca si in sectorul privat se procedeaza la fel cu cetatenii e naspa de tot . Eu unul sincer o sa dau sfaturi la toti prietenii mei si multi au Audi sa ocoleasca acest loc . Sper ca in cel mai scurt timp posibil ca acest loc sa nu mai aiba dreptul sa fie reprezentanta . Un alt mecanic spunea ca or sa fie mari probleme cu urmatorul audit .
     
    Schatten05 apreciază asta.
  9. cristian7481

    cristian7481 2nd Gear Member

    Înscris:
    30 Mar 2008
    Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6, BLB, 2005
    ce coincidenta

    scuze domnule RAC . am vazut la profilul tau manager si esti din Braila . nu cumva vb despre noul patron care a preluat serviceul ? RUSINICAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! de aia ai raspuns asa repede . succesuri prietene .
     
    Schatten05 apreciază asta.
  10. rac

    rac Silver Member

    Înscris:
    13 Sep 2008
    Locație:
    braila
    Masina:
    audi a4 b8
    man ,te inseli amarnic . chiar am avut conflicte cu ei . eu doar am vrut sa subliniez ca poti negocia cu ei devizul atata tot.
    si sa stii ca nu prea am cuvinte de lauda de noul patron ,chiar daca e din acelasi oras cu mine .chiar imi trebuie ceva mai multa lamaie.
    eu la un deviz de 450 ron ,am ajuns la 105 :p
     
    Schatten05 apreciază asta.
  11. DAN.TG-MURES

    DAN.TG-MURES Silver Member

    Înscris:
    1 Iun 2008
    Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A6, 2.0 tdi, 2005
    dupa cum se vede, pentru unii, presupunerile si imaginatia se pot transforma foarte usor in realitate. Din pacate.
     
    Schatten05 apreciază asta.
  12. cristian7481

    cristian7481 2nd Gear Member

    Înscris:
    30 Mar 2008
    Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6, BLB, 2005
    revenire la serveceul scorpion galati

    apropo de deviz : pentru schimb ulei, schimb filtru de motorina si aer dar cu filtrele mele, schimbat placute frana spate si curatat un conector 1390 ron . la serveceu am ajuns la 08.05 si am plecat la 14.00 . au si o organizare beton . ce zici de asta ? cred ca au sarit calul . in ritmul asta serveceul scorpion galati va fi un loc plin de clienti . pentru faptul ca am crezut ca esti tu patronul SCUZE .
     
    Schatten05 apreciază asta.
  13. rac

    rac Silver Member

    Înscris:
    13 Sep 2008
    Locație:
    braila
    Masina:
    audi a4 b8
    mie ,pt scos o protectie imi cereau 450 lei . le'am zis ca nu le dau mai mult de 105 lei cat costa testarea ,si daca nu le convine ,sa imi duca masina inapoi in service si sa mi'o dea cum am adus'o si nu le mai dau nimic.
    aveau de ales ,ori 105 lei ,ori nimic . au ales varianta de 105 lei;)
    eu de obicei intreb inainte cat ajunge lucrarea cu aproximatie .,daca imi convine se apuca de treaba ,daca nu la revedere,alt service ,caci sunt destule in zona asta br-gl.
    dar singurii care au ''vas'' sunt ei ,deci la unele chestii trebuie apelat la ei.
    poti incerca si la scorpion focsani, sunt cuvinte de lauda despre ei.
    ps- eu am facut revizia cu 650 lei (piese si manopera) ,aici in braila,la un service care este si la voi in galati.
     
    Schatten05 apreciază asta.
  14. rac

    rac Silver Member

    Înscris:
    13 Sep 2008
    Locație:
    braila
    Masina:
    audi a4 b8
    am uitat sa zic de reprezentantele audi din tara. am trimis mail'uri cu un log (pt interpretat),la cateva reprezentante din tara si nu am nici in ziua de azi un raspuns.
    altii mi'au zis'o direct : daca nu e facut la noi nu va putem ajuta.
     
    Schatten05 apreciază asta.
  15. cristian7481

    cristian7481 2nd Gear Member

    Înscris:
    30 Mar 2008
    Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6, BLB, 2005
    sincer un cablu pe net il gasesti cu 300 ron . eu am luat unul . daca te uiti pe forumuri gasesti raspunsuri la probleme de care astia de prin reprezentante nici nu au auzit . cu banii din 3 diagnoze ai cablul tau . eu cand m-am dus nu am facut testarea . le-am zis eu problemele . dar merg la nesimtire . cu o zi inainte sa ma duc am sunat de 3 ori sa intreb de promotia cu reducerea la piese . raspunsul a fost ca ma suna imediat . nu am primit raspuns . dimineata cand m-am dus tipul care a luat actele si cheia masinii a spus ca este valabila promotia daca am primit mesaj dar sa vb totusi cu seful . seful asta se tot plimba pe acolo si e cam greu de prins . la sfarsit primesti o factura imensa in brate si explicatii stupide . se merge la nesimtire . eu am fost si la o reprezentanta la wiena . frate alta lume . daca vin aia de la audi in control la serveceul asta nu mai au voie cred nici sa discute despre marcile astea de masini dar sa mai fie reprezentanta . cum se comporta melcii astia nu or sa mai aiba voie sa fie reprezentanta nici la biciclete Pegas .

    daca aveti audi si doriti sa incercati sa ajungeti la scorpion galati mai bine va reparati masina singuri . chiar daca nu va pricepeti tot stiti mai multe dacat aia de la acest serveceu . ei au doar doua calitati : incompetenta si preturi astronomice . cred ca au facut specializari la casa judeteana a pionerilor la cluburile manutele harnice . oricum nici nu mai sunt scorpion ca au fost cumparati de un tovaras din braila . cred ca si aia de la focsani s-au saturat de incompetenta .
     
    Ultima editare de un moderator: 16 Mai 2013
    Schatten05 apreciază asta.
  16. iulian_1976

    iulian_1976 Audi Expert

    Înscris:
    29 Noi 2007
    Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    Despre Scorpion Galati am citit numai feed-backuri negative :uhm:
     
    Schatten05 apreciază asta.
  17. cristian7481

    cristian7481 2nd Gear Member

    Înscris:
    30 Mar 2008
    Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6, BLB, 2005
    adevar frate

    oricum nici nu mai au dreptul sa aiba numele scorpion . au fost cumparati de altcineva . tre sa dea jos si sigla . or sa fie reprezentanta de biciclete . poate se vor chema SERVECEU TOHAN . sincer erau biciclete bune si rezistente . aveau si parte electrica cu dinam si far . :asskicking:
     
    Schatten05 apreciază asta.
  18. ovidiutm

    ovidiutm Moderator Staff Member

    Înscris:
    16 Sep 2008
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Servece? Inintial am crezut ca ai tastat gresit dar vad ca folosesti foarte frecvent cuvantul asta dar nu ti-a spus nimeni ca il folosesti gresit!
    http://dexonline.ro/definitie/service
     
  19. cristian7481

    cristian7481 2nd Gear Member

    Înscris:
    30 Mar 2008
    Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6, BLB, 2005
    asa e

    asa e dar asta e serVECEU ca e de rahat . :banghead:
     
    Schatten05 apreciază asta.
  20. danutz_smd

    danutz_smd 1st Gear Member

    Înscris:
    17 Ian 2010
    Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6 Avant 2.0 190cp 2015
    Problema grava Service Scorpion Galati :Distributie picata dupa 25.000 km!!!

    Va salut

    Am schimbat pe 21 ianuarie 2010 distributia la reprezentanta wv audi adica mai precis la Skorpion Galati acum 2 zile mi se opreste motorul la cateva 100 de metri de la plecare si am incercat sai dau chei si nimic . Am bagat veg comul si am avut aceasta erroare :012295 - Camshaft Position Sensor (G40): No Signal
    P3007 - 000 - - - Intermittent
    Freeze Frame
    Fault Status: 00110000

    Duapa care am incercat sa verific sigurantile dar erau in regula si am incercat sa vad unde se afla acel sensor G40 si cand am dat capacul de la distributie jos eram sa lesin de ce am vazut, cureaua desprinsa si intinzatorul picat pe acolo pe undeva .
    A 2-ua zi ma duc la ei la service si zic ca obiectul nu prezinta garantie ca ei nu au nici o vina ca e vinovat surubul acel care sa rupt ca nu a fost schimbat deci plateste . Si din cate am mai auzit eu daca se strange acel surub mai mult cedeaza foarte repede .
    Am facut o plangere asa mi sa recomndat de cei care preiau masinele in service si sa astept raspuns in maxim 3 zile.
    Ce parere aveti si ce imi recomndati sa fac?
     

Distribuie pagina asta