Audi Drive Select la A4 B8 - Instalare buton si/sau activare buton ADS

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de george, 10 Iul 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Mariuz

    Mariuz 3rd Gear Member

    Înscris:
    16 Mar 2018
    Locație:
    Moreni,DB
    Masina:
    A4 Allroad B8 2.0 TDI 2015 CJCD Manual 6+1.
    Ok. Merci mult.
     
  2. ciobi sib 2nd Gear Member

    Înscris:
    13 Dec 2009
    Locație:
    Sibiu
    Masina:
    a4/b8/2008 2.0 TDI caga
    Salut,am discutat pe pagina 32 și am primit lămuriri de la KUL pt faptul ca-mi pornește ads pe individual,acum am modificat și am revenit pe valoarea 2 pe canalele 63...66 și acum la pornire îmi este pe Auto, multumesc pt sfat. Acum mai am o nelămurire :) , după montarea butonului nu am scapat de eroarea 03207 charisma switch module din modulul 09. Am refăcut toate codarile dar tot degeaba, în mers se simte trecerea din comfort în dynamic. Mulțumesc pt sfaturi
     
  3. paulkf

    paulkf Audi Expert

    Înscris:
    7 Aug 2015
    Locație:
    Constanta
    Masina:
    A4 B8 AVANT, 2.0TDI CAGA 105KW, 2011, Manual
    Ori nu ai facut legaturile bine ori nu ai codat bine butonul.
     
  4. ciobi sib 2nd Gear Member

    Înscris:
    13 Dec 2009
    Locație:
    Sibiu
    Masina:
    a4/b8/2008 2.0 TDI caga
    Legăturile sunt făcute după tutorial codarile la fel,singura diferenta este ca eu am mmi basic plus(monocrom)
     
  5. nucugheri

    nucugheri Audi Expert

    Înscris:
    13 Dec 2007
    Locație:
    Bistrita
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Si eu am ramas cu eroarea dupa montarea butonului pe B8. Am codat si recodat de 10 ori, la fel, eroarea prezenta.
    In final, dupa multa lectura, am aflat ca trebuia alimentat EXACT pe siguranta care scrie in schema, deoarece doar din aceasta calculatorul responsabil "simte" consumul de curent si eroarea dispare.
    Eu am alimentat din alta siguranta care-mi era mai la indemana si de aceea eroarea era prezenta si dupa montarea butonului.
     
  6. ciobi sib 2nd Gear Member

    Înscris:
    13 Dec 2009
    Locație:
    Sibiu
    Masina:
    a4/b8/2008 2.0 TDI caga
    Am înțeles, pai atunci și la mine e aceași problema ;). Încerc să alimentez din partea dreapta exact din locul în care vine siguranță. Mulțumesc pt sfat și pt forum
     
  7. DanielCosmin

    DanielCosmin 1st Gear Member

    Înscris:
    30 Noi 2017
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 B8 CGLC 2.0 177 CP 2013
    Salutare, vin si eu cu o intrebare : pe afisajul maxi dot-ului, in stanga jos, unde este afisata treapta de viteza, in modul efficiency arata E 1,2,3..., dar in celelalte moduri nu afiseaza decat treapta de viteza 1,2,3..... Este normal sau ar trebui sa afiseze ceva langa cifre si in celelalte moduri?
     
  8. Aurelian Anescu

    Aurelian Anescu 1st Gear Member

    Înscris:
    25 Noi 2016
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4
    Cred ca este normal. Si mie imi arata treapta de viteza doar in E si in S.

    Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
     
  9. DanielCosmin

    DanielCosmin 1st Gear Member

    Înscris:
    30 Noi 2017
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 B8 CGLC 2.0 177 CP 2013
    Salut, ai cutie de viteze manuala sau automata?
     
  10. ForTeen

    ForTeen 1st Gear Member

    Înscris:
    19 Sep 2010
    Locație:
    Suceava
    Masina:
    audi a4 b6, 1.9 TDI [131cp], 2003 / audi a4 b8, 2.0 TDI[CAGA] 143cp 2009
    Salut!
    De unde ați cumpărat buton pentru ads? Mie la reprezentanta mi.au cerut 370 Ron, si mi se pare cam mult...
     
  11. paulkf

    paulkf Audi Expert

    Înscris:
    7 Aug 2015
    Locație:
    Constanta
    Masina:
    A4 B8 AVANT, 2.0TDI CAGA 105KW, 2011, Manual
    Butonul de preFL costa in jur de 250-270 ron la magazinele de piese auto. Reprezentanta ,,te rupe" la anumite preturi.
     
  12. AndreiBarsa 1st Gear Member

    Înscris:
    11 Oct 2018
    Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A4 B8 Diesel 143cp 2013
    Salut,
    Am un Audi A4 B8 diesel din 2013, 143cp, cutie manuala, si am o problema: am observat ca de fiecare data cand pornesc masina (dupa ce cheia a fost scoasa din contact) masina se afla in modul Dynamic chiar daca eu am oprit motorul si am lasat-o pe alt mod inainte, ea revine de fiecare data la pornire la modul Dynamic.
    Stie cineva cum sa fac sa ramana intr-un anumit mod ? As vrea sa o tin in confort sau auto. Va multumesc anticipat.
     
  13. nucugheri

    nucugheri Audi Expert

    Înscris:
    13 Dec 2007
    Locație:
    Bistrita
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta