1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi Q2 - adaugare optiuni dupa livrare

Discuție în 'Audi Q2' creată de Raludav, 15 Oct 2018.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. Raludav 1st Gear Member

  Înscris:
  15 Oct 2018
  Locație:
  Bucuresti
  Masina:
  Audi q2 2018 1.4 tfsi
  Buna ziua,

  Mi-am cumparat un Q2, 1.4 TFSI 2018 din Germania, si as vrea sa intreb daca stiti cumva daca se mai pot adauga optiuni la un service din Romania, de exemplu: volan multifunctional, oglinzile retrovizoare sa se inchida automat, sau in bord nu am optiunea sa vad consumul masinii.

  Multumesc
   
 2. Cristi Staff Member Staff Member

  Înscris:
  21 Mar 2009
  Locație:
  Bucuresti
  Masina:
  Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
  Se poate face tot ce vrei tu de catre tine daca esti priceput, ai scule si interfata pentru diagnoza si codari sau de catre alti profesionisti adica la reprezentanta sau la alti colegi profesionisti de pe acest forum de exemplu. Unele sunt acceptate sa le faci la reprezentanta si altele care le refuza sa le faca reprezentanta la colegi profesionisti care doar cu asta se ocupa adica retrofituri. Citesti aria de prestari servicii si intrebi acolo punctual ce vrei sa faci.

  Nu trebuia sa deschizi topic nou. Ca si membru nou inscris ai obligatia (morala si din respect pentru informatiile existente pe forum) sa citesti forumul asta in integralitate pentru ca sa inveti fara sa intrebi nimic. Tot ce vrei tu sa intrebi este deja scris pe forum.
  Topicul se inchide si ulterior va fi sters
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta