1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi Q4

Discuție în 'Stiri Audi' creată de teg, 19 Dec 2018.

 1. teg

  teg Moderator Staff Member

  Înscris:
  6 Mar 2008
  Locație:
  Bucuresti
  Masina:
  Audi A6
 2. MarianMaxx

  MarianMaxx Audi Expert

  Înscris:
  19 Apr 2014
  Locație:
  Italia
  Masina:
  Audi A6 4G "break" 2.0 TDI ultra 190 CP S-tronic (CNHA) 2014 "S-Line de Romania"
  Chiar astazi citeam despre acest model. Nu imi este permis deschiderea unui topic in aceasta arie, altfel era deja initiat. :)

  După Q2 și Q8, gama Audi Q pare pregătită să primească un alt membru al familiei SUV Ingolstadt. Fotografii noștri au avut ocazia să facă niște fotografii ale unui camion stivuitor care, în toate privințele, pare să ascundă caracteristicile acestui model, probabil că va fi noul Audi Q4.
  De fapt, rezervele privind caracterul oficial al acestui nou vehicul nu au fost încă rezolvate: s-ar putea numi Q4, precum și Q3 sportback, având în vedere relația strânsă de rudenie pe care o împarte cu sora mai mare. O mică schimbare, ceea ce contează este că casa celor patru inele lucrează la un nou SUV Coupé care va relua stilul caroseriei care a debutat recent pe Q8 luxos și impresionant.

  Din punct de vedere tehnic, Q4 (sau Q3 sportback) va fi construit pe aceeași platformă și bază mecanică a Q3, cu o similitudine estetică clară mai ales față, în cazul în care se reiau aceleași grupuri optice și același design agresiv al grilei. Diferențele, așa cum este logic să ne așteptăm, încep să observe că mergem spre partea inferioară a vehiculului, cu înclinarea în poziție verticală C și acoperișul înclinat, înconjurat de un spoiler. Structura specială a corpului implică, de asemenea, o modelare specifică a luminilor din spate, în timp ce bara de protecție și arcele largi ale roților sunt de asemenea luate din SUV-ul mediu Q3.

  Gama motorului ar trebui să reia, în cele din urmă, ceea ce a fost deja propus și oferit de Q3, cu motoare Diesel și benzină, în timp ce în 2019 se așteaptă debutul RS Q3 echipat cu RS3 cu 5 cilindri. Este probabil să creadă că o soluție similară este de asemenea propusă din nou pe Q4. În ceea ce privește variantele hibride sau electrice, nu există informații în acest sens.

  Noul Audi Q4 va fi construit la uzina ungară din Győr, aceeași fabrică ca și coupe-urile sportive A3, S3, RS 3 și TT. Debutul pe piață nu a fost încă anunțat, deși se zvonește că ar trebui să aibă loc în cursul anului 2019, cu o probabilitate de referință stabilită pentru luna septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.
   
  Ultima editare: 19 Dec 2018
 3. teg

  teg Moderator Staff Member

  Înscris:
  6 Mar 2008
  Locație:
  Bucuresti
  Masina:
  Audi A6
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  bobalex18 apreciază asta.
 4. teg

  teg Moderator Staff Member

  Înscris:
  6 Mar 2008
  Locație:
  Bucuresti
  Masina:
  Audi A6
  Conceptul Audi Q4 e-tron a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva. SUV-ul electric premium primește o autonomie de 450 de kilometri.

  Noul Audi Q4 e-tron este un SUV compact cu patru portiere, cu o lungime de 4,59 de metri, o lățime de 1,90 metri și o înălțime de 1,61 metri, iar ampatamentul său măsoară 2,77 metri. Grila Singleframe de mari dimensiuni și farurile matrix LED caracterizează partea frontală.
  Conceptul este pus în mișcare de un sistem electric de 225 kW, care integrează două motoare electrice, fiecare dintre acestea angrenând câte o punte. Motorul de pe puntea din spate livrează 150 kW și 310 Nm, iar cel din față – 75 kW și 150 Nm. Modelul primește tracțiune integrală quattro. Acesta este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6,3 secunde și poate atinge o viteză maximă de 180 km/h. O baterie cu o capacitate de 82 de kilowatt oră îi asigură o autonomie de până la 450 de kilometri, conform standardului WLTP.

  Q4 e-tron are la bază platforma MEB, pe care Grupul Volkswagen a rezervat-o mașinilor electrice.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  MDU apreciază asta.
 5. MDU

  MDU Silver Member

  Înscris:
  30 Oct 2017
  Locație:
  Bucuresti
  Masina:
  A4 quattro, 2.0 TDI CGLC, 2014
  personal mi se pare foarte reusit :icon_thumright:
   
 6. vitelu2002 1st Gear Member

  Înscris:
  12 Mar 2019
  Locație:
  vrancea
  Masina:
  skoda superb
  Frumos , dar sunt curios ce preturi va avea
   

Distribuie pagina asta