Bateria auto - Alternator - Electromotor la A8 D3 - probleme diverse - cauze si rezolvari

Discuție în 'Audi A8 D3 (2003 - 2010)' creată de almic23, 28 Feb 2010.

  1. Radu28 1st Gear Member

    Înscris:
    4 Sep 2016
    Locație:
    Bacau
    Masina:
    a8 3.0 quattro 2006
    Buna ziua,am o problema cu masina si as avea nevoie de un sfat sau o parere.detin un audi a8 din 2006 3.0quatrro.Dimineata porneste fara probleme si se comporta normal,parcurg cam 20 km,apa se ridica normal la 90% ,o opresc si dupa nu mai porneste ca si cum nu ar avea curent destul,specific faptul ca in bord imi arata ca bateria e incarcata100%...am dus'o la un service autorizat audi care au bagato pe tester si imi da ca si cum undeva nu ar avea masa si intregul sistem este sub tensiune,este posibil sa fie de la alternator?sau de la electromotor?sau s'a rupt vreun cablu care ar face masa pe caroserie?astept un raspuns.multumesc
     
  2. audi66

    audi66 Audi Expert

    Înscris:
    18 Ian 2011
    Locație:
    Bucuresti / Italy
    Masina:
    Audi A6 C6 2.7 TDI 180 hp BPP 2005
    Nu s-a rupt, s-a corodat. Verifici/cureti toate cablurile de masa de pe caroserie/lonjeron. La fel verifici/cureti si cablul de masa de pe electromotor.
     
  3. Radu28 1st Gear Member

    Înscris:
    4 Sep 2016
    Locație:
    Bacau
    Masina:
    a8 3.0 quattro 2006
    Nu inteleg de ce astia de la reprezentanta mi'au zis ca e alternatorul,nu sunt mecanic dar nu cred ca e posibil,au zis ca ma costa 1000 euro (in italia)
     
  4. audi66

    audi66 Audi Expert

    Înscris:
    18 Ian 2011
    Locație:
    Bucuresti / Italy
    Masina:
    Audi A6 C6 2.7 TDI 180 hp BPP 2005
    Unde esti in Italia ?
     
  5. Radu28 1st Gear Member

    Înscris:
    4 Sep 2016
    Locație:
    Bacau
    Masina:
    a8 3.0 quattro 2006
    Le verona,masina e la pordenone,imi poti recomanda vreun sercice in apropriere?
     
  6. Serghei 1st Gear Member

    Înscris:
    6 Oct 2016
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi a8 D3 2004
    A aparut o problema legata de baterie pentru ca se tot descarca si nu inteleg din ce cauza. Alternatorul incarca bine, pierdere de curent nu am gasit nicaieri. Ma gandesc sa fie vreo cauza legata de faptul ca nu am memorat codat bateria pe masina cu tester-ul ? Acum am aflat ca trebuie codata bateria cand o schimbi.
     

Distribuie pagina asta