Cabriolet audi 80 - 90 - 100 (B3 - B4) - intrebari - nelamuriri - sfaturi - discutii diverse

Discuție în 'Modele clasice' creată de Audi80Cabrio, 26 Aug 2009.

 1. Bogdan.C 1st Gear Member

  Înscris:
  21 Apr 2018
  Locație:
  Cluj
  Masina:
  audi cabriolet
  Am o problema la sistemul de decapotare: functioneaza pana la un moment dat apoi se opreste ca si cum ceva siguranta ar opri sistemul. Aveti idee care ar putea fi problema ? Multumesc
   
 2. Piglet80Avant 4th Gear Member

  Înscris:
  13 Sep 2013
  Locație:
  bucuresti
  Masina:
  audi 80 avant ABK
  Pai ... se decapoteaza pana la un punct si apoi ramane in pozitia aia pana ce ?!? Pana o dai cu mana , adica o fortezi sa se deschida sau o capotezi la loc .
  Ai gresat si tu toate sistemele de basculare ? Imbinari , balamale .
  Ai pierderi de ulei acolo unde este sistemul ?
  Sistemul cand se blocheaza , face un sgomt specific de blocare sau se intrerupe pur si simplu ?
  De obicei sistemele de la cabrio , fie el ori ce model , nu sunt service-ate . Adica la o perioada de timp , ca la schimbul de ulei , asa si la asta , se verifica de pierderi , de cabluri corodate , de rugina , de bucsi uzate e.t.c.
  E mai simplu sa apelezi la cineva care a facut cabrio , nu care isi da cu parerea . Pentru cabrio , se acorda o atentie sporita la sitemul de decapotare .
  Spor .
   
  MihaiBogdanIon apreciază asta.
 3. Lucian_kel

  Lucian_kel 1st Gear Member

  Înscris:
  22 Oct 2017
  Locație:
  Iași
  Masina:
  Audi 80 cabrio 1994, 2.0 benzină ABK
  Salutare. Am intrat iar intr-o încurcătură. Am comandat geamul spate crezând că sunt toate la fel, si anume cu acea prindere cu fermoar însă când am deschis pe interior la mine, am observat că nu am fermoar. Vechiul geam e doar cusut.
  Ce sa fac? Ce alte posibilități sunt pentru a schimba geamul?
  Opinii, păreri, idei?......
   

  Fișiere atașate:

 4. Lucian_kel

  Lucian_kel 1st Gear Member

  Înscris:
  22 Oct 2017
  Locație:
  Iași
  Masina:
  Audi 80 cabrio 1994, 2.0 benzină ABK
  Detaliez cum am rezolvat temporar in legatura cu problema cu geamul spate. La mine e o situatie mai delicata, fiind nevoie de o rezolvare cat mai urgenta pentru a o putea inscrie la vehicule istorice. Asadar am ales sa cumpar o bucata de plexiglas (cea mai subtire ce am gasit-o) pe care am taiat-o fix cat sa se incadreze in rama. Am lipit o banda dubla adeziva (transparenta, poate era mai bine neagra) pe marginea vechiului geam, pe care l-am taiat fix pe langa aceasta, dupa care am lipit bucata de plexiglas. A trebuit sa acopar cu izoler negru marginea intrucat se vedea destul de urat lipitura. Asta e o solutie temporara si de urgenta. Daca voi reusi sa rezolv problema cu geamul original, voi posta aici.
   

  Fișiere atașate:

Distribuie pagina asta