Am obs ca nu avem un thread unde putem spune filmele noi si bune pe care le`am vazut ... sau cele vechi care merita REvazute .... Vorbesc despre filme artistice cat si despre seriale ! Doar ce am terminat de vazut " Paranormal Activity " , si vreau sa spun ca este unul dintre cele mai bune filme horror . Aproape de sfarsitul filmului am aprins lumina si am dat sonorul mai incet .
Recomand "WEEDS" (COMEDY), serial are deja 4 sezoane ,fiecare sezon vreo 8-10 episoade. AltEle : GOTIKA, (THRILLER PSICHO.) THE BUTTERFLY EFFECT (THRILLER PSICHO.) WANTED (ACTION) B13 SI B13 nou (ACTION) 12 ROUNDS (ACTION) TAKEN (ACTION) ECHELON THE GIFT (ACTION) THE CONSPIRACY (ACTION) CRANK1, CRANK2 (ACTION) CHAOS (ACTION) DEATH RACE (ACTION) STATE OF PLAY (THRILLER) NAKED WEAPON (ACTION) TRANSFORMERS 2 - REVENGE OF THE FALLEN (S.F) BABYLON A.D. (ACTION) HAROLD (COMEDY) STAR TREK (THE MOVIE) (S.F.) 17 AGAIN (COMEDY) CEVA ANIMATII NOI SI VECHI: MONSTERS INC. BEE MOVIE ALIENS VS MONSTERS MADAGASCAR 1,2 OVER THE HEDGE SHREK (1,2,3) WALL-E IGOR
Daca ar fi sa enumar cateva filme ar fi cele din top IMDB.Sa incep cu number one:The Godfather I,II si III, apoi zic eu la egalitate sau chiar mai bun Shawshank Redemption,nu s-a lasat mai prejos nici Schindler's List.Apoi ar mai fi The Prestige(Christian Bale,Hugh Jackman),3:10 to Yuma(Christian Bale,Russell Crowe),Gladiator(Russell Crowe),300(Gerard Butler),The Ugly Truth(Gerard Butler),Con Air(Nicolas Cage),Gone in 60 seconds(Nicolas Cage),Equilibrum(Christian Bale),The Machnist(Christian Bale), Public Enemies(merita vazut-Christian Bale,Johnny Depp),Saw I-VI,Underworld I-III,Fast&Furious I-IV(Vin Diesel),Black Hawk Down,Saving Private Ryan(Tom Hanks,Vin Diesel,Matt Damon +++),Pearl Harbor(Ben Affleck),Blood and Bone,Undisputted,Fight Club(Brad Pitt),The Incredible Hulk I-II,X-men I-IV,Transporter I-III,Predator I-II,Lord of the Rings I-III,American History X,The Pianist.
oo da .. super film ... Dar mai bine ca sa nu incepem sa facem lista cu toate filmele bune si vechi .. ( si sunt o gramada ) mai bine ne axam numai pe filme noi ... si bune ..
Law Abiding Citizen.... vazut acum doua zile..... spre deosebire de multe alte filme nu prea preconizezi ce se intampla.
IP MAN - un film cum nu am vazut de pe vremea cand ne uitam la "gheara dragonului" cu "cichi cean" dar cu mult peste acele filme foarte bun si merita vazut ! este chinezesc
Balcan can - comedie, nitel violent si lasa un gust amar da-i genial Be kind rewind - comedie, de-o fantezie rar intalnita toata seria Minuscule de la Pixar
2012 , The Twilight Saga: New Moon , Planet 51 , A Christmas Carol , Ninja Assassin , The Rebound , Merry Madagascar , Saw 6 , Triangle , The Tournament , All About Steav , Ben 10 Alien Swarm Si o comedie romaneasca buna de tot ... Silent Wedding ...
www.imdb.com 13 Tzameti No Country For Old Men A Clockwork Orange Magnolia Delicatessen City Of God Pulp Fiction Oldboy Zatoichi Breakfast At Tiffany's The City of Lost Children My Own Private Idaho ... cateva din ele... pentru cunoscatori... :P
Memento The town The Boy in the Striped Pajamas Schindler's List The Shawshank Redemption si toate filmele cu Denzel Washington