Ceasuri bord si Computer bord la Audi Q2 - Display CB - martori luminosi in bord

Discuție în 'Audi Q2' creată de agnostic, 7 Iun 2018.

 1. agnostic 1st Gear Member

  Înscris:
  7 Iun 2018
  Locație:
  Cluj
  Masina:
  Q2
  Salutare tuturor,

  Zilele trecute mi-am comandat un Q2 1.4tfsi si am platit avansul la dealer. Ca si optionale am ajuns undeva pe la 8000euro doar cu chestiile care o sa le folosesc in mod regulat, cu exceptia acelui virtual cockpit care poate fi comandat doar cu navigatia mmi plus. Ma gandeam ca pe langa pretul nesimtit (vreo 2200 euro doar pe upgrade) nu prea isi are utilitatea la noi intrucat android auto + waze e o optiune mult mai buna, actualizata continuu si gratuita.
  Are cineva acel mmi plus + virtual cockpit sa-mi dea cateva a detalii despre integrarea lui cu android auto si avantajele care le are fata de mmi-ul standard in contextul android auto? Merita costul aditional? Mai am cateva zile la dispozitie sa pot schimba configuratia masinii si orice sfat e binevenit.
   
 2. agnostic 1st Gear Member

  Înscris:
  7 Iun 2018
  Locație:
  Cluj
  Masina:
  Q2
  Bun, imi raspund eu la intrebare dupa ce am vorbit mai multe cu dealerul. Daca aveti un buget mai restrans clar nu merita upgrade-ul pentru ca nu ai nici o functionalitate reala aditionala. Cu toate acestea am facut upgrade-ul la VC pentru ca imi place cum arata si am primit un discount aditional pentru ca achit masina integral.
   

Distribuie pagina asta