Cod deblocare pentru sistemul audio din masina - cum rezolvam ?

Discuție în 'I.C.E. (In Car Entertainment)' creată de spulbermit, 2 Oct 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. spulbermit 1st Gear Member

    Înscris:
    2 Oct 2007
    am un audi a6 cu navigatie ,,Navigation Plus "", si am deconectat bateria si acu nu mai stiu codul !!! Stie cineva cum pot sa rezolv treaba asta??? cum pot sa o pornesc din nou??? are cd cu magazie in portbagaj si tv tuner
     

    Fișiere atașate:

  2. mIKE

    mIKE 1st Gear Member

    Înscris:
    7 Iun 2007
    Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A3 2003 1.9TDI 105CP
    Dupa cat se vede in poza e lipit acolo pe el. :) Sau aia nu e poza originala?
     
  3. spulbermit 1st Gear Member

    Înscris:
    2 Oct 2007
    mIKE nu e aia navigatia !! asa arata modelul pe care il am, ca cea din poza !!!

    Inca ceva: nu intra nici un cd inauntru. care poate sa fie problema ?
     
    Ultima editare de un moderator: 8 Oct 2014
  4. micu

    micu Bronze Member

    Înscris:
    9 Iul 2007
    Locație:
    Bucharest
    Masina:
    Audi A3 18T 8L
    Nu intra, ptc acum e blocat.... cand il vei debloca, e foarte posibil sa intre :)

    Incearca un search pe google sa il decodezi :)
     
  5. Georgekey

    Georgekey 6th Gear Member

    Înscris:
    13 Aug 2007
    Locație:
    ATENA
    Masina:
    AUDI TT 225 TQ BAM 2001
    La Romania stiam eu pe cineva care decoda orice,cauta si sigur rezolvi.Altfel trebuie sa trimiti Fax la Germania prin reprezentanta impreuna cu acte care prin elle dovedesti ca masina nu este furata si ti trimit ei codul din nou.Exact asa a pacit tatal meu cu A4 si a rezolvat asa dar sa sti ca dureaza!!
     
  6. cristi231077

    cristi231077 Audi Expert

    Înscris:
    5 Sep 2007
    Locație:
    TM
    Masina:
    <<<<===
    Cred ca se poate rezolva si in romania la o reprenzentantza Audi ....... dai banul si iti afla ei codul imediat :):):)
     
  7. flash099 1st Gear Member

    Înscris:
    19 Oct 2007
    Salutare la popor,

    Domnilor,
    Am avut o mica problema de baterie saptamana asta si bineinteles ca mi-a busit radio/casetofon/cd-player-ul.
    Masina este adusa de afara si din pacate este adusa fara "cartonasul" cu codul de la casetofon...
    Cu toate astea parca n-am chef sa fac un drum pana la Porsche Romania ca sa-mi ia baietii bani si pe "constatare"....
    Are idee cineva cum se poate rezolva problema!

    Mentionez ca detin un Audi A4, a.f. 2001 (model 2000-2001), 1.9 TDI, 116 harmasari, proprietate personala.

    Multumesc anticipat.
     
  8. orgonaskaroly

    orgonaskaroly Moderator Staff Member

    Înscris:
    14 Oct 2007
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4
    Am patit si eu la fel cu "navi plus", la A 4-le meu, nu aveam cartela care contine codu, dar eu am dat 30 de euro la un tip si in 30 de minute a reusit sa afle codu. Cat despre reprezentanta, nu merita, aia majoritatea is niste incompetenti te programeaza si te tin o zi pentru un r***t de cod si pe langa esti taxat dupa ore de lucru daca nu ma insel:))))))))
     
    Ultima editare de un moderator: 8 Oct 2014
  9. cristi231077

    cristi231077 Audi Expert

    Înscris:
    5 Sep 2007
    Locație:
    TM
    Masina:
    <<<<===
    Inceraca la atelierele astea de reparat/decodat telefoane mobile ca ei trebuie sa stie sa decodeze.
     
    Ultima editare: 8 Feb 2008
  10. flash099 1st Gear Member

    Înscris:
    19 Oct 2007
    s-a rezolvat...
    si am ramas si putin socat...
    nu doar ca mi-au rezolvat problema cei de la porsche romania MOKA, dar mi-au dat si codul!
     
  11. adibose

    adibose 6th Gear Member Staff Member

    Înscris:
    1 Aug 2007
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    LOL, si stii ca la service-ul ala acolo nenea iulian cica..."Am pe cineva care decodeaza dar ia 100 euro"
    minte ala de inghiata apele... :))
     
  12. orgonaskaroly

    orgonaskaroly Moderator Staff Member

    Înscris:
    14 Oct 2007
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4
    Hahahahahaha, pai asa se face, el ia banu si defapt cel care face treaba este baiat fain si nu asteapta nimic, poate de o bere. Chiar ai avut bafta, cel putin aici la Timisoara au vrut sa ma programeze pentru o alta de parca as fi vrut sa segmentez motoru, dar iata ca mai auzim si lucruri bune despre reprezentanta! Nota 10 de data asta pentru Porche Romania!!!
     
  13. bysus 1st Gear Member

    Înscris:
    3 Noi 2007
    Locație:
    Suceava
    Masina:
    a4 2002 avf
    Se poate afla la reprezentata Audi cam in 15 min.
     
  14. adibose

    adibose 6th Gear Member Staff Member

    Înscris:
    1 Aug 2007
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    mergi cu masina la audi! operatiunea dureaza 10 minute, iti vor da codul si mai mult de atat este GRATUIT! :d can u belive it? :D
     
  15. orgonaskaroly

    orgonaskaroly Moderator Staff Member

    Înscris:
    14 Oct 2007
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4
    S-au autodepasit cu adevarat!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
     
    Ultima editare de un moderator: 8 Oct 2014
  16. cristi231077

    cristi231077 Audi Expert

    Înscris:
    5 Sep 2007
    Locație:
    TM
    Masina:
    <<<<===
    GRATUIT ???

    Asta chiar e o minune sa faca ceva la reprezentanta gratis :rolleyes:
     
  17. adibose

    adibose 6th Gear Member Staff Member

    Înscris:
    1 Aug 2007
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    da, stiti problema prietenului meu flash? cu A4 1.9TDi ? e postata pe forum!
    mers la audi, notat-bagat cod in CD, plecat acasa fara paguba la buznar, client audi multumit! :)
     
  18. orgonaskaroly

    orgonaskaroly Moderator Staff Member

    Înscris:
    14 Oct 2007
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4
    Da stiu, acuma nu de mult era discutia, eu nu am reusit aici la Tim. asa ca am dat 30 de euroi la un tip sa-l deblochezi si sa-mi zica codu! No problem, doar atata paguba sa fie!:)
     
    Ultima editare de un moderator: 8 Oct 2014
  19. zinareaper 1st Gear Member

    Înscris:
    14 Noi 2007
    Locație:
    bacau
    Masina:
    a4 1968/ 2007
    Am un audi A4 B5 din 1999. am scos ieri borna de la baterie si mi s-a codat casetofonul scrie SAFE si nu ma lasa sa fac nimic. Am apasat pe rds si tp si am facut un cod la intamplare dar acum imi cere SAFE 2. Cum pot rezolva ?
     
    Ultima editare de un moderator: 8 Oct 2014
  20. 4AUDI Silver Member

    Înscris:
    26 Aug 2007
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 Avant, 2003, 1.9TDI, 131CP
    te duci la reprezentanta, si iti citesc ei codul daca tu nu-l mai stii.
     
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta