Consiliere achiziție A7

Discuție în 'Audi A7' creată de MARRIUS24, 28 Iul 2012.

 1. SFE

  SFE 2nd Gear Member

  Înscris:
  17 Oct 2013
  Locație:
  Bucuresti
  Masina:
  A4, 2000cmc, 2009
  Multumesc mult pentru sfaturi, baieti. Chiar au contat.
  Ce m-a deranjat la proprietar: l-am intrebat ieri daca elementele sunt vopsite si a spus ca da, niciunul inlocuit. Astazi am aflat ca au fost inlocuite 3. Nu ma deranjeaza lucrul asta, din contra prefer schimbat decat reparat (si aluminiul nici nu se repara). L-am intrebat daca a mai avut vreo reparatie, a zis nu. Am gasit curgerile de la cutie si reparatiile (minore ce-i drept).
  Peste toate astea de la inceput pretul de 31 000 a fost negociabil (chiar i-am spus ca negociez in functie de ce aflu despre auto, nu asa aiurea la telefon).
  M-am legat de toate chestiile astea plus o curatare in detaliu a tapiteriei (copilul lui a stropit cu lapte scaunele din spate, a intrat in gaurile de la piele si trebuia curatat bine), plus cauciucurile care erau cele originale, foarte tocite. Plus vopsirea proasta a elementelor, diferenta f vizibila de vopsea. I-am propus 30 000 eur cash, a refuzat.
  A zis ca vrea 30.700 eur. Nu ne-am inteles, asta e. Am mers pe un alt auto, alta marca. Momentan sar in curtea concurentei.

  Inca o data, multumesc. Raman cu voi pana vand A4.
   

Distribuie pagina asta