Furt din masina la spalatoria auto sos Berceni colt cu str Getilor

Discuție în 'Furturi auto' creată de crd, 10 Aug 2017.

 1. crd

  crd 2nd Gear Member

  Înscris:
  17 Oct 2009
  Locație:
  Bucuresti
  Masina:
  A6 quattro, 3.0TDI, 2005
  Salut,

  Vreau sa informez colegii de forum din Bucuresti sau pe cei, care ar putea avea lipsa de inspiratie sa isi spele masina la spalatoria auto de pe soseaua Berceni, colt cu strada Getilor (vizavi de Monaco Towers), ca in acel loc se fura din masina, in timp ce este spalata la interior sau mutata.

  Patania mea mai jos.
  Acum o saptamana imi duc A7-le la aceasta spalatorie auto, sunt directionat de un baiat de culoare (nigerian dupa cum am aflat ulterior) la prima alveola, de la stanga la dreapta, unde imi si parchez masina. Imi cere sa ii las cheile in masina, in caz ca trebuie sa o mute, lucru pe care il fac.
  Nigerianul mi-a spalat masina interior si exterior si un alt angajat a mutat-o intial in alveola din mijloc si apoi a scos-o in strada, la sters etc. Pt efortul lui i-am lasat si 5 lei peste cei 35 lei ceruti (spalat interior , exterior, curatat jante, spalat covorase textile).

  Pe drumul spre casa constat ca mi-a fost inlocuita bricheta din scrumiera fata cu un alt model, care nici macar nu functiona.
  M-am reintors la spalatorie, unde bineinteles ca toata lumea a negat furtul-inlocuirea, nu am reusit sa imi recuperez bricheta originala si chiar am fost sfatuit (la misto desigur) sa merg si sa depun plangere la politie, lucru pe care l-am si facut.

  Desi valoarea furtului este f mica, m-a scos din toti pepenii "jmecheria" mioritica, zeflemeaua si disparitia unei bucatele din masina pt care am muncit si platit bani seriosi si mai ales faptul ca mizerabili de genul asta au impresia ca pot "ciupi" si se pot "servi" cu chestii din masini care nu le apartin, fiind convinsi ca clientii o inghit si ei raman cu ce au furat.

  Acum astept raspunsul bravei politii romane, sa vad ce voi face mai departe...?

  In concluzie va sfatuiesc sa evitati spalatoria auto vizavi de Monaco Towers ( sos Berceni colt cu str Getilor) sau cel putin sa stati cu ochii pe manutele angajatului care v-o va spala la interior sau muta.

  Numai bine.
   
  0218cristian apreciază asta.

Distribuie pagina asta