Grupul VAG implicat in scandalul emisiilor de noxe - Dieselgate

Discuție în 'Stiri auto generale' creată de vibeup, 21 Sep 2015.

 1. dvr

  dvr 6th Gear Member

  Înscris:
  27 Oct 2013
  Locație:
  Bucuresti / Pitesti
  Masina:
  Audi A6 C7 Multitronic, 2.0 TDI 177 CP, MY 2013
  In mod logic, daca era atat de simplu sa rezolvi software o asemenea problema complicata precum reducerea (semnificativa) a emisiilor de noxe, nu credeti ca o faceau de la inceput?
  Este aproape evident ca vor fi schimbari in comportamentul masinii (putere, consum, etc) daca se aplica soft-ul nou asa ca partial este si vina proprietarilor ca nu verifica si gandesc putin cele spuse de dealeri. Ei au pana la urma o norma de atins (cat mai multe masini cu problema asta sa aibe acest soft odios instalat) si-si vad doar interesul lor, durandu-i undeva de clienti, fie ca suntem in Ro, Germania sau oriunde altundeva.

  Pe masina mea (cea din semnatura), care are softul original instalat, consumul mediu pe ultimii 17k km, facuti in proportie de 40% in Buc, restul afara, pe o perioada de 15 luni este de 6.4.
   
  mihaicristian apreciază asta.
 2. sorinel 1st Gear Member

  Înscris:
  13 Aug 2017
  Locație:
  bucuresti
  Masina:
  audi a4 cjcb 2014
  Eu am o octavia din 2010, 1.6 tdi, cod motor cayc si dupa ce a fost instalat acest update masina consuma mult mai putin, 4.5-5.2 % aproape numai in Bucuresti iar regenerari nu am mai avut mai mult de doua de cand am fost la reprezentanta, aproximativ 3000 km. Dar ma confrunt cu altceva in urma acestui update, se aprinde spira in bord si clipoceste pana repornesc iarasi motorul. Putere nu imi scade, consumul nu este afectat, totul este normal. Miercuri am programare le reprezentanta din Jilava sa vada de ce se aprinde. Inaintea acestei programari am fost tot la ei si m-ia spus ca este debitmetrul. Poate conteaza si reprezentanta, si mecanicul, si.... norocul. Bafta si sanatate la toata lumea.
   
 3. Cristi Staff member Staff Member

  Înscris:
  21 Mar 2009
  Locație:
  Bucuresti
  Masina:
  Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
  Multumim pentru informatii dar aici pe acest forum discutam doar / strict despre marca Audi si atat. Multumesc pentru intelegere.
   

Distribuie pagina asta