Inchidere centralizata din telecomanda After Market si Alarma After Market la A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de TTs, 14 Feb 2009.

  1. Stefan94

    Stefan94 2nd Gear Member

    Înscris:
    18 Noi 2013
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B5,1.8,1996
    Salut! Am o problema la inchiderea centralizata(Audi A4 B5 1996). Telecomanda este After Market, iar de ceva timp nu se mai inchide din telecomanda, am schimbat bateriile, dar tot nu se inchide. Apas pe buton, ledul de la telecomanda se aprinde dar nu inchide/deschide masina. Daca cineva stie cum pot rezolva problema rog sa ma ajute. Mersi!
    Maine o sa postez si poze cu telecomanda.
     
  2. audi66

    audi66 Audi Expert

    Înscris:
    18 Ian 2011
    Locație:
    Bucuresti / Italy
    Masina:
    Audi A6 C6 2.7 TDI 180 hp BPP 2005
  3. freemind 2nd Gear Member

    Înscris:
    23 Mar 2012
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B5 - 1,9 TDI / 66 kW - 1998
    Cand actionezi telecomanda se aprind/ sting luminile din interior? Avariile se aprind / sting (sau pozitiile, dupa caz)... ai vreun semn ca modulul functioneaza? Pe (+) de la modul ai o siguranta... este ok?
     
  4. Cristi Moderator Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Stefan94 intai identifici ce fel de model de alarma ai montata pe masina si pe urma cauti pe net informatii despre modelul respectiv. Urmatorul pas este sa mergi la un electrician auto bun. Degeaba intrebi pe forum pentru ca in felul asta suntem ca la ghicitoare. Bafta.
     
  5. alinropan 4th Gear Member

    Înscris:
    8 Apr 2013
    Locație:
    Suciu de Sus, Maramures
    Masina:
    Audi A4, 1.6, 1996
    Salut baieti, dintr-o data am observat ca nu mai functioneaza inchiderea. Nu se mai aude nimic, nici pompa, nimic. Ceva indicii, ce ziceti ? :) Siguranta OK, telecomanda OK.
     
    Ultima editare: 27 Aug 2015
  6. TalosCosmin

    TalosCosmin 5th Gear Member

    Înscris:
    12 Feb 2013
    Locație:
    Belgia
    Masina:
    Audi A4 B5 Avant 1.9 TDI , 66kw , AHH , fab. 1999 Facelift.
    Daca nu se aude pompa si restul sunt ok , ce indicii crezi ca sunt ? POMPA. Pompa ta are permis de conducere de 1 an de zile. :)))

    Poti pune si vag'u poate iti da ceva eroare , dar nu prea ai sanse decat de la pompa.
     
  7. Samy.

    Samy. Gold Member

    Înscris:
    25 Iul 2008
    Locație:
    Arges
    Masina:
    A4 avant 1.8T AJL 180Hp, Golf4 2.0i AQY 115Hp
    De unde sti ca telecomanda e ok?
    Incearca si direct cu cheia la usa soferului. Vezi ce erori sunt cu vagcom.
     
  8. ovidiutm

    ovidiutm Moderator Staff Member

    Înscris:
    16 Sep 2008
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Dacă nu merge pompă cu cheia in yala, e o problemă la pompă. Dacă merge, s-a desperecheat telecomandă. Altă cheie cu telecomandă ai incercat?
     
  9. alinropan 4th Gear Member

    Înscris:
    8 Apr 2013
    Locație:
    Suciu de Sus, Maramures
    Masina:
    Audi A4, 1.6, 1996
    ovidiutm Nu, nu am cum. S-a desperecheat, insemnand ? Nu sunt asa in tema cu inchiderile astea. :)

    Am mai incercat si nu am mai apucat sa precizez ca de fapt, da, din cheie merge inchiderea, se aude pompa. Deci ea este eliminata. Modulul unde e de fapt ? Parca citisem ceva despre bancheta, dar acolo e modulul ABS, m-am uitat. Deci?
     
    Ultima editare de un moderator: 27 Aug 2015
  10. ovidiutm

    ovidiutm Moderator Staff Member

    Înscris:
    16 Sep 2008
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Telecomanda merge pe mașina ta însă poate merge și pe alta masina. Totul e în împerechere. Și poate să se desperecheze din n motive.
     
  11. alinropan 4th Gear Member

    Înscris:
    8 Apr 2013
    Locație:
    Suciu de Sus, Maramures
    Masina:
    Audi A4, 1.6, 1996
    Am fost plecat vara asta, si practic sunt aproape 2 luni de cand nu am pornit masina, bateria a fost luata jos. Dar cred ca a functionat inchiderea dupa ce am venit, primele 2 zile, dar nici nu mai stiu sigur, ca m-a debusolat total, asa dintr-o data sa pice.... Sa fie asta de vina ?
     
  12. alinropan 4th Gear Member

    Înscris:
    8 Apr 2013
    Locație:
    Suciu de Sus, Maramures
    Masina:
    Audi A4, 1.6, 1996
    Am incercat metodele de sincronizare, desigur ca niciun rezultat. Ledul telecomenzii functioneaza. Totusi, poate ca ea este de vina, nu-stiu.
     
  13. ovidiutm

    ovidiutm Moderator Staff Member

    Înscris:
    16 Sep 2008
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Ledul telecomanezii arată ca inca mai ai baterie și ca e montată corect. Însă nu înseamnă ca dacă se aprinde și funcționează. Ai putea sa masori bateria sa aibe peste 3v.Trebuie văzut si cu vcds-ul dacă emite, respectiv dacă e împerecheată pe mașină ta și pe ce poziție.
     
  14. alinropan 4th Gear Member

    Înscris:
    8 Apr 2013
    Locație:
    Suciu de Sus, Maramures
    Masina:
    Audi A4, 1.6, 1996
    N-am posibilitatea sa fac o diagnoza momentan. Asa pe babeste, ce as putea face ? Ca nu stiu daca e telecomanda sau modulul de vina....
     
  15. ovidiutm

    ovidiutm Moderator Staff Member

    Înscris:
    16 Sep 2008
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Nu ai Dacia 1300 ca să o iei băbește.
    Verifica bateria/bateriile din telecomandă, să aibe peste 3v. Și pune o poza cu tip de cheie ai tu.
     
  16. alinropan 4th Gear Member

    Înscris:
    8 Apr 2013
    Locație:
    Suciu de Sus, Maramures
    Masina:
    Audi A4, 1.6, 1996
    Nu-i cu cheie, e separata, arata in genul cifrei "6", 2 butoane si atat. Am 2 chei, dar nu e din aia cu cheie, briceag, sau asa. Ti-am zis ca nu sunt in tema cu inchiderile, nu am avut tangente. Bateria este CR3032, de fix 3 V, dar tot din aia am avut si nu au fost probleme.

    P.S. : Uite o poza, poate stii tu care-i treaba cu telecomanda asta.
     

    Fișiere atașate:

    Ultima editare: 28 Aug 2015
  17. ovidiutm

    ovidiutm Moderator Staff Member

    Înscris:
    16 Sep 2008
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Pai asa spune, ca ai inchidere aftermarket. Atunci trebuie sa cauti manualul si probabil un buton valet pe care il ai ascuns undeva in zona panoului de sigurante.
     
  18. alinropan 4th Gear Member

    Înscris:
    8 Apr 2013
    Locație:
    Suciu de Sus, Maramures
    Masina:
    Audi A4, 1.6, 1996
    Pai asta e, ca nu stiu ce inchidere e, adica mai precis, ca asa a venit cu masina. Manualul adica ? Sa nu zici ca-s "noob" in astea, dar chiar nu am avut eu treaba cu asa ceva, e prima masina pe care-o am cu inchidere, va urma curand a doua dar in fine.. :) Butonul respectiv cum ar trebui sa arate si ce pot sa fac ? M-am uitat prin zona aia, chiar am verificat ieri toate sigurantele si releele, dar nu-stiu daca am observat asa ceva...

    Cum am zis, pompa merge, ca din cheie merge...doar ca nu primeste comanda de la modul, probabil...eu asa am inteles... Acela chiar nu am idee unde e, m-am uitat odata la pompa respectiva dar nu imi mai amintesc daca am mai vazut altceva pe acolo...
     
    Ultima editare: 28 Aug 2015
  19. ovidiutm

    ovidiutm Moderator Staff Member

    Înscris:
    16 Sep 2008
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Asa arata butonul valet!
    In manual se explica care e procedura (e o combinatie de apasat valet- pus contact-eliberat valet-apasat valet-apasat buton telecomanda) insa exact e descris in manual. Cum nu stii ce model ai si cum banuiesc ca nu ai decat o telecomanda, sugestia mea e sa nu investesti prea mult timp in cautarea modelului ci sa iti cumperi alt modul pe care sa il monteze cineva priceput si care sa iti explice de la bun inceput sa sa faci daca se desperecheaza.
     

    Fișiere atașate:

  20. alinropan 4th Gear Member

    Înscris:
    8 Apr 2013
    Locație:
    Suciu de Sus, Maramures
    Masina:
    Audi A4, 1.6, 1996
    Sincer, nu cred sa fii vazut asa ceva pe acolo, desi odata chiar tot bordul l-am dat jos cu cineva din anumite cazue. Chiar nu imi dau seama daca exista asa ceva acolo sau nu, dar inclin sa nu cred.
     

Distribuie pagina asta