1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Masina mea A3 8L '97 1.6 AKL

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de bobbygmures, 19 Iul 2010.

1. bobbygmures

bobbygmures 1st Gear Member

Locație:
    Sighisoara
    Masina:
    Audi A3 8L 1997 1.6 AKL 101cp / Ex.: Audi A4 B5 1995 1.8 ADR 125cp
    Masinutza noua, adusa saptamana trecuta, deci e jucarie proaspata :D Pana acum imi place, dar are si unele lucruri care ma fac sa-mi fie dor de A4 1.8... :sob:Este f ingrijita, dotarile sunt ok, functioneaza tot (geamuri electrice, trapa electrica, etc...). 5 jante originale pe 15". Nasol e ca nu am computer de bord ca la a4, nu am clima, si nu am decat 101 caluti :sob: Altfel arata ok, mi se potriveste, ca doar arat de 16 ani :)) Are o toba sport care suna periculos, dar spoilerul din fata nu-mi place :noway: si as vrea sa il schimb cu unul original. Nu sunt adeptul "tiuning"-ului. O sa mai schimb unele lucruri si o sa revin cu alte poze :rock:

2. Pilif

Pilif 3rd Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Audi A3 8l 2001 1.6 75 kw AVU
    In primul rand s`o folosesti cu placere si sa nu`ti faca probleme. Mie personal mi se pare ca bara e ok, mai ales ca majoritatea kitt`urilor sunt urate. Toba...clar nu se pupa cu 1.6. Eu asa zic. Vezi toba mare, care spui ca si suna bine si cand mai ridici privirea vezi bestia...1.6.

P.S. Nu fac misto sau alte chestii de genu`. Tot bestia aia de motor o am si eu.

3. daniel84

daniel84 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A 3,1.9 TDI din 2000 ,ALH
    salut ,fain a 3 iu multi km fara probleme

4. Vlad04NOZ

Vlad04NOZ Gold Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi B3 1.8S & Audi A4 B5 Avant
    Faina masina sa o stapanesti sanatos ;) si mie mi se pare ok spoilerul fata nu e de prost gust:thumbs-up:....cat a costat masina dincolo daca nu e secret...si care e diferenta la consum intre A4-le de 1.8 si A3-ul de 1.6 ? din cate stiu A3-ul are cu vreo 200 de kg mai putin decat A4-ul.

5. Paulll

Paulll 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B8 / 2009 / 2.0 TDI / CAGA / Multitronic / Avant
    Foarte frumoasa masina.

6. Vlad04NOZ

Vlad04NOZ Gold Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi B3 1.8S & Audi A4 B5 Avant
    Deja vinzi masina? sau ai cumparat-o din Ro? Te intreb deoarece am vazut masina pe autovit spre vanzare:)
    http://autovit.ro/audi-a3-C14258635.html
    Oricum n-arata rau deloc tinand cont de numarul de km (cei afisati in anunt) sa o stapanesti sanatos

7. bobbygmures

Locație:
    Sighisoara
    Masina:
    Diferenta de consum nu pot sa v-o spun exact deoarece nu am computer de bord pe asta si habar nu am cat ia... Acum ca e noua pentru mine consuma mai mult, si mai si turez ca nebunu ca imi place cum suna :)
    Nu tin neaparat sa o vand, dar daca apare o oferta buna o dau. :)

8. bobbygmures

Locație:
    Sighisoara
    Masina:
    Apropo, daca intereseaza pe cineva spoilerul, il dau si la schimb pe unul original.

9. bobbygmures

Locație:
    Sighisoara
    Masina:
    Am sa revin cu poze si detalii despre eventualele modificari la masinutza. Deocamdata am schimbat stopurile. Nu am mai pus tziganii ca la a4 :)) Am mers pe ceva mai serios. O sa schimb curand si farurile, pentru ca azi am avut norocul sa imi sara o piatra exact in farul din dreapta:banghead:. Voi ce parere aveti, sa imi iau faruri angel eyes sau dayline???

10. kuciu9

kuciu9 4th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 B7 2.0 TDI
    Bine ai venit si cat mai multi km fara incidente in trafic. La intrebare poti sa raspunzi singur..... ce marca ti-ai cumparat??? BMW?:uhm:

11. Paulll

Paulll 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Frumoase stopurile.
    Faruri clar cu dayline

12. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
    Uelcom tu da Clab

Salutare Bobby
    Masina e foarte frumoasa, sa ai noroc de ea.

Motorul care il ai pe ea e unul care cel putin te scapa de unele taxe (RCA, impozit). si nici 100 de cai nu sunt putini la o masina micuta
    Spoiler fata: arata foarte ok pe masina. Doar parere personala. Nu e kitsch
    Stopuri: interesante, pe A3 am vazut mai rar. Arata bine
    Faruri: angel eyes = bmw, devil eyes = Audi. Decizia iti apartine

Am remarcat ca esti din Mures, asa ca nu pot decat sa iti spun ca daca ai drum duminica prin Tg.Mures, intalnirile saptamanale clubAudi sunt de la 11 la Praktiker. Si daca tot suntem la capitolul asta, pentru intalnirea nationala din toamna sunt sanse sa fie langa sighisoara. Pt asta urmareste topicurile dedicate.

Bafta cu masina si drum fara incidente

Ultima editare: 28 Iul 2010
  13. bobbygmures

Locație:
    Sighisoara
    Masina:
    Niste poze noi :) Deocamdata tot cu telefonul, dar vor urma si ceva poze facute cu o camera mai de Doamne-ajuta :P Apropo am reusit de vreo 3 ori sa imi lovesc toba din mijloc, gratie suspensiilor sport. Aveti idee daca s-ar putea ridica? Si as ridica si cea din spate... Iar referitor la ce am scris cand am deschis thread-ul (ca nu trage), mi-am schimbat parerea dupa ce am schimbat bujiile si fisele care erau mai mult decat praf :)) acum chiar simt ca sunt intr-un audi cand conduc ;) Bless!:rockwoot:

14. bobbygmures

Locație:
    Sighisoara
    Masina:
    Acum am vazut ca am uitat sa adaug in lista cand am deschis thread-ul, ca am suspensii sport KW. Erau pe masina cand am cumparat-o. Ajuta foarte mult, nici nu se clinteste in curbele de pe E-60 Sighisoara - Tg. Mures. Din cate am inteles sunt reglabile si se poate cobori masina destul inca... Urmeaza sa imi iau si niste jante, modelul din poza atasata, pe 17". Si nu in ultimul rand faruri cu dayline. De asemenea sper ca voi reusi sa schimb si spoilerul cat de curand, dar la dezmembrari nu prea sunt A3-uri... Am bagat si o sa bag ceva banuti in masinutza dar zic ca merita. O iubesc pur si simplu :wub:

P.s. daca doreste cineva spoilerul meu il dau la schimb, sunt dispus sa ofer si ceva banuti. Poate e cineva fan mai mare al tuningului. E facut ca lumea doar ca eu prefer originalul.

15. Paulll

Paulll 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Spoilerul tau are si proiectoare?

16. tr10100

tr10100 2nd Gear Member

Locație:
    SLATINA
    Masina:
    A6, 1.9 TDI, 2002 cod AVF
    foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos!

17. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Jantele pe care le vrei tu nu le-am vazut pe A3. Asta pentru ca Proline-urile (asa se numesc) au 5x112 iar A3-ul tau are 5x100.
    Daca schimbi spoilerul nu se mai potriveste grila centrala... parerea mea e sa lasi spoilerul asta si sa ai mai mare grika pe unde mergi cu masina, nu e atat de joasa pe cat spui ca e, cu putina atentie nu mai ai probleme.
    Eu in locul tau as schimba toba... si mi-as pune clima.

18. all4me_2056 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A4 2.5 V6 2003/ ex BMW 330d e46 2004
    Foarte frumoasa masina , imi place foarte mult cum arata :)
    Sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute!
    P.S Mie unu imi place foarte mult cum arata bara fata + grila :)
    Evacuarea este complet schimbata sau doar toba finala?

19. bobbygmures

Locație:
    Sighisoara
    Masina:
    Salutare!

@Paulll: nu are proiectoare, alea au fost niste oglinzi pt unghiul mort :)) dar le-am pierdut intre timp. Le-am pus pentru ca nu imi place asa gol.
    @ovidiutm: jantele pe care vreau sa le cumpar sunt date jos de pe un a3 8l. Nu sunt exact acest model, nu stiam eu bine.. :)
    @all4me: este schimbat doar saxofonul si toba finala.

Si apropo everybody: nu arata chiar asa rau cu angel eyes, tinand cont ca o pereche de angel eyes e 130 de euro si o pereche de faruri dayline e 280 de euro... plus ca dayline pentru a3 8l arata kitsch de tot... De parca e bagat un furtun din acela de craciun in faruri. :)

20. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Devil-ul este maxim 200 euro... cei care mai au anunturi cu 280, probabil nu vad sau nu vor sa vada concurenta. Eu am dat 230 euro in urma cu 1 an.

Distribuie pagina asta