Montare Tempomat si Computer Bord pe A3 8L

Discuție în 'Audi A3 8L (1996 – 2003)' creată de marian T, 23 Mai 2008.

  1. george_chifan

    george_chifan 1st Gear Member

    Înscris:
    24 Ian 2012
    Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A3 16 2001
    ma poti ajuta costi cu asa ceva?(tutorial)
    multumesc mult!
     
  2. costi88

    costi88 5th Gear Member

    Înscris:
    17 Noi 2009
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi a3 1.6 FSI
    da te pot ajuta,de a3 nu am ceasuri doar maneta.daca te intereseaza sunama 0762288917 si te pot ajuta cu un tutorial complet.
     
  3. alle_ares

    alle_ares 6th Gear Member

    Înscris:
    7 Oct 2011
    Locație:
    Medias
    Masina:
    A3 1.6 8l AVU 2001
    Ma lamureste cineva si pe mine va rog ? Pe A3 2001 1.6 8L pe linga maneta si cabluri trebuie sa imi iau si computerul de bord (si alte ceasuri), sau ala de motor ? Merci.
     
    Ultima editare de un moderator: 27 Feb 2012
  4. costi88

    costi88 5th Gear Member

    Înscris:
    17 Noi 2009
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi a3 1.6 FSI
    alte ceasuri
     
  5. alle_ares

    alle_ares 6th Gear Member

    Înscris:
    7 Oct 2011
    Locație:
    Medias
    Masina:
    A3 1.6 8l AVU 2001
    oik,mersi,dar astea de unde le iau?sau de la ce model mi se potrivesc?
     
  6. costi88

    costi88 5th Gear Member

    Înscris:
    17 Noi 2009
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi a3 1.6 FSI
    Se potrivesc de pe A3 la modelul tau. Codul trebuie sa inceapa 8L0 920 XXX. ultimele trei nu conteaza, sa fie primele sase.
    deci cu codul ala intrebi pe srot daca au si sa nu uiti sa specifici ca vrei cu afisaj mare.
     
  7. alle_ares

    alle_ares 6th Gear Member

    Înscris:
    7 Oct 2011
    Locație:
    Medias
    Masina:
    A3 1.6 8l AVU 2001
  8. play3rjust4fun 1st Gear Member

    Înscris:
    9 Noi 2009
    Locație:
    Medias
    Masina:
    Audi A3 8L 1.8 T - ARZ, 1999
  9. alle_ares

    alle_ares 6th Gear Member

    Înscris:
    7 Oct 2011
    Locație:
    Medias
    Masina:
    A3 1.6 8l AVU 2001
    Mersi mult, o sa vorbesc cu prietenul meu din Germania sa vad daca mi le ia el.
     
    Ultima editare de un moderator: 20 Apr 2012
  10. i_vasea 1st Gear Member

    Înscris:
    29 Apr 2012
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3 1.9 2003
    Pana la urma , care este costul pentru a monta computer de bord si pilot automat ? Piese + manopera etc.
     
    Ultima editare de un moderator: 25 Mai 2012
  11. dobarazvan

    dobarazvan 3rd Gear Member

    Înscris:
    1 Sep 2008
    Locație:
    dej
    Masina:
    Audi A3 1,9TDI an:2001 kw:96 131cai
    Eu am ceasuri de bord cu minidot. Daca imi pun ceasuri cu maxidot si imi pun si maneta de stergator cea pt computer, ce ar mai trebui sa fac ca sa fie functionale??? ca sa-mi arate si consumul. Ceasurile mele sunt varza si daca tot le inlocuiesc le-as inlocui cu niste cesuri cu computer de bord. Are cineva un tutorial de instalare?
     
  12. dobarazvan

    dobarazvan 3rd Gear Member

    Înscris:
    1 Sep 2008
    Locație:
    dej
    Masina:
    Audi A3 1,9TDI an:2001 kw:96 131cai
    Ceasuri bord

    Momentan am ceasurile de bord din imaginea atasata. Intrebare daca imi schimb maneta de stergatoare si imi pun de aceea pt computer exista posibilitatea sa-mi arate consumul pe modelul acesta de bord? Tin sa mentionez ca este numai cu jumate de ecran pe mijloc si arata anumite functii gen usi deschise si alte avarii.
     

    Fișiere atașate:

  13. catalinmiti 3rd Gear Member

    Înscris:
    19 Dec 2010
    Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a3 2003
    Din pacate nu merge cu ce ai tu. Stiu ca se poate activa sa iti arate decat temperatura exterioara sau range-ul. Pentru consum, viteza medie, range ai nevoie de maxi-dot . Cred ca nu se justifica investitia si munca de a face aceasta modificare.
     
  14. dobarazvan

    dobarazvan 3rd Gear Member

    Înscris:
    1 Sep 2008
    Locație:
    dej
    Masina:
    Audi A3 1,9TDI an:2001 kw:96 131cai
    Ok merci de raspuns. Problema este ca sunt nevoit sa inlocuiesc ceasurile ca astea sunt bolnave grav si daca le inlocuiesc m-am gandit sa fac si upgrade :)
     
    Ultima editare de un moderator: 19 Aug 2012
  15. catalinmiti 3rd Gear Member

    Înscris:
    19 Dec 2010
    Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a3 2003
    decizia este una buna..dar e destul de greu sa gasesti unele compatibile...sau poate am fost eu ghinionist...desi ma indoiesc..ai scapa de f multe probleme sa gasesti unele din acelasi an cu masina ta, cu aceeasi motorizare .
     
  16. alle_ares

    alle_ares 6th Gear Member

    Înscris:
    7 Oct 2011
    Locație:
    Medias
    Masina:
    A3 1.6 8l AVU 2001
    Eu am un A3 din 2001 3 usi 1.6 si am schimbat maneta, dar nu imi afiseaza in bord, am minidot. Cel la care am fost a zis ca ori trebuiesc reprogramate ceasurile, ce ii cam greu si scump ori schimb ceasurile si acuma tot caut ceasuri maxidot. Am gasit in Germania noi la 155 sau 175 Euro, dar e cam mult.
     
    Ultima editare de un moderator: 20 Ian 2013
  17. Tracto

    Tracto Bronze Member

    Înscris:
    11 Oct 2008
    Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi A3 8P - BAG
    Minidot adica iti arata doar temperatura ?


    Pune o poza ..
     
  18. Oxygen

    Oxygen 6th Gear Member

    Înscris:
    9 Aug 2012
    Locație:
    Cluj-Napoca / Baia Mare
    Masina:
    EX A3, 1.6, 2002
    minidot ul e modelul cu multe iconite, maxidotul e modelul care e impartit in 3 radio/erori-temperatura-consum
     
  19. johnnyman

    johnnyman 1st Gear Member

    Înscris:
    12 Mai 2011
    Locație:
    Reghin
    Masina:
    Audi A3 1.6 2001
    Am si eu o intrebare pentru cei care cunosc, dupa ce schimbi clusterul cu unul maxidot ma gandesc eu ca: trebuie recodate cheile pt imobilizator si reglati km ?
     
  20. Cristi Moderator Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Exact. Bafta
     

Distribuie pagina asta