1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Motor 1.6 FSI la Audi A2

Discuție în 'Audi A2' creată de Vadan Marius, 24 Mar 2017.

 1. Vadan Marius 1st Gear Member

  Înscris:
  17 Ian 2017
  Locație:
  cluj napoca
  Masina:
  A2, 1.6 fsi, 2003
  Buna ziua,

  Am un Audi A2 motor 1.6 FSI benzina din 2002, si am o problema cand urc o pata sa o acelerez brusc masina incepe sa scuture si sa nu mai traga si se aprinde martorul de la motor.
  S-au schimbat bujiile, filtru benzina, pompa de benzina din rezervor, regulator de presiune si s-au curatat injectoarele.
  Simptomele sunt aceleasi.
  Are cineva o solutie ?
   
 2. RaduGa 1st Gear Member

  Înscris:
  2 Noi 2018
  Locație:
  Buftea
  Masina:
  Audi a2 1.6 FSI BAD
  Salut,
  De curand am luat un audi A2 1.6 FSI. De cand am luat-o (problema a aparut dupa cateva zile de la achizitie) am problema la pornire, din cand in cad imi murea chiar si in mers. Acum eram in capitala, ora de varf logic, incercand sa accelerez in mers a inceput sa scada turataia (pedala de accelarie apasata la maxim) in afara ca imi scadea viteaza in spituri (dupa un timp daca accelera mai bine parca se desfunda), acum abea se invarte motorul and incerc sa o pornesc, bateria este ok, a fost verificata. Se comporta ca si cum este infundata sau ceva o opreste ori blocheaza motorul. Mai jos am atasat 2 teste de VAG facute unul dupa altul, primul cu toate erorile iar al doilea cu o parte din ele sterse. Nu ma pricep si nu stiu ce anume sa caut pentru solutionarea problemei.
   

  Fișiere atașate:

 3. Cristi Staff Member Staff Member

  Înscris:
  21 Mar 2009
  Locație:
  Bucuresti
  Masina:
  Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
  Motorul asta este o alta mizerie inventata de VAG si este foarte sensibil la: combustibil, amestec combustibil, sonda Lambda si multe altele.
  Ca sa vezi exact mergi la electrician auto profesionist, nu un agarici. Cine are diagnoza trebuie sa cunoasca ELSA si ETKA pe de rost si sa fie si un bun electrician auto care are scule si care stie sa-ti desfaca masina si sa rezolve problema adica stie exact de unde este eroarea si cum o remediaza, nu numai ca o ai.

  Am mai spus, o diagnoza competenta nu inseamna doar citirea codurilor de eroare. Cine nu indeplineste conditiile astea are degeaba diagnoza aia daca el doar iti arata cu degetul ca ai o eroare dar nu iti si rezolva problema. Sunt destui colegi profesionisti care te pot ajuta in privinta unei diagnoze profesioniste. Bafta.
   

Distribuie pagina asta